ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چاوشي.. متاسفم برات يا يه شاخه نيلوفر ؟

farmanfarma
23-10-2008, 16:56
اولين البوم مجوز دار محسن چاوشي اخيرا در حالي به بازار اومد كه انتقاداته زيادي رو به همراه داشت .

خيلي ها گفتن نسبت به متاسف كاراش ضعيف تر شده و بعضي هم اعتقاد داشتن چون سبك جديديه اينطور به نظر مياد وگرنه پيشرفت هم كرده بعضي هم البته اشكال رو گردن ارشاد ميندازن كه اون باعث افتش شده

حالا يه نظر سنجي :

آلبوم جديد محسن چاوشي رو نسبت به آلبوم متاسفم چگونه ارزيابي ميكنيد؟

به نظر دوستان آلبوم متاسفم برات بهتر بود يا يه شاخه نيلوفر؟ در كل محسن پيشرفت داشته يا نه ؟

Facon_Archi
23-10-2008, 17:11
افتضاح بود........

END_BOY
23-10-2008, 18:59
این البومش زیاد جالب نبود. فقط یک اهنگش قشنگ بود
ولی به نظر من تو کار های بعدیش بهتر میشه

Retired User
23-10-2008, 20:12
قبلي نسبت به اين واقعا بهتر بود

farmanfarma
25-10-2008, 13:43
دوستان اگه بتونن دليل نظرشون رو هم بيان كنن خيلي خوب ميشه . به نظر من هم از لحاظ آهنگ سازي و هم از لحاظ شعر افت كرده

iman_s
25-10-2008, 23:15
به نظر من فقط آهنگ یک شاخه نیلوفر خیلی خوف بود.آهنگ نرگس بیمار هم با اینکه قبلا بیرون اومده بود خوب بود. بقیه آهنگهاش نسبت به آهنگها و آلبومهای قبلیش ضعیف تر بودند.
پیشرفت این آلبوم تو تنظیم آهنگهاش بود که خیلی پیشرفت کرده بود.

hamid_hitman47
26-10-2008, 02:15
به نظر من لحن و طرز خوندن محسن تو آلبوم های قبلی خیلی بهتر بود....ولی از لحاظ تنظیم وآهنگسازی این آلبوم کاملا بهتره..حال و هوای راک هم تو آلبوم خیلی خوبه...

farmanfarma
30-10-2008, 17:59
چه رقابت تنگاتنگي.....

Gilopa
31-10-2008, 11:41
دوستان تعجب میکنم .. در این آلبومه جدید به شدت درکه بالایه آهنگسازیه محسن مشخصه.. شاید به دلتون نشینه اما استفاده بجا از سازهایه متنوع و استفاده قوی ازشون کاملا مشخصه.. البته چند تا آهنگش رو با سبک و سیاقه جدیدی بیرون داده که به دله من نمیشینه

Mehdi.7600
02-11-2008, 07:29
رقابت خیلی تنگاتنگه. آلبوم متاسفم یه آلبوم تکرار نشدنی بود و توقع ما رو به شدت برد بالا. این آلبوم هم خوبه ولی شعر های یکنواختش کار دستش داده!

hoosein
02-11-2008, 07:56
سلام و دورود
بعنوان اولين آلبوم مجوز دار و رسمي محسن قانع كننده بود و مطمئنم تو آلبوماي بعديش اوج هنرنمايي خودشو نشون ميده .
تو همين آلبوم هم بعضي از قسمتهاش ماندگار شد براي ما.

Nabakhshoode
02-11-2008, 19:58
من راستش نمیخواستم به گزینه ی افت کرده رای بدم چون با آهنگای محسن و شعراش زندگی میکنم... اما خوب واقعیت اینه که آلبوم متاسفم رو بیشتر از این دوست داشتم البته خوب کمی تو کارای جدیدش تغییر در لحن خوندن و شعرا و آهنگا داشت و سلیقه ی من با آلبوم قبلیش بیشتر سازگار بود !
اگه بخوام از 10 یه نمره به دو آلبوم آخرش بدم :
متاسفم : 10
یک شاخه نیلوفر 8.5

به هر صورت به نظر من همین مهمه که تو اولین آلبوم رسمیشم تونسته اکثر طرفداراش مثل من رو راضی کنه و یادمون باشه داریم با متاسفم یکی از آلبومهای فوق العاده و کم نظیر تو بین کل آلبومهای پاپ ایرانی مقایسش میکنیم...
به امید پیشرفت روز افزون محسن...

