مشاهده نسخه کامل
: سرویس (mms) ایرانسل رو ثبت نام کنید
danial_crazy
23-10-2008, 01:56
خدمات پیام چندرسانه ایارسال پيام، موسيقي و عكس
بصورت يكجا با سرويس پيشرفته پيام چند رسانه اي (MMS) ايرانسل...
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایرانسل خدمات پیام چند رسانه ای و یا Multimedia Messaging Service) MMS)، را مجدداً راه اندازی نموده است. این سرویس که برای نخستین بار در کشور توسط ایرانسل معرفی شده است، به مشترکین ایرانسل امکان می دهد تا فایل های صوتی و تصویری را به همراه متن های طولانی به صورت یکجا به سایر مشترکین ایرانسل بفرستند یا به ایمیل آنها ارسال نمایند.
تفاوت پيام كوتاه(SMS) و پيام چند رسانه اي(MMS)
سرویس پیام کوتاه (SMS)، تنها دارای قابلیت ارسال یک متن نهایتاً 160 کاراکتری است؛ درحالیکه پیام چند رسانه ای(MMS) به شما امکان می دهد تا حجم 300 کیلو بایت، متن، عکس و کلیپ ویدیویی را تنها در یک پیام ارسال کنید.
سه شرط لازم برای استفاده از پیام چند رسانه ای (MMS)
1. قابلیت گوشی برای دریافت پیام چند رسانه ای (MMS):
جهت استفاده از این خدمات، گوشی شما باید دارای قابلیت MMS باشد. برای مشاهده فهرست گوشی هایی که قابلیت دریافت MMS را دارند، اينجا را كليك كنيد.
2. ذخیره تنظیمات MMS در گوشی:
ایرانسل پیش از این، اطلاعات لازم برای تنظیم گوشی را از طریق پیام کوتاه برای مشترکین ارسال نموده است. در صورتیکه پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده اید، به یکی از روشهای زیر عمل کنید تا تنظیمات برایتان ارسال شود.
• سیستم تلفن گویا: شماره گیری 130 از خط ایرانسل و سپس وارد کردن 3 و بعد 5 .
• سیستم کدهای دستوری: شماره گیری کد #5*3*130* از خط ایرانسل.
* پس از دریافت پیام کوتاه حاوی تنظیمات، آن را باز و سپس ذخیره کنید تا تنظیمات وارد گوشی همراهتان شود.
3. ارسال درخواست برای فعال سازی پیام چند رسانه ای (MMS):
برای ارسال درخواست فعال سازی خدمات پیام چند رسانه ای، می توانید از هر یک از4 روش موجود که مایل باشید، استفاده کنید:
توجه: چه افرادی که هم اکنون می خواهند سیم کارت ایرانسل خریداری کنند و چه مشترکین قبلی ایرانسل، باید مطابق مراحل زير اقدام نمایند.
روش اول: مراجعه به يكي از فروشندگان مجاز ايرانسل
شما می توانید با شناسنامه یا کارت ملی خود و یک برگ کپی از آن به یکی از فروشندگان مجاز ایرانسل مراجعه کنید، فرم مربوطه را دریافت نموده و طی مراحل زیر، درخواست خود را ارائه کنید:
1. یک فرم ثبت نام ایرانسل از فروشنده بگیرید. توجه داشته باشید که این فرم رایگان است.
2. فرم را به طور کامل پر کنید. شرایط و ضوابط مربوط به استفاده از سرویس پیام چند رسانه ای را در پشت فرم بخوانید و روی فرم را در محل خواسته شده امضاء کنید. توجه داشته باشید که امضای فرم، به منزله اعلام موافقت شما برای فعال سازی سرویس پیام چند رسانه ای برای خط شماست.
3. فرم را به همراه کپی شناسنامه یا کارت ملی خود که شماره ایرانسل خود را روی آن نوشته اید، به فروشنده مجاز ایرانسل تحویل دهید.
دو نکته مهم:
• دریافت و ارسال فرم فعال سازی سرویس پیام چند رسانه ای برای تمامی مشترکین (اعم از قبلی و جدید) رایگان است.
• درصورتیکه فرم ثبت نام امضاء شده به ایرانسل ارسال نشود، درخواست شما در سیستم ثبت نخواهد شد؛ لذا خواهشمند است نسبت به ارسال مدارک خود به ایرانسل اطمینان حاصل فرمایید.
روش دوم: مراجعه به اداره پست
شما می توانید با یک برگ کپی از شناسنامه یا کارت ملی خود به یکی از دفاتر پست سراسر کشور مراجعه کنید، فرم مربوطه را دریافت نموده و طی مراحل زیر، درخواست خود را ارائه کنید:
1. یک فرم ثبت نام ایرانسل از مسئول مربوطه بگیرید. توجه داشته باشید که این فرم رایگان است.
2. فرم را به طور کامل پر کنید. شرایط و ضوابط مربوط به استفاده از سرویس پیام چند رسانه ای را در پشت فرم بخوانید و روی فرم را در محل خواسته شده امضاء کنید. توجه داشته باشید که امضای فرم، به منزله اعلام موافقت شما برای فعال سازی سرویس پیام چند رسانه ای برای خط شماست.
3. فرم امضاء شده را به همراه یک برگ کپی از شناسنامه و یا کارت ملی خود که شماره ایرانسل خود را روی آن درج کرده اید، داخل یک پاکت قرار داده، روی پاکت بنویسید "ایرانسل" و آنرا در صندوق پست بیاندازید.
روش سوم: بريدن فرم چاپ شده در روزنامه هاي كثيرالانتشار
فرم مربوط به درخواست فعال سازی پیام چند رسانه ای ایرانسل، در روزنامه های کثیرالانتشار سراسر کشور به چاپ می رسد. کافیست این فرم را ببرید، سپس مطابق مراحل 2 و 3 یکی از روشهای قبل (مراجعه به فروشنده مجاز ایرانسل یا دفاتر پستی) عمل کنید. شرایط و ضوابط مربوط به استفاده از سرویس پیام چند رسانه ای در روزنامه¬هاي كثيرالانتشار همراه فرم ثبت نام و فعال سازي سرويس پيام چند رسانه اي به چاپ مي رسد.
روش چهارم: دريافت فرم از طريق سايت ايرانسل
جهت دريافت فرم فعال سازي سرويس پيام چند رسانه اي به همراه ضوابط و مقررات سرويس پيام جند رسانه اي و تعهدات پذيرفته شده توسط متقاضي
اينجا را كليك كنيد!
در این روش، کافیست پس از دانلود فرم، آن را پر کرده و مطابق مراحل 2 و 3 یکی از روشهای قبل (مراجعه به فروشنده مجاز ایرانسل یا دفاتر پستی) عمل کنید.
پس از فعال شدن خدمات پیام چند رسانه ای، شما می توانید به شماره سایر مشترکین ایرانسل پیام چند رسانه ای (MMS) ارسال نمایید. درصورتیکه گوشی دریافت کننده فاقد قابلیت MMS باشد، یک نشانی اینترنتی به همراه یک رمز ورود از طریق پیام کوتاه برای وی ارسال می شود. به این ترتیب، دریافت کننده می تواند از طریق مراجعه به اینترنت، پیام ارسال شده را مشاهده نماید. همچنین، مشترکین ایرانسل می توانند MMS را مستقیماً به ایمیل فرد مورد نظر ارسال نمایند.
توجه داشته باشید که ارسال پیام چند رسانه ای (MMS) برای مشترکین سایر شبکه های تلفن همراه در ایران تا زمانیکه این شبکه ها به سیستم MMS مجهز گردند، امکان پذیر نخواهد بود.
ارسال "پیام بلند" (Long Message) از طریق MMS
با استفاده از قابلیت "پیام بلند" در MMS، دیگر محدود به 160 کاراکتر نیستید و می توانید متن های طولانی را به سادگی در یک پیام ارسال نمایید. تعرفه ارسال پیام بلند، معادل تعرفه تعیین شده برای MMS، یعنی 480 ریال برای ارسال هر پیام است.
هزینه ارسال هر MMS چقدر است؟
تعرفه ارسال پیام چند رسانه ای (MMS) بسیار مقرون به صرفه درنظر گرفته شده و بر اساس تعداد پیامهای ارسال شده، محاسبه می شود.
به عبارت دیگر، مهم نیست که حجم پیام ارسالی و یا نوع فایل ارسال شده چه میزان باشد؛ یعنی هر پیام، شامل عکس، صوت و یا متن تا سقف 300 کیلوبایت، یک پیام چند رسانه ای محاسبه شده و تعرفه تشویقی آن معادل 480 ریال خواهد بود. توجه فرمایید که این نرخ ویژه جشنواره عید تا یلدای ایرانسل است و تا اطلاع ثانوی برای تمامی مشترکین در تمامی طرحهای تعرفه ایرانسل یکسان خواهد بود.
