مشاهده نسخه کامل
: صفحه آبی و ریستارت در خلال بازی
behrad66
23-10-2008, 13:47
سلام به تمامی دوستان،
من الان منزل یکی از آشنایان هستم که علاقه وافر به بازی های کامپیوتری داره و تقریبا تمام بازیهای روز رو خریداری و اجرا میکنه. ولی مدتیست که با مشکلی روبرو شده که لذت بازی رو ازش گرفته.
گاهی اوقات پس از مدتی بازی کردن، با صفحه آبی روبرو میشه و سیستم ریستارت میشه. جالب اینجاست که به گفته خودش بازیهای سنگینی مثل Assassin's Creed و یا Crysis (نسخه اول) چنین مشکلی رو بوجود نمیارن و اگر هم احیانا چنین اتفاقی بیفته یک بار در هفته میفته در حالیکه برخی بازیها مثل Oblivion یا BioShock (اگه درست بگم اسمشو) بقدری با این مشکل روبرو میشن که عملا امکان ادامه بازی رو نداره.
الان هم Stalker (نسخه اول) رو بهم نشون داد که ظاهرا اوایل بازی این مشکل رو نداشته ولی الان که به وسطای بازی رسیده نمایش صفحه آبی بمراتب بیشتر شده.
تا جاییکه من میدونم BSOD مربوط به مشکلات سخت افزاری میشه ولی چون خودم تا بحال با این مشکل روبرو نشدم نمیتونم راه کار مناسبی پیدا کنم. کاری که کردم درایور های سیستمش رو بروز کردم و دمای سیستم رو در حالت عادی که چیزی در حال اجرا نیست چک کردم که مطابق اطلاعات زیر هست:
CPU: 48
GPU: 54
HDD: 40
و اما مشخصات سیستم:
CPU: Intel P4 3.06GHz DualCore
GPU: NVidia GeForce 8600 GT
RAM: 2x1Gb
با تشکر
milky way
23-10-2008, 13:52
اگر حسش رو داری برو اینجا اون کارا رو انجام بده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این مشکل گهگاه به نرم افزار و در بازیها به داریکت ایکس هم مربوط میشه
میخای یه بار ویندوز رو عوض کن ببین مشکل حل میشه
behrad66
23-10-2008, 17:12
milky way عزیز، ممنون بابت تاپیک مفیدت ولی درحال حاضر امکانش نیست که از برنامه ای که گفتی استفاده کنم.
fun عزیز، از شما هم ممنون. یادم رفت بگم که ایشون از ویندوز ویستا و به طبع DirectX 10 استفاده میکنه و نصب مجدد ویندوز هم مشکل ایشون رو حل نکرده. درضمن، همونطور که گفتم من احساس میکنم BSOD ریشه سخت افزاری داشته باشه.
سلام
وقتی صفحه آبی میاد خودش ریستارت میشه یا شما ریست میکنی ؟
اگه صفحه ی آبی ثابت بمونه یعنی شما مجبور شی ریست کنی ، احتمالا یکی از سخت افزارات Error میده یا اینکه شما تنظیمات BIOS رو دستکاری کردی
پیشنهاد من اینه که شما یه بار مادربوردتو CLRTC کنی . ببینی مشکلت حل میشه یا نه
behrad66
23-10-2008, 18:04
هر دو حالت وجود داره. گاهی ثابت می مونه و گاهی خودش بلافاصله ریستارت میشه!
فکر کنم Bios رو دست زدی
Clrtc کن انشاالله درست میشه
اگه رم ها پاتریوت هست و در حاات دوال چنل هست ولتاژ رو تو بایوس 0.1 تا 0.2 ولت افزایش بدی درست میشه
اگر هم پاتریوت نیست باز هم این کار رو بکن ضرری نداره
behrad66
24-10-2008, 15:45
ممنون از همه بابت پاسخها. mhaf عزیز، من دیگه پیش ایشون نیستم ولی دیشب که ولتاژ رم ها رو 0.1 افزایش دادم، امروز تلفنی از وضعیت خوب سیستمش تشکر کرد که البته من هم تشکری به شما و دیگر دوستانی که وقت گذاشتن بدهکارم.
ممنون از همه بابت پاسخها. mhaf عزیز، من دیگه پیش ایشون نیستم ولی دیشب که ولتاژ رم ها رو 0.1 افزایش دادم، امروز تلفنی از وضعیت خوب سیستمش تشکر کرد که البته من هم تشکری به شما و دیگر دوستانی که وقت گذاشتن بدهکارم.
خواهش میکنم
من بار ها دیدم که رمهای دوال چنل که چیپ اونا زیاد خوب نیست بعد از مدتی کار به خاطر کمبود ولتاژ صفحه آبی میدن
من دو سری رم رو کار کردم
یکی پاتریوت و دیگری رمهایی با چیپ الکسیر
اما این مشکل فقط با افزایش ولتاژ حل میشه
خواهش میکنم
من بار ها دیدم که رمهای دوال چنل که چیپ اونا زیاد خوب نیست بعد از مدتی کار به خاطر کمبود ولتاژ صفحه آبی میدن
من دو سری رم رو کار کردم
یکی پاتریوت و دیگری رمهایی با چیپ الکسیر
اما این مشکل فقط با افزایش ولتاژ حل میشه
سلام
این مشکل که نمیشه یهش گفت مشکل از این منشا میگیره که بعضی از رم ها در حالت عادی باید یک ولتاژی رو بگیرند تا بتوند درست کار کنند که این ولتاژ توسط مادربورد توصیه نمیشه و توی دیفالت اون ولتاژ رو به رم نمیده !
پس تنها راه اینه که باید از ولتاژ مورد نیاز رم مطلع شد و اون رو به صورت دستی به رم داد ! البته در این موقع تایمینگ و باس و سایر چزها نیز باید درست بشند !
برای من که بالستیکس کروشال هست یکی از این نوع رم هاست !
milky way
25-10-2008, 00:29
دوست عزیز کاری بهت میگم انجام بده برو به این آدرس و این فایل رو دانلود کن حجمشم خیلی کمه 48 کیلوبایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد اینو رو CD رایت کن این یه فایل Image هست Iso راحت میشه رایتش کرد . CD رو بزار سیستم رو بوت کن بزار از رو این CD سیستم بوت بشه بعد خودش میاد بالا شروع میکنه رمت رو چک کردن بزار تا آخر بره بره 2 گیگ یه 20-30 دقیقه طول میکشه ببین Error پیدا میکنه یا نه . این کارو حتما بکن خیلی راحتم هست .
دوست عزیز کاری بهت میگم انجام بده برو به این آدرس و این فایل رو دانلود کن حجمشم خیلی کمه 48 کیلوبایت :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدبعد اینو رو CD رایت کن این یه فایل Image هست Iso راحت میشه رایتش کرد . CD رو بزار سیستم رو بوت کن بزار از رو این CD سیستم بوت بشه بعد خودش میاد بالا شروع میکنه رمت رو چک کردن بزار تا آخر بره بره 2 گیگ یه 20-30 دقیقه طول میکشه ببین Error پیدا میکنه یا نه . این کارو حتما بکن خیلی راحتم هست .
نرم افزار تحت ویندوز MEMTEST هم هست ... از اون هم میتونید استفاده کنید !
milky way
25-10-2008, 13:50
نرم افزار تحت ویندوز MEMTEST هم هست ... از اون هم میتونید استفاده کنید !
نه این خیلی بهتره خیلی .
منم دقیقا این مشکل رو دارم این 0.1 رو چطوری تغییر دادید :n13:.
منم میخوام:n30:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.