mohammad.moein
03-11-2008, 20:07
يه شاخه گل نيلوفر قشنگ ترين آلبومي بود كه تو زندگيم شنيده بودم. از لحاظ تنظيم از متاسفم بالا تر بود ولي متاسفم يه چيز ديگه بود.

roohi_rsh
07-11-2008, 13:51
من فکر میکنم که در آهنگ های قبلیش صدای خودش نبود و انقدر کار شده بود که اون طوری در اومده بوده که صداش اینجوری میشد
اما در این آلبوم جدید صدای خودش بود طوری که انگاری میخواد زور بزنه تا صداش در بیاد
آهنگ ها هم شاید خوب باشن
اما شعر ها افتضاح هست همین طور که صداش افتضاح شده
من خودم انتظار بیشتری از این خوانده داشتم به طور کل اگر بخواهیم
آهنگ رو از 10 بدیم:5
صدای خواننده:3
شعر:1
:41:

separate
11-11-2008, 18:40
اکثر آهنگایی که قبلا از محسن چاوشی شنیده بودیم ماکت آهنگاش بودن ولی این دیگه آلبوم رسمی اون هست با اینکه کار تنظیم و آهنگ سازی پیشرفت زیادی کرده اما شعر ها تکراری و صداش واقعا بد شده
به هر حال محسن در آلبوم لنگه کفش هم افت داشت ولی با آلبوم بعدیش (متاسفم) دوباره خودشو بالا کشید و مطمئنم که آلبوم بعدیی اگه در کار باشه دوباره اوج میگیره

ariansa3
18-11-2008, 17:44
من فکر میکنم دوستانی که از آلبوم بد تعریف کردن یکم عجله کردن آلبوم ، آلبوم سنگینیه و با 2-3 بار نمیشه راجع بهش نظر قطعی داد بهر حال آلبوم تو زمینه های زیادی علاوه بر تغییر پیشرفت داشته

moh3n_y
18-11-2008, 23:17
آقایان و خانوم ها همتون خیلی بد سلیقه اید،براستی این آلبوم یه شاخه نیلوفر بهترین آلبومی است که تو عمرم شنیدم.
و هیچ گونه مشکلی نداره.براستی که بعد از محسن یگانه بهترین خواننده دنیا است.

Mohammad_ch
18-11-2008, 23:35
البوم متاسفم برات به نظر من بهترین البوم نه تنها محسن بلکه بهترین لبوم توی چند سال اخیر بود.

اما در البوم یه شاخه نیلوفر نمی دونم چرا ولی صدای محسن خیلی بد شده بود.اهنگا و ترانه ها خیلی تکراری بودن جوری که
من براحتی ملودی و ترانه رو قبل از این که اجرا بشه متوجه میشدم.

خیلی ها میگن حال و هوای راک داشت اما به نظر من از حالو هوا هم کمتر بود.
می دونم که محسن 100% کارهای فوق العاده دیگه ای در اینده بیرون میده.

البته اینم در نظر داشته باشین که البوم باید ----- میشد و مطمئم محسن چون اولین کار قانونیش بود و تجربه نداشت
یه مقدار هم مراعات کرده.

در کل منتظر کارهای عالی محسن هستم و هنوز هم بهترین خواننده است.

moh3n_y
20-11-2008, 14:44
بابا به غیر از آهنگ (بغض،تو ناز میکنی) کدام آهنگش تکراری بود.
چرا پرتو بلا میگی.

Mohammad_ch
20-11-2008, 16:44
بابا به غیر از آهنگ (بغض،تو ناز میکنی) کدام آهنگش تکراری بود.
چرا پرتو بلا میگی.

با منی؟:18:

مواظب باش چی میگی اگه تو تعصب داری نمی خوای قانع بشی مشکل خودته.

ahriman323
20-11-2008, 17:08
من فکر میکنم دوستانی که از آلبوم بد تعریف کردن یکم عجله کردن آلبوم ، آلبوم سنگینیه و با 2-3 بار نمیشه راجع بهش نظر قطعی داد بهر حال آلبوم تو زمینه های زیادی علاوه بر تغییر پیشرفت داشته
موافقم
اگه پیشرفت نداشته پسرفت هم نداشته:8:

XMAN9
20-11-2008, 17:27
يه گزينه ديگه بايد اضافه ميكردي. اينكه فرقي نكرده.