• درصورت تغییر مالکیت سیم کارت، مالک جدید می بایست مجدداً برای فعال سازی سرویس پیام چند رسانه ای (MMS) درخواست دهد.
به ياد داشته باشيد
• سرویس MMS تنها درصورتی برای خط شما فعال می شود که:
1. فرم را بصورت کامل تکمیل و امضاء کنید.
2. فرم و مدارک لازم را ازطریق فروشندگان مجاز یا پست به ایرانسل ارسال کنید.
• ارسال فرم و مدارک لازم برای فعال سازیMMS، رایگان است!
• ثبت نام و فعال سازی MMS رایگان است!
پس اینا که از طریق e-care فعال کردند چی؟؟؟
باید فرم رو از نماییندگی ها بگیری که خوذشون یه برچسب بزنن بالای برگه من فرمو از اینترنت گرفتم پرینت کردم زنگ زدم ایرانسل گفت باید بری نماییندگی برچسب بزنن برات بد واسه ما بفرستن
blackhero
25-10-2008, 13:59
یاااااا خدا!!! هفت خان رستم رو باید طی کنیم!!!نخواستیم بابا! تازه بعد از این همه دردسر کشیدن gprsیه روز در میون قطعه مسلما mms هم قطع میشه!اصلا ارزش نداره!:13::13::13::13:
hessam_sz
25-10-2008, 14:12
بهترين كار اينه كه به خود نمايندگي مراجعه كني چون مطمئن تر و سريع تر هست
پيش فرض
سلام
من فرمتعهد نامه Mms رو از سایتش دانلود کردم و پرینت کردم همه اطلاعاتم نوشتم اما نمی دونم قسمت "محل الصاق برچسب"
چی بزارم
راهنماییم کنید
Linux Learner
26-10-2008, 12:46
کی حالشو داره اینهمه اینور اونور کنه! تازه برای کسی که Mms ش فعال نباشه نمیتونی بفرستی! کشتن خودشونو!
چ یعنی اگه واسه طرف گیرنده فعال نباشه نمی تونه بگیره؟؟؟
H M R 0 0 7
26-10-2008, 17:19
جهت دريافت فرم فعال سازي سرويس پيام چند رسانه اي به همراه ضوابط و مقررات سرويس پيام جند رسانه اي و تعهدات پذيرفته شده توسط متقاضي
اينجا را كليك كنيد!
دوست عزیزی که زحمت پست اول رو کشیدن فقط به کپی پیست کردن اکتفا نکنن و لینک ها رو هم بزارن تا پستشون کامل بشه
لینک دانلود فرم تعهد MMS ایرانسل به صورت PDF :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ممنون
aaaammmm87
26-10-2008, 17:30
راستي بايد اين فرم رو واسه ايرانسل پست كرد يا نه !!!!!!!!!
hamed1282
26-10-2008, 18:38
دوستان نگفتند بايد طرف مقابل هم mms ش فعال باشه يا نه
hessam_sz
26-10-2008, 19:14
پيش فرض
سلام
من فرمتعهد نامه Mms رو از سایتش دانلود کردم و پرینت کردم همه اطلاعاتم نوشتم اما نمی دونم قسمت "محل الصاق برچسب"
چی بزارم
راهنماییم کنید
از همون برچسب ها كه شماره روش نوشته شده و هنگام خريد داخل بسته بود بايد يكي بچسبوني
hessam_sz
26-10-2008, 19:15
دوستان نگفتند بايد طرف مقابل هم mms ش فعال باشه يا نه
فكر كنم فقط تنظيماتش درست باشه كافيه و ميتونه ام ام اس را دريافت كنه
حالا من خودم امتحان ميكنم ببينم ميشه يا نه خبرش را ميدم
hessam_sz
26-10-2008, 19:27
راستي بايد اين فرم رو واسه ايرانسل پست كرد يا نه !!!!!!!!!
بله ديگه بايد پست كني اگر بخواي به اميد نمايندگي ها باشي تا 1 ماه ديگه هم كارت راه نميفته
فقط اگه طرف دریافت کننده تنظیمات رو داشته باشه میتونه دریافت کنه نیازی به فعال بودنش نداره در ضمن دوستانی که میخوان از e care فعال کنن بدونن که 1 ساعت بیشتر فعال نمیمونه و بعد از 1 ساعت غیر فعال میشه
hessam_sz
26-10-2008, 22:30
فقط اگه طرف دریافت کننده تنظیمات رو داشته باشه میتونه دریافت کنه نیازی به فعال بودنش نداره در ضمن دوستانی که میخوان از e care فعال کنن بدونن که 1 ساعت بیشتر فعال نمیمونه و بعد از 1 ساعت غیر فعال میشه
آره من امتحان كردم كسي كه ام ام اسش فعال نباشه ولي تنظيماتش درست باشه ميتونه دريافت كنه و در مورد e care هم تاييد ميشه.
hessam_sz
26-10-2008, 22:31
در ضمن از گوشه كنار كشور خبر ميرسه كه فرم ها پخش شده و از فردا ميتونيد بريد فرم پر كنيد
nakhordemast
27-10-2008, 03:01
ببین عوضی ها رو:
اینجانب به عنوان مشترک ایرانسل متعهد می شوم که در استفاده از سرویس پیام چند رسانه ای ) ،)mms
نکات زیر را رعایت نموده و متعهد به عدم تخلف از آنها می باشم. بدیهی است که هرگونه تخلف از این
موارد موجب پیگرد قانونی اینجانب مطابق با موازین قانونی جاری کشور خواهد بود:
1.در زمان درخواست استفاده از سرویس پیام چند رسانه ای ) Mms ( مشخصات دقیق فردی و نشانی کامل
خود را ارائه کرده و هر گونه تغییر آدرس خود را حداکثر ظرف مدت 10 روز به ایرانسل اطلاع خواهم داد.
2.در ارائه اطلاعات از اسم مستعار یا غیر واقعی استفاده نکنم.
3.درصورت انتقال، فروش یا سرقت تلفن همراه )سیم کارت( می بایست نسبت به انجام مراحل قانونی )بر اساس
مقررات مربوطه( اقدام نمایم؛ درغیراینصورت، عواقب ناشی از هرگونه سوء استفاده از سیم کارت و
سرویسهای مرتبط به عهده شخص من خواهد بود.
4.مجاز به انجام تبلیغات انبوه تجاری، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی با استفاده از این سرویس نمی باشم
و انجام تبلیغات از این طریق، تنها با عقد قرارداد بر اساس مقررات جاری کشور با ایرانسل امکان پذیر
خواهد بود. همچنین، درصورتیکه تمایل به دریافت تبلیغات نداشته باشم، باید مراتب را به ایرانسل
اطلاع دهم.
5.مطلع هستم که ارسال پیامهای چند رسانه ای ) Mms ( حاوی اطلاعات طبقه بندی شده، اطلاعات
منافی امنیت ملی، اطلاعات مربوط به حریم خصوصی افراد یا پیامهایی که به هر نحو موجب تخریب
و یا هتک حرمت افراد )حقیقی یا حقوقی( شود، پیامهای حاوی ویروس، نرم افزارهای مخرب، بازی های
حاوی ویروس، کرم و هرزنامه، پیامهای مستهجن و خلاف شئونات ایرانی/ اسلامی، پیامهای تهدید آمیز و
یا ارسال هرگونه پیام حاوی اطلاعاتی که موجب خدشه دار شدن امنیت روانی، اقتصادی و اجتماعی
افراد حقیقی و حقوقی شود به لحاظ قانونی اکیداً ممنوع است و اینجانب متعهد به رعایت
محدودیت های مذکور می باشم. بدیهی است تشخیص این موارد مطابق با قوانین ومقررات جاری
کشور بر عهده مراجع ذیصلاح قانونی خواهد بود
من نمیدونم چرا دوستان نسبت به این تعهد نامه احساس منفی دارن به هرحال طمع نکنید از هیچی بهتر همین که ارئه شده خیلیه
مگه همه شما ها میخواید بر عکس این تعهد نامه عمل کنید که زورتون میاد
واسه من که فرقی نداره با تعهد باشه یا بی تعهد
hessam_sz
27-10-2008, 09:31
ببین عوضی ها رو:
اینجانب به عنوان مشترک ایرانسل متعهد می شوم که در استفاده از سرویس پیام چند رسانه ای ) ،)mms
نکات زیر را رعایت نموده و متعهد به عدم تخلف از آنها می باشم. بدیهی است که هرگونه تخلف از این
موارد موجب پیگرد قانونی اینجانب مطابق با موازین قانونی جاری کشور خواهد بود:
1.در زمان درخواست استفاده از سرویس پیام چند رسانه ای ) Mms ( مشخصات دقیق فردی و نشانی کامل
خود را ارائه کرده و هر گونه تغییر آدرس خود را حداکثر ظرف مدت 10 روز به ایرانسل اطلاع خواهم داد.
2.در ارائه اطلاعات از اسم مستعار یا غیر واقعی استفاده نکنم.
3.درصورت انتقال، فروش یا سرقت تلفن همراه )سیم کارت( می بایست نسبت به انجام مراحل قانونی )بر اساس
مقررات مربوطه( اقدام نمایم؛ درغیراینصورت، عواقب ناشی از هرگونه سوء استفاده از سیم کارت و
سرویسهای مرتبط به عهده شخص من خواهد بود.
4.مجاز به انجام تبلیغات انبوه تجاری، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی با استفاده از این سرویس نمی باشم
و انجام تبلیغات از این طریق، تنها با عقد قرارداد بر اساس مقررات جاری کشور با ایرانسل امکان پذیر
خواهد بود. همچنین، درصورتیکه تمایل به دریافت تبلیغات نداشته باشم، باید مراتب را به ایرانسل
اطلاع دهم.
5.مطلع هستم که ارسال پیامهای چند رسانه ای ) Mms ( حاوی اطلاعات طبقه بندی شده، اطلاعات
منافی امنیت ملی، اطلاعات مربوط به حریم خصوصی افراد یا پیامهایی که به هر نحو موجب تخریب
و یا هتک حرمت افراد )حقیقی یا حقوقی( شود، پیامهای حاوی ویروس، نرم افزارهای مخرب، بازی های
حاوی ویروس، کرم و هرزنامه، پیامهای مستهجن و خلاف شئونات ایرانی/ اسلامی، پیامهای تهدید آمیز و
یا ارسال هرگونه پیام حاوی اطلاعاتی که موجب خدشه دار شدن امنیت روانی، اقتصادی و اجتماعی
افراد حقیقی و حقوقی شود به لحاظ قانونی اکیداً ممنوع است و اینجانب متعهد به رعایت
محدودیت های مذکور می باشم. بدیهی است تشخیص این موارد مطابق با قوانین ومقررات جاری
کشور بر عهده مراجع ذیصلاح قانونی خواهد بود
منظورت از عوضي ها كيه؟
مسئولين ايرانسل يا مسئولين نظام مقدس جمهوري اسلامي كه ايرانسل را مجبور كردن چنين تعهدي از مشتركينش بگيره؟
اگر ايرانسل عوضي بود همون اول اين كار را ميكرد نه الان
nakhordemast
27-10-2008, 15:04
منظورت از عوضي ها كيه؟
مسئولين ايرانسل يا مسئولين نظام مقدس جمهوري اسلامي كه ايرانسل را مجبور كردن چنين تعهدي از مشتركينش بگيره؟
اگر ايرانسل عوضي بود همون اول اين كار را ميكرد نه الان
نمیدون کار کیه هر چی که هست اینه که توی این مملکت گل و بلبل به عنوان یک انسان اینقدر ارزش نداریم و قابل اعتماد نیستیم که باید بیایم انگشت بزنیم و قول شرف بدیم که خلاف مقررات نظام مقدس رفتار نکنیم و هر کس غیر از این باشه ملحد و کافر و معاند و دشمن و هزارتا کوفت دیگه اس.
کجای دنیا واسه خرستادن یه پیام میرن تعهد میدن و انگشت میزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
hessam_sz
27-10-2008, 15:19
دوستان من رفتم ثبت نام كردم نيازي به برچسب هم نبود فقط بايد كارت شناسايي و شماره سيمكارت_منظور شماره ايست كه پشت سيمكارت نوشته شده نه شماره همراه) و مالك در محل حضور داشته باشن و فرم را پر كنن .
گفت ظرف 72 ساعت فعال ميشه.
در ضمن پيشنهاد ميكنم به فروشگاه ها يا نمايندگي ها مراجعه نكنيد فقط به امور مشتركين خود ايرانسل (نه امور مشتركيني كه همراه اول و ايرانسل و پست و... دارن)مراجعه كنيد چون از همه مطمئن تر و سريع تر هست.اوناي ديگه ممكنه تا چند روز اصلا فرمتون را پست نكنن مثل سند زدنشون كه بعد از يك ماه ميبيني هنوز سند نزدن.
در ضمن مشهدي ها تنها جايي كه در حال حاضر ميتونيد فرم پر كنيد خود شركت ايرانسل حد فاصل قاضي طباطبايي 5 و 7 ساختمان خيلي بزرگ و با نماي آلوتايل هست مشخصه روش نوشته ايرانسل.
hessam_sz
27-10-2008, 15:21
نمیدون کار کیه هر چی که هست اینه که توی این مملکت گل و بلبل به عنوان یک انسان اینقدر ارزش نداریم و قابل اعتماد نیستیم که باید بیایم انگشت بزنیم و قول شرف بدیم که خلاف مقررات نظام مقدس رفتار نکنیم و هر کس غیر از این باشه ملحد و کافر و معاند و دشمن و هزارتا کوفت دیگه اس.
کجای دنیا واسه خرستادن یه پیام میرن تعهد میدن و انگشت میزنن؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
حرف شما كاملا درسته ولي اونجوري كه من فهميدم خود ايرانسل هم اهميت زيادي به اين تعهد نامه ها نميده چون يارو گفت انگشت نميخواد بزني برچسب هم نميخواد فقط يه چيزي پر كن بفرستيم بره.
ايرانسل هم فقط مجبوره براي اجراي قانون اين كار را انجام بده
سلام
mms من تو e-care فعاله ولی نمی تونم mms بفرستم...کسی میتونه کمک کنه؟
hessam_sz
28-10-2008, 11:40
سلام
mms من تو e-care فعاله ولی نمی تونم mms بفرستم...کسی میتونه کمک کنه؟
مال منم همينطوره تا فرم پر نكني و اونا فرم را نگيرن فعال نميشه
seppeehr
29-10-2008, 20:49
سلام دوستان.
من امروز رفتم يه سيمكارت اعتباري ايرانسل خريدم.
طرف گفت براي سيمكارت هاي جديد كه ميخريد، نيازي نيست فرمي براي mmsپر كنيد و ما با همين فرمي كه الان پر كرديد، mmsتون رو هم فعال ميكنيد.
راست گفته يا باز هم بايد برم فرم رو بگيرم؟
hessam_sz
29-10-2008, 22:30
سلام دوستان.
من امروز رفتم يه سيمكارت اعتباري ايرانسل خريدم.
طرف گفت براي سيمكارت هاي جديد كه ميخريد، نيازي نيست فرمي براي mmsپر كنيد و ما با همين فرمي كه الان پر كرديد، mmsتون رو هم فعال ميكنيد.
راست گفته يا باز هم بايد برم فرم رو بگيرم؟
راست گفته سند هاي جديد خودشون تعهد نامه هم دارن و نيازي به فرم جدا نيست
seppeehr
30-10-2008, 19:38
حالا الان اين سرويس فعال شده؟چون من تنظيماتش رو انجام دادم، ولي هنوز موفق نشدم كه ارسالي داشته باشم.
Linux Learner
30-10-2008, 21:28
حالا الان اين سرويس فعال شده؟چون من تنظيماتش رو انجام دادم، ولي هنوز موفق نشدم كه ارسالي داشته باشم.
دوست عزیز پست های بالایی رو خوندید؟
باید فرم پر کنید و درخواست بدید تا واستون فعال کنند!:46:
seppeehr
30-10-2008, 22:41
دوست عزیز پست های بالایی رو خوندید؟
باید فرم پر کنید و درخواست بدید تا واستون فعال کنند!:46:
از راهنماييتون ممنون دوست من،من پست ها رو خوندهام. ولي فكر كنم شما پست قبلي من رو نخونديد!:20:
من سيمكارت رو ديروز گرفتم، طرف گفت كه لازم نيست فرم درخواست بديد براي mms، چون با همين فرم ما براتون درخواست ميديم. حالا من تنظيمات mmsرو انجام دادم، ولي هنوز موفق به ارسالش نشدم! ميخوام ببينم اصلاً اين سرويسشون رو فعال كردن كه من هي دارم زور ميزنم يا نه!:31:
من خودم نماينده ايرانسل هستم ولي هر روز يا 2روزي يه بار اسناد رو واسه شرکت پست ميکنم ولي شرکت يه خورده الان دير ميرسه تا اسکن کنن قرار بود که خود نماينده ها اسکن کنن و فايل رو بفرستن که چون هنوز همه نماينده ها اينترنت پر سرعت ندارند اجرا نشده اگه اين کار بشه خيلي سريعتر ميشه!! البته شرکت به نماينده ها قول همکاري در زمينه راه اندازي اينترنت پرسرعت داده که انشااله محقق بشه .
دوستان اگه سوالي در رابطه با Mms و ديگر مشکلات ايرانسل داشتند در خدمتم.
hessam_sz
30-10-2008, 23:23
واسه من بعد از 4 روز از ارسال فرم فعال شد
billy-Coen
31-10-2008, 00:55
درود
ارسال فرم کاملا رایگانه?
یعنی فقط رو پاکت بنویسم ایرانسل و بندازم صاندوق?
hessam_sz
31-10-2008, 12:33
درود
ارسال فرم کاملا رایگانه?
یعنی فقط رو پاکت بنویسم ایرانسل و بندازم صاندوق?
بله و هيچ هزينه اي هم نداره ولي متاسفانه در بعضي مناطق كشور ديده شده كه بعضي از نمايندگي هاي سودجو اقدام به دريافت مبالغي از 500 تا 3000 تومان از مشتركين جهت ارسال فرم كردند كه خلاف قوانين هست و خواهش ميكنم اگر كسي با اين نمايندگي ها برخورد كرد از پرداخت وجه اجتناب كنه و موضوع را از طريق شماره 140 يا 130 به ايرانسل اطلاع بده
taghi_ramzi
31-10-2008, 17:35
آقا سریال سیم کارت کدومه ؟ اونی که بار کد داره ؟
و برچسب کدومو باید بزنم ؟ "سند شناسنامه" یا سند اثبات محل زندگی" ؟
بله و هيچ هزينه اي هم نداره ولي متاسفانه در بعضي مناطق كشور ديده شده كه بعضي از نمايندگي هاي سودجو اقدام به دريافت مبالغي از 500 تا 3000 تومان از مشتركين جهت ارسال فرم كردند كه خلاف قوانين هست و خواهش ميكنم اگر كسي با اين نمايندگي ها برخورد كرد از پرداخت وجه اجتناب كنه و موضوع را از طريق شماره 140 يا 130 به ايرانسل اطلاع بده
اولش اين رو بدونين که ايرانسل پورسانت خيلي کمي براي نماينده هاش در نظر مي گيره يعني براي مثلا فعال سازي MMS ثبت سند و ارسال اون و البته کاراي ديگه مهر نويسي و .. تازه در صورت صحيح بودن همه مبلغ 100 تومان رو واسه هر سند ارسالي و ثبتي در نظر مي گيره که اونم بعد از 2 ماه به حساب وارد ميشه و اين رو ديگه خودتون اضافه کنين به هزينه پست هر روز که 2 تومن هست !!!!
خوب اين نماينده که الاف نيست :13: البته من نبايد اين چيزا رو مي گفتم ولي بد نيست که بدونين :46: حالا اين که چرا بعضي پول ميگيرن رو مي فهميد !!
hosseinmusicmaster
31-10-2008, 20:03
خسته نباشید !
میگن با کد *130*3*6# یا *140*3*6# mms فعال میشه ! البته واسه من نشد ولی یکی از دوستام انجام داد mms هم فرستاد واسم
taghi_ramzi
31-10-2008, 20:34
اولش اين رو بدونين که ايرانسل پورسانت خيلي کمي براي نماينده هاش در نظر مي گيره يعني براي مثلا فعال سازي MMS ثبت سند و ارسال اون و البته کاراي ديگه مهر نويسي و .. تازه در صورت صحيح بودن همه مبلغ 100 تومان رو واسه هر سند ارسالي و ثبتي در نظر مي گيره که اونم بعد از 2 ماه به حساب وارد ميشه و اين رو ديگه خودتون اضافه کنين به هزينه پست هر روز که 2 تومن هست !!!!
خوب اين نماينده که الاف نيست :13: البته من نبايد اين چيزا رو مي گفتم ولي بد نيست که بدونين :46: حالا اين که چرا بعضي پول ميگيرن رو مي فهميد !!
ببخشید من نگرفتم ! یعنی پاکتی که من روش مینویسم ایرانسل و میندازم تو صندوق به حساب شماها میره میرسه دست ایرانسل ؟ جل الخالق !
میگه :خرج که از کیسه مهمان بود ،حاتم طائی شدن آسان بود !
ببخشید من نگرفتم ! یعنی پاکتی که من روش مینویسم ایرانسل و میندازم تو صندوق به حساب شماها میره میرسه دست ایرانسل ؟ جل الخالق !
میگه :خرج که از کیسه مهمان بود ،حاتم طائی شدن آسان بود !
نه دوست عزيزم اونهايي که شما ميندازين تو صندوق ميره پا حساب خود شرکت يعني ما هيچي فقط اونهايي رو که ما ثبت مي کنيم و اسنادش رو واسه شرکت ميفرستيم ميره به حساب ما !! منظورم از پست هم اين بود که ما بايد هر روز يا 2 روزي يه بار اسناد رو واسه شرکت پست کنيم پيشتاز و اين يعني هزينه !!:13:
hessam_sz
01-11-2008, 10:16
نه دوست عزيزم اونهايي که شما ميندازين تو صندوق ميره پا حساب خود شرکت يعني ما هيچي فقط اونهايي رو که ما ثبت مي کنيم و اسنادش رو واسه شرکت ميفرستيم ميره به حساب ما !! منظورم از پست هم اين بود که ما بايد هر روز يا 2 روزي يه بار اسناد رو واسه شرکت پست کنيم پيشتاز و اين يعني هزينه !!:13:
مگر پستش رايگان نيست؟
تازه بر فرض كه اينطور باشه شما كل مدارك را ميفرستين ميشه 2000 تومان چرا از هر نفر 2000 تومان ميگيرند؟
من 4 تا سيمكارت را براشون فرم پر كردم از كارت ملي هم 4 تا فوتوكپي خودشون گرفتن بازم هيچ هزينه اي نگرفت حتي پول كپي.
حد اكثر مبلغي كه قابل قبوله 200 تومن اون هم فقط براي پست.
hessam_sz
01-11-2008, 10:18
آقا سریال سیم کارت کدومه ؟ اونی که بار کد داره ؟
و برچسب کدومو باید بزنم ؟ "سند شناسنامه" یا سند اثبات محل زندگی" ؟
سزيال سيمكارت را پشت خود سيمكارت هم نوشته يك شماره 9 رقمي هست جاي باركد پوكه سيمكارت هم نوشته.
برچسب همون كه شمارت روش نوشته شده اگر با خودكار هم نوشتي درسته
Linux Learner
01-11-2008, 12:14
خسته نباشید !
میگن با کد *130*3*6# یا *140*3*6# mms فعال میشه ! البته واسه من نشد ولی یکی از دوستام انجام داد mms هم فرستاد واسم
نه دوست من. با این کار فقط تنظیماتش براتون میاد. و اگه فعال نکرده باشید نمیتونید استفاده کنید. حتما" اون دوستتون فعال کرده و بهتون نگفته!:10:
Mehdi.7600
01-11-2008, 12:52
در مورد نظارت بر mms کسی خبری داره؟
آقا من که پوکه ی سیم کارتمو گم کردم باید چی کار کنم| (سریالو می گم!!)
راستی من باید فرم پر کنم یا ننه بابام ؟
اخه من هنوز 18 سالم نشده سیم به اسم من نیست!!!
shamabady
01-11-2008, 20:03
آقا من که پوکه ی سیم کارتمو گم کردم باید چی کار کنم| (سریالو می گم!!)
راستی من باید فرم پر کنم یا ننه بابام ؟
اخه من هنوز 18 سالم نشده سیم به اسم من نیست!!!
شماره سیم کارت رو خود سیم کارت هم هست یک شماره 9 رقمی
سیم کارت به نام کیه بابا مامانت واست گرفتن یا خودت گرفتی من که فکر نکنم مشکلی باشه برو فوقش میگن برو با بابات بیا :4: که فکر نکنم
نه عزيزم حتما بايد 18 سال تمام باشه 1 روز هم مونده باشه سند در سيستم ايرانسل ثبت نميشه !!
Linux Learner
02-11-2008, 08:10
کی گفته؟ من خودم وقتی زیر 18 سال بودم، همون اوایل که ایرانسل اومده بود، از طریق 140 سند به اسم خودم زدم!
hessam_sz
02-11-2008, 23:05
آره بابا كي به كيه؟مشكلي بابت زير 18 بودن نيست
seppeehr
04-11-2008, 11:47
آقا اين سرويس mmsچقدر طول ميكشه تا فعال بشه؟
من چهارشنبه گذشته سيمكارت خريدم، طرف هم گفت چون الان ميخري، ديگه لازم نيست فرم جديد براي mmsپر كني و با همين فرم ثبت نام، mmsات هم فعال ميشه. ولي هنوز خبري نيست!
masoud_206xg
04-11-2008, 12:27
سلام دوستان خوبم. اقا من یه مشکل خیلی اساسی برام پیش امده موبایل منو دزدیدن توی سیمکارت ایرانسلم کلی شماره سیو داشتم که خیلی برام مهمه ....از طرفی میخوام پیرینت ایرانسلمو از نمایندگی ایرانسل تو شهر بابل بگیرم بهم نمیدن و میگن باید از دادگاه نامه داشته باشی؟؟؟یعنی چی ؟؟سیم کارت مال خودمه سندم داره ولی عوضیا نمیدن من چیکار باید بکنم خواهشن کمکم کنید ...... ایدم lacoste_man99 تورو خدا اگه راهی به نظرتون میرسه واسه پرینت گرفتن بهم بگید از سایت خوبتونم واقعا ممنونم
masoud_206xg
04-11-2008, 12:31
سلام دوستان خوبم. اقا من یه مشکل خیلی اساسی برام پیش امده موبایل منو دزدیدن توی سیمکارت ایرانسلم کلی شماره سیو داشتم که خیلی برام مهمه ....از طرفی میخوام پیرینت ایرانسلمو از نمایندگی ایرانسل تو شهر بابل بگیرم بهم نمیدن و میگن باید از دادگاه نامه داشته باشی:13:؟؟؟یعنی چی :19:؟؟سیم کارت مال خودمه سندم داره ولی عوضیا نمیدن من چیکار باید بکنم خواهشن کمکم کنید:18: ...... ایدم lacoste_man99 تورو خدا اگه راهی به نظرتون میرسه واسه پرینت گرفتن بهم بگید از سایت خوبتونم واقعا ممنونم
Linux Learner
04-11-2008, 22:25
سلام دوستان خوبم. اقا من یه مشکل خیلی اساسی برام پیش امده موبایل منو دزدیدن توی سیمکارت ایرانسلم کلی شماره سیو داشتم که خیلی برام مهمه ....از طرفی میخوام پیرینت ایرانسلمو از نمایندگی ایرانسل تو شهر بابل بگیرم بهم نمیدن و میگن باید از دادگاه نامه داشته باشی:13:؟؟؟یعنی چی :19:؟؟سیم کارت مال خودمه سندم داره ولی عوضیا نمیدن من چیکار باید بکنم خواهشن کمکم کنید:18: ...... ایدم lacoste_man99 تورو خدا اگه راهی به نظرتون میرسه واسه پرینت گرفتن بهم بگید از سایت خوبتونم واقعا ممنونم
همینطوره که میگی! برای سیمکارتهای اعتباری پرینت نمیدن! به 140 زنگ بزن و بگو گوشیمو دزدیدن! اگه کارتن گوشیتو داشته باشی و طرف توی گوشیت سیمکارت گذاشته باشه میتونی پیداش کنی! اگه سوالی داری همینجا بپرس:46:
آقايون من 1 هفته ميشه رفتم و فرم رو پر كردم تو مشهدم ساكن هستم تو مشهد يه دونه نمايندگي اصلي بيشتر نداره اونجا حسش نبود برم رفتم يك نمايندگي نزديك خونه و بابتش 2000 تومن دادم سوالم اينه شركت به اين بزرگي يه دونه نمايندگي رسمي تويه مشهد بايد داشته باشه؟؟؟؟بقيه نمايندگياش كه ماشالله بايد گفت سند ميزنن 30 روز .فرم ام ام اس 30 روز من يه خط پارسال گرفتم هنوز كپي كارت شناساييم بدستشون نرسيده واقعا . .. .. چي ميشه گفت.
در ضمن اون اولا كه ايرانسل دورو بره 30 هزار تومان بود يكي خريدم و ثبت نام نكردم و بعد چند روز خطم قطع شد رفتم نمايندگيش گفت خط داره كاره ميكنه و سند به اسم يكي ديگه ثبت شده منم همونجا خشكم زد. برخوردشونم خيلي بد بود انگار كه من دزد بودم در صورتي كه سيم و پوكش و چهارتا بر چسبش دست خودم بود و هنوزم هست واقعا متاسفم واسه اين ضعف ايرانسل بچه ها سند به اسم يكي ديگه تويه يه شهر ديگه باورتوون ميشه؟؟؟؟هنوزم سيمو پوكه و چهار تا برچسبو دارم ...
seppeehr
05-11-2008, 09:43
آقا اين سرويس mmsچقدر طول ميكشه تا فعال بشه؟
من چهارشنبه گذشته سيمكارت خريدم، طرف هم گفت چون الان ميخري، ديگه لازم نيست فرم جديد براي mmsپر كني و با همين فرم ثبت نام، mmsات هم فعال ميشه. ولي هنوز خبري نيست!
ميشه يكي هم به ما يه جوابي بده؟!!:41:
arman4459
06-11-2008, 00:27
فعلا این سرویس در حال تست می باشد
دوستان یه سوال!
الان که gprs همراه اول راه افتاده ما می تونیم بهشون mms بزنیم؟
hessam_sz
06-11-2008, 21:42
دوستان یه سوال!
الان که gprs همراه اول راه افتاده ما می تونیم بهشون mms بزنیم؟
نه نميشه بايد ام ام اس اونها هم فعال بشه.
براي گوشي دزديده شده بايد نامه حقوقي( يعني نامه اي از دادگاه مبني بر شکايت شما) داشته باشيد و براي شرکت بخش حقوقي پست کنيد 140 يا 130 فقط مي تونن خط رو غير فعال کنن !! در مورد پرينت هم قبلا ما مي تونستيم که بديم ولي الان واسه ما بستن و فقط شرکت اونم با نامه حقوقي اينکار رو مي کنه.
hessam_sz
07-11-2008, 13:24
براي گوشي دزديده شده بايد نامه حقوقي( يعني نامه اي از دادگاه مبني بر شکايت شما) داشته باشيد و براي شرکت بخش حقوقي پست کنيد 140 يا 130 فقط مي تونن خط رو غير فعال کنن !! در مورد پرينت هم قبلا ما مي تونستيم که بديم ولي الان واسه ما بستن و فقط شرکت اونم با نامه حقوقي اينکار رو مي کنه.
اين نامه حقوقي كه بايد براي گرفتن پرينت بديم نميدوني متنش بايد چي باشه؟ميخوام بدم دائيم برام بنويسه
نه نميشه بايد ام ام اس اونها هم فعال بشه
آخه چه ربطی داره؟؟
باید بتونن دیگه!!!
shamabady
08-11-2008, 23:14
آخه چه ربطی داره؟؟
باید بتونن دیگه!!!
دوست خوب وقتی mms سنتر هنوز نداره چی جوری بتونن
مثل این میمونه که بگی یکی از یاهو به شما تو سایت پی سی ورد ایمیل بزنه جفتشونم تو اینترنتن دیگه باید بشه
خوب میدونی که نمیشه چون پی سی ورد سرویس ایمیل نداره
فعلا که همراه اول تو همون gprs هم بکسباد کرده
ما بعد سالها يه ذره صحبت كرديم انگار نه انگار...خيلي باحالين
Linux Learner
18-11-2008, 12:41
آقايون من 1 هفته ميشه رفتم و فرم رو پر كردم تو مشهدم ساكن هستم تو مشهد يه دونه نمايندگي اصلي بيشتر نداره اونجا حسش نبود برم رفتم يك نمايندگي نزديك خونه و بابتش 2000 تومن دادم سوالم اينه شركت به اين بزرگي يه دونه نمايندگي رسمي تويه مشهد بايد داشته باشه؟؟؟؟بقيه نمايندگياش كه ماشالله بايد گفت سند ميزنن 30 روز .فرم ام ام اس 30 روز من يه خط پارسال گرفتم هنوز كپي كارت شناساييم بدستشون نرسيده واقعا . .. .. چي ميشه گفت.
در ضمن اون اولا كه ايرانسل دورو بره 30 هزار تومان بود يكي خريدم و ثبت نام نكردم و بعد چند روز خطم قطع شد رفتم نمايندگيش گفت خط داره كاره ميكنه و سند به اسم يكي ديگه ثبت شده منم همونجا خشكم زد. برخوردشونم خيلي بد بود انگار كه من دزد بودم در صورتي كه سيم و پوكش و چهارتا بر چسبش دست خودم بود و هنوزم هست واقعا متاسفم واسه اين ضعف ايرانسل بچه ها سند به اسم يكي ديگه تويه يه شهر ديگه باورتوون ميشه؟؟؟؟هنوزم سيمو پوكه و چهار تا برچسبو دارم ...
ما بعد سالها يه ذره صحبت كرديم انگار نه انگار...خيلي باحالين
به به دوست خوبمون چطوزی؟ خوبی؟ سلامتی؟ انشاالله همیشه خوشبخت و سربلند باشی.
dear admins please don't remove my post as spam:41:
NINTENDO_DS
21-11-2008, 16:24
من اینو ثبت نام کردم ولی چرا پس از 5 روز فعال نمی شه؟ چقدر طول می کشه فعال شه؟
Saeed_TnT
22-11-2008, 00:04
منم هر چی *140*5# رو میزنم میگه شبکه موقتا با مشکل مواجه شده ، چند روزه این ایراد رو داره!!! نمیدونید کی درست میشه؟؟!! آشنا ماشنا تو ایرانسل ندارید؟؟:دی
Linux Learner
22-11-2008, 02:25
ایرانسل (به قول یکی از دوستان "ایرانخر") واقعا" شورشو در اورده. دیگه هرچی ازش مونده مشکله! زنگ میزنم که ده بار باید بزنم تا بگیره. بعد اینکه گرفت چند ثانیه نگذشته قطع میشه. تازه اگر هم قطع نشه بعد ده بار اونقدر صدا قطع و وصل میشه که اصلا نمیفهمی چی گفتی و شنیدی! اگه اینترنت رو نداشت که من واسه N-gage ازش استفاده میکنم، همین الآن مینداختمش دور!
من واسه 2 تا سیم کارت فرم ام ام اس رو به ایرانسل فرستادم و بعد چند روز با ایرانسل تماس گرفتم و گفتن که فعال کردیم و با اینکه تنظیمات رو هم گرفتم ولی عملا نمیشه ام ام اس فرستاد
بعد چند بار تماس با ایرانسل هنوز هم مشکل سند دارم
blackhero
25-11-2008, 11:36
منم الان یک هفته ای میشه که مدارک رو انداختم صندوق پست، ولی خبری نشده. وقتی برسه به دستشون و فعالش کنن ،از طرف ایرانسل مسج میاد؟!!
Saeed_TnT
25-11-2008, 12:33
منم 9 روز پیش فرستادم ، زنگ که زدم گفت نرسیده!!! تازه از طریق نمایندگی، اونجا هم رفتم گفت ما فرستادیم!!
ا فکر کنم باید از اول بفرستم، با پست!
blackhero
26-11-2008, 10:19
منم 9 روز پیش فرستادم ، زنگ که زدم گفت نرسیده!!! تازه از طریق نمایندگی، اونجا هم رفتم گفت ما فرستادیم!!
ا فکر کنم باید از اول بفرستم، با پست!
به نظر منم پست بهتره، چون ممکنه بعضی فروشنده ها وقت نکنن یا یادشون بره بفرستنش. البته من با پست فرستادم ولی هنوز خبری نشده.
اقا یعنی این mmsاگر فعال کنیم واگر چیزی نفرستیم پولی که الکی دیگه نمیاد؟
هروقت یکی بدیم 48تومان کم میشه دیگه؟
ابونمان واین چیزها نداره که؟
میگید پست کنیم پست چی پیشتاز سفارشی عادی ؟ ادرس کجا؟
من يه سوال دارم
به چه كسائي ميتونيم mms بفرستيم ؟
فقط به ايرانسلي هائي كه mms هاشون را فعال كردند يا به همه ايرانسلي ها
همراه اولي ها چطور؟
blackhero
01-12-2008, 18:38
اقا یعنی این mmsاگر فعال کنیم واگر چیزی نفرستیم پولی که الکی دیگه نمیاد؟
هروقت یکی بدیم 48تومان کم میشه دیگه؟
ابونمان واین چیزها نداره که؟
میگید پست کنیم پست چی پیشتاز سفارشی عادی ؟ ادرس کجا؟
درسته دوست عزیز، مثل sms هست،تا نفرستید هزینه ای نداره.
در مورد پست هم همون عادی. ادرس هم نمیخواد، هیچ گونه تمبر یا چیزه دیگه ای هم نمیخواد. فرم مربوطه رو دقیقا پر میکنید.فتوکپی کارت ملی یا فتوکپی شناسنامه رو هم که شماره ایرانسل خودتون روش نوشته شده رو داخل پاکت نامه میذارید، روی پاکت نامه مینویسید "ایرانسل" و بداخل یه صندوق پست می اندازید. همین! البته من همه اینکارا رو کردم ولی هنوز فعال نشده!
blackhero
01-12-2008, 18:41
من يه سوال دارم
به چه كسائي ميتونيم mms بفرستيم ؟
فقط به ايرانسلي هائي كه mms هاشون را فعال كردند يا به همه ايرانسلي ها
همراه اولي ها چطور؟
فقط برای کسانی که فرم ایرانسل رو پر کرده و فرستاده باشن و mms شون هم تایید شده باشه. البته فعلا اینطوریه، بعدا رو نمیدونم.
سلام به همه
از دوستان کسی میدونه که چقدر طول میکشه تا mms فعال بشه...؟؟؟
من 25 آبان فرم رو فرستادم هنوز هیچ خبری نشده...!!!!!
موفق و پیروز باشید.......................
blackhero
02-12-2008, 16:02
سلام به همه
فقط خدا میداند و بس!
meshkiposh2200
02-12-2008, 19:14
سلام به همه
من که رفتم فرم را پر کردم گفت یک هفته تا یک ماه یادم نیست کی پر کردم ولی هنوز فعال نشده
سلام به همه
رفیق من حدوده 1 ماهه از خوده نمایندگی اقدام کردم تا الان وصل نشده !
mshiraz.2009
02-12-2008, 19:46
من که سیم کارتم رو فله ای از یه نفر خریدم و شماره سریال کارت ندارم چه خاکی برسرم بریزم؟
blackhero
02-12-2008, 22:09
اصلا کسی از دوستان تا بحال mms ش فعال شده و تونسته mms بفرسته؟!!
ardalan_zapata
03-12-2008, 12:00
رو ای پی هایی که من سرچ کردم تازه دو روزه دارم سرور های mms رو میبینم
فک کنم تا یکی دو هفته دیگه راه بیوفته
من دقیقا شش آبان فرمو فرستادم و الان که 13 آذره هنوز خبری نشده.
چندین بار به 130 زنگ زدم ولی هر کدوم یه چیزی برای خودشون میگن.
برای خواهرم و دوستانم هم هنوز وصل نشده
از من ميشنويد چند وقت ديگه خودش بدون ثبت نام واسه همه فعال ميكنه حالا اولش يكم سر و صدا ميكنه و ببينه كسي نمياد خودش فعال ميكنه:31::31:
تازه ما sms ميفرستيم فرداش به دست طرف ميرسه حالا mms كي به دست طرف ميرسه خدا ميدونه:31:
تازه تو تلويزيون هم همچين تبليغات ميكنه كه همون لحظه كه فرستاد ميرسه دست طرف انگار كه داري به طرف تك زنگ ميزني:31::31:
Saeed_TnT
08-12-2008, 21:47
mms کسی فعال شده؟؟ یعنی کسی تا حالا mms فرستاده؟ آخه من کسی رو ندیدم! هر کی فرستاده ، نرسیده!! عجیبه!
من زنگ زدم گفتن فرمتون رسیده ولی فعلا باید منتظر باشید
احتمالا خسته میشن دونه دونه برای هر کسی فعال کنن میخوان یه دفعه برای همه رو فعال کنن
سلام يكي از دوستاي من ميخاد اين mms رو فعال كنه ولي سيم كارت به نام خودش نيست
حالا بايد يك فرم پر بكنه و اول بنام خودش بكنه بعد يك فرم ديگه براي ام ام اس يا نه؟؟؟
تو همون فرم ام ام اس ميتونه اسم خودشو بنويسه و با همون ثبت نام كنه؟؟؟
براي اينكه به نام خودش بكنه چه مداركي ميخاد كپي شناسنامه صاحب اولي سيم كارت رو هم ميخاد يا نه؟؟؟
از اين نمايندگي ها هم پرسيدم جواب درستي ندادند:13:
منم فرمم رو یه همون هفته ی اول که خود شرکت اعلام کرد فرستادم ولی خبری نشد
آخر مجبور شدم خودم وصلش کردم
منم فرمم رو یه همون هفته ی اول که خود شرکت اعلام کرد فرستادم ولی خبری نشد
آخر مجبور شدم خودم وصلش کردم
یعنی چی خودت وصلش کردی؟
با e-care
خیلی راحت و ساده و سریع
با e-care
خیلی راحت و ساده و سریع
میشه بیشتر توضیح بدی تا من و سایر دوستان هم از این طریق ام ام اسمونو فعال کنیم
ممنون
سعی کنید فرم رو به مرکز مشترکین ایرانسل تحویل بدید یا نمایندگی مجاز چون اونایی که شما میندازین توی صندوق پست اصلا خیلی هاش بدست شرکت نمیرسه اونهایی هم که میرسه خیلی هاش مشکل دار هاست یا با سند تطابق نداره و چون سیستم اسناد ایرانسل الکترونیکی هست و حتما باید اسکن بشه فرمها کمی زمان میبره که ممکن هست 1 روز یا 1 هفته بشه پس همه اینها می تونه تاثیر گذار باشه .
سوالی بود در خدمتم
click_dez
20-12-2008, 17:55
من مدارکمو فرستادم بعد از مدتی زنگ زدم 140 گفت مدارک رسیده کد فلان رو بزن *140... تا تنظیمات برات بیاد
تنظیمات هم میاد ولی نمیتونم چیزی بفرستم
ضمنا یه اس ام اس اومد از 2225 که گفته بود اگر میخواهید تنظیمات بعدی براتون ارسال بشه ta'id رو بفرستید من میفرست این پیام میاد:
send S IMEI or S phone type for self provisioning, NamedConfiguration phone type foe named configuration.
هم کد گوشی و هم مدل گوشی رو به هر شکلی که به زهنم رسید فرستادم جواب نداد یا گفت مدل گوشی شما موجود نیست.
چکار کنم؟
درضمن گوشی منk750است
ممنون
se-k750i
20-12-2008, 18:32
سلام من خیلی وقته فرم رو پر کردم و به نمایندگی دادم ولی اصلا فعال نشده چقدر طول میکشه؟ ارسال فرم تافعال شدن سرویس mms؟
بیش از یک هفته ست 140 هم زنگ میزنم سوال میکنم ببینم چی میشه
من مدارکمو فرستادم بعد از مدتی زنگ زدم 140 گفت مدارک رسیده کد فلان رو بزن *140... تا تنظیمات برات بیاد
تنظیمات هم میاد ولی نمیتونم چیزی بفرستم
ضمنا یه اس ام اس اومد از 2225 که گفته بود اگر میخواهید تنظیمات بعدی براتون ارسال بشه ta'id رو بفرستید من میفرست این پیام میاد:
send S IMEI or S phone type for self provisioning, NamedConfiguration phone type foe named configuration.
هم کد گوشی و هم مدل گوشی رو به هر شکلی که به زهنم رسید فرستادم جواب نداد یا گفت مدل گوشی شما موجود نیست.
چکار کنم؟
درضمن گوشی منk750است
ممنون
دوست عزیز شما *140*3*5# رو بزن اگر نیومد چون احتمال داره گوشی شما سریال چنج باشه برای تنظیمات دستی هم سری به irancell.ir بزن:10:
برای دریافت تنظیمات می تونی از این دو راه هم استفاده کنی
یه اس ام اس با یکی از این متن ها بنویس
S barandegoshi modelegoshi
مثلاً
S Nokia N73me
یا
S imei
مثلاً
S 35340000584266
بفرست به 2225
تنظیمات رو واست میفرسته
click_dez
21-12-2008, 19:44
دوست عزیز شما *140*3*5# رو بزن اگر نیومد چون احتمال داره گوشی شما سریال چنج باشه برای تنظیمات دستی هم سری به irancell.ir بزن:10:
با اين كد تنظيمات برام مياد ولي نميتونم چيزي بفرستم (ميگه اشكال در ارتباط. تنظيمات رو بررسي كنيد)
در ضمن شماره سريال گوشي من اصله
برای دریافت تنظیمات می تونی از این دو راه هم استفاده کنی
یه اس ام اس با یکی از این متن ها بنویس
s barandegoshi modelegoshi
مثلاً
s nokia n73me
یا
s imei
مثلاً
s 35340000584266
بفرست به 2225
تنظیمات رو واست میفرسته
تنظيمات رو ميفرسته ولي باز همون ارور رو ميده
من ثبت نام کردم تنظيمات هم برام اومد ذخيره کردم
ولي نميتونم چيزى بفرستم!
علتش چيه؟!
se-k750i
22-12-2008, 18:16
اصلا کسی تا حالا موفق شده چیزی بفرسته یا همش تبلیغاته؟
Dark Kingdom
25-12-2008, 01:18
سلام . من رفتم سوال کردم از شعبه ی ایرانسل گفتن از زمانی که فرم پر میکنی 3 هفته بعد فعال میشه :2:
من ثبت نام کردم تنظيمات هم برام اومد ذخيره کردم
ولي نميتونم چيزى بفرستم!
علتش چيه؟!
گوشی شما چیه ؟
و آیا مطمئنی که ام ام است فعاله ؟!
M.ghafori
27-12-2008, 01:49
سلام
من از نمايندگي پرسيدم گفت هنوز براي هيچ كس فعال نشده
tired.soldier021
27-12-2008, 17:34
to rokhoda,azaton khahesh mikonam yeki baram tanzimate mmse irancelo baraye LG KE990 bezare.
az ro daftarchehe nemishe.
KHAHESH
tired.soldier021
27-12-2008, 17:36
to rokhoda,azaton khahesh mikonam yeki baram tanzimate mmse irancelo baraye LG KE990 bezare.
az ro daftarchehe nemishe.
KHAHESH
Eshghe_door
27-12-2008, 17:50
سلام
من از نمايندگي پرسيدم گفت هنوز براي هيچ كس فعال نشده
مطمئنین؟؟؟
ولی دوست من یکی دو هفته پیش عکسشو برام ام ام اس کردشا!
تازه ما تو شهر محرومم هستیم!
اردبیل:46:
Dark Kingdom
27-12-2008, 20:35
میگن همش سرکاریه . ایرانسل فقط میخواسته کاری کنه که همه ثبت نام کنند چون بعضی ها مثل خودم ثبت نام نکرده بودن . . . . . Mms هم شد بهانشون . . .
Eshghe_door
27-12-2008, 21:22
میگن همش سرکاریه . ایرانسل فقط میخواسته کاری کنه که همه ثبت نام کنند چون بعضی ها مثل خودم ثبت نام نکرده بودن . . . . . Mms هم شد بهانشون . . .
دوست عزیز دارم میگم ام ام اس دوست من فعاله
چی میگی شما؟:13:
blackhero
28-12-2008, 22:59
مطمئنین؟؟؟
ولی دوست من یکی دو هفته پیش عکسشو برام ام ام اس کردشا!
تازه ما تو شهر محرومم هستیم!
اردبیل:46:
دوست عزیز دارم میگم ام ام اس دوست من فعاله
چی میگی شما؟:13:
دوست عزیز احتمالا از طریق ویترین برای شما mms فرستاده. شما هم میتونید با مراجعه به سایت ویترین ایرانسل برای دوستان ایرانسلیتون عکس یا آهنگ بفرستید. شما خودت تست کن ببین میتونی از طریق گوشیت به همین دوستت که میگی mms بفرستی؟! چون من هم از نمایندگی معتبر پرسیدم گفت هنوز برای هیچ کس فعال نشده.
Eshghe_door
29-12-2008, 10:27
دوست عزیز احتمالا از طریق ویترین برای شما mms فرستاده. شما هم میتونید با مراجعه به سایت ویترین ایرانسل برای دوستان ایرانسلیتون عکس یا آهنگ بفرستید. شما خودت تست کن ببین میتونی از طریق گوشیت به همین دوستت که میگی mms بفرستی؟! چون من هم از نمایندگی معتبر پرسیدم گفت هنوز برای هیچ کس فعال نشده.
دوست عزیز
این دوستم که میگم
اصلا از کامپیوتر و این چیزا هیچی حالیش نیست
این همون اولا ثبت نام کرد
الانم ام ام اس ش فعاله
من هنوز ثبت نام نکردم
blackhero
29-12-2008, 11:04
دوست عزیز
این دوستم که میگم
اصلا از کامپیوتر و این چیزا هیچی حالیش نیست
این همون اولا ثبت نام کرد
الانم ام ام اس ش فعاله
من هنوز ثبت نام نکردم
خیلی عجیبه! برای دریافت mms شما هم حتما باید ثبت نام کرده باشید و mms شما هم باید فعال شده باشه تا قابلیت دریافت داشته باشید!!!
Eshghe_door
29-12-2008, 11:29
خیلی عجیبه! برای دریافت mms شما هم حتما باید ثبت نام کرده باشید و mms شما هم باید فعال شده باشه تا قابلیت دریافت داشته باشید!!!
میشه منبع این حرفتون رو نشون بدین؟
blackhero
29-12-2008, 12:26
میشه منبع این حرفتون رو نشون بدین؟
دوست من منبع کدومه،همه این رو میدونن،منطقیش هم همینه، چون mms یک امکان دو طرفه هست که باید برای هر دو طرف از طرف ایرانسل فعال شده باشه. شایدم شما درست بگید و نیاز نباشه هر دو طرف mms شون فعال شده باشه، ولی چیزی که هست امروز هم رفتم نمایندگی گفت هنوز برای هیچکی فعال نشده. دوستان اگر کسی تونسته mms بفرسته یا دریافت کنه به ما هم خبر بدید شاید نمایندگی ها الکی میگن برای هیچکی فعال نشده!.
تو شهر ما هم فعال نشده ولی میشه mms را به جیمیل فرستاد.....
Eshghe_door
29-12-2008, 21:36
ولی من دروغ نمی گم :(
blackhero
29-12-2008, 22:57
ولی من دروغ نمی گم :(
دوست من، کی گفت شما دروغ میگین؟! ما فقط میگیم اگر کسی غیر از شما، قابلیت دریافت mms داره بگه تا همه مطلع بشم و پیگیر این بشیم که چرا بعد از گذشت 1 ماه از ارسال مدارکمون هنوز mms فعال نشده و نمایندگی ها هم میگن برای هیچکی هنور فعال نشده!!!
Eshghe_door
29-12-2008, 23:11
دوست من، کی گفت شما دروغ میگین؟! ما فقط میگیم اگر کسی غیر از شما، قابلیت دریافت mms داره بگه تا همه مطلع بشم و پیگیر این بشیم که چرا بعد از گذشت 1 ماه از ارسال مدارکمون هنوز mms فعال نشده و نمایندگی ها هم میگن برای هیچکی هنور فعال نشده!!!
آها راستی بجز این دوستم
برادر یکی دیگه از دوستامم ام ام اس ش فعال شده!!!!
Saeed_TnT
30-12-2008, 12:08
من زنگ زدم 140 گفت برات فعال شده!!
اما وقتی میخوام بفرستم connection setting error میده!
کسی تنظیمات برای k750 رو داره؟؟!! این تنظیمات روی گوشی هم از طرف ایرانسل اومده ولی این ارور رو میده!
===
با n95 امتحان کردم ، mms رو فرستاد ، یعنی فعال شده ، فقط باید تو k750 خودم هم تنظیمش کنم!!!
مال من 2 تا از سیم کارتام فعاش شدن
Dark Kingdom
31-12-2008, 13:24
اصلا" راه نیوفتاده . حتی از ویترین هم نمیشه فرستاد . البته مثل همراه اول فرستاده میشه ولی نمیرسه . . .
blackhero
31-12-2008, 22:42
اصلا" راه نیوفتاده . حتی از ویترین هم نمیشه فرستاد . البته مثل همراه اول فرستاده میشه ولی نمیرسه . . .
من از ویترین به راحتی عکس و آهنگ میگیرم. البته فقط میتونیم از ویترین بگیرم، از دوستام نه میتونم دریافت کنم و نه بفرستم. فکر نکنم ویترین ربطی به فعال بودن یا نبودن mms داشته باشه،نه؟
Dark Kingdom
31-12-2008, 22:57
من از ویترین به راحتی عکس و آهنگ میگیرم. البته فقط میتونیم از ویترین بگیرم، از دوستام نه میتونم دریافت کنم و نه بفرستم. فکر نکنم ویترین ربطی به فعال بودن یا نبودن mms داشته باشه،نه؟
چه ربطی داره ؟
برید تو ویترین نگاه کنید . اونجا نوشته ارسال sms و mms از طریق وب . . . اونو میگم .
من زنگ زدم 140 گفت برات فعال شده!!
اما وقتی میخوام بفرستم connection setting error میده!
کسی تنظیمات برای k750 رو داره؟؟!! این تنظیمات روی گوشی هم از طرف ایرانسل اومده ولی این ارور رو میده!
===
با n95 امتحان کردم ، mms رو فرستاد ، یعنی فعال شده ، فقط باید تو k750 خودم هم تنظیمش کنم!!!
اکثر گوشیهای سونی اریکسون با سیم کارت ایرانسل نمیتونند ام ام اس بفرستند :41:
k750 هم جزو اون گوشیهاست
زیاد خودتو خسته نکن
نمیفرسته
یا برو سیم همراه اول دائمی بخر یا گوشی نوکیا
من مالم فعاله دارم می فرستم اما هر ام ام اس کلی طول میکشه
eee
پس روی k750 کارنمیکنه
blackhero
01-01-2009, 16:42
چه ربطی داره ؟
برید تو ویترین نگاه کنید . اونجا نوشته ارسال sms و mms از طریق وب . . . اونو میگم .
خوب منم همونو میگم. هم از طریق خود سایت ویترین برام mms فرستاده میشه، هم با گوشی وقتی کد درخواستی رو میفرستم برام عکس و آهنگ میاد.
هزینه ارسال یک mms چند است؟
چند کیلوبایت هر mms
Saeed_TnT
03-01-2009, 18:07
هزینه ارسال یک mms چند است؟
چند کیلوبایت هر mms
هزینه ارسال هر mms ایرانسل 48 تومنه ، که میتونه تا 300 کیلوبایت باشه
blackhero
04-01-2009, 00:05
البته مثل ایکه تو طرح زمستانی هر mms که بفرستیم بعدیش رایگانه. در واقه هزینه mms نصف میشه.
panther99
04-01-2009, 00:22
راستي نميشه با سوني اريكسون mms فرستاد؟؟؟؟؟؟
مگه ميشه؟؟؟؟!! چرا؟؟ كسي دليل فنيه اين رو ميدونه؟؟؟
starpars
04-01-2009, 00:28
ام ام اس واسه من كه خودش فعاله ثبب نام هم نكردم
dark_dragon
04-01-2009, 17:41
بچه ها من چند روز پیش یه 937 خریدم یارو گفت ام ام اسش فعاله ! اینا جدیده و از این حرفا ! من هم دیگه فرمش رو نگرفتم. اومدم خونه هر کاری کردم نشد بفرستم ! زنگ زدم ایرانسل یارو گفت باید فرم پر کنین !!! بالاخره چی به چیه ؟
shamabady
04-01-2009, 19:41
بچه ها من چند روز پیش یه 937 خریدم یارو گفت ام ام اسش فعاله ! اینا جدیده و از این حرفا ! من هم دیگه فرمش رو نگرفتم. اومدم خونه هر کاری کردم نشد بفرستم ! زنگ زدم ایرانسل یارو گفت باید فرم پر کنین !!! بالاخره چی به چیه ؟
سیم کارت هایی که پس از راه اندازی mms خریداری شدند فرم فعالسازی mms و فرم ثبت نامشون یکیه یعنی شما زمان ثبت نام اگه قسمت mms رو هم امضا کنید mms شما فعال خواهد شد ودیگه نیاز به فرم دیگه ای نیست
شما فکر کنم اصلا ثبت نام نکردی
از من یک نصیحت برو ثبت نام تو تکمیل کن چون ایرانسل داره اون سیم کارت هایی رو که ثبت نامشون تکمیل نیست رو قطع میکنه بعدا به دردسر می خوری ها
dark_dragon
04-01-2009, 19:58
چرا ثبت نام کرم ! ولی تو فرمی که پر کردم اصلا گزینه mms نبود. فکر کنم باید یدونه از همین فرم های جداگانه mms رو پست کنم.
shamabady
04-01-2009, 22:53
خوب احتمالا از فرم های قدیمی پر کردی
فرم های جدید همین فرم هایی است که برای فعال سازی mms
شما باید دوباره از همین فرم های mms پر کنید
click_dez
12-01-2009, 00:37
بالاخره مشکل فنی گوشی های اریکسون به نتیجه نرسید؟
یعنی ما باید بی خیال ام ام اس شیم؟
مگه میشه؟
amirabar3000
15-01-2009, 17:29
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
برای حل مشکلاتون به وب بالا سر بزنید بگید تا کمکتون کنم.
ar.behnam
17-01-2009, 00:02
برای حل مشکلاتون به وب بالا سر بزنید بگید تا کمکتون کنم.
این چه وضعشه ؟ بعد از خوش اومدی
blackhero
25-01-2009, 23:36
بعد از گذشت حدود 2 ماه از ارسال فرم درخواست mms هنوز برام فعال نشده، هر دو خط!!!:41::41::41:
دوستان کسی ام ام اسش فعال شده!؟
من دقیقا شش آبان از طریق پست ارسال کردم ولی هنوز بعد از گذشت سه ماه خبری نشده. زنگم که میزنم درست جواب نمیدن
سلام دوستان
منم دقیقاً 1387/08/14 شروع به درخواست mms کردم تا حالا 5 بار فرستادم از همه طریق ولی فعال نکرندن ، چقدر هم بهشون زنگ زدم خدا می دونه. :دی
آخرشم پیچوندن گفتن باید هنوز صبر کنی مدارکت برسه.
کسی نمی دونه چه کار باید بکنیم ؟
blackhero
29-01-2009, 00:27
ای بابا! پس شما هم مشکل دارید با mms! فکر کردم ایراد از خط منه! نمیدونم چیکار باید بکنیم، فکر کنم خط همراه اولم زودتر mms ش وصل بشه! :31::41:
ای بابا! پس شما هم مشکل دارید با mms! فکر کردم ایراد از خط منه! نمیدونم چیکار باید بکنیم، فکر کنم خط همراه اولم زودتر mms ش وصل بشه! :31::41:
سلام دوست عزیز
mms همراه اول من 72 ساعته وصل شد ، ولی ایرانسل موندم توش !!!! ؟؟؟؟
به نظرتونید باید چی کار کنیم ؟؟
blackhero
14-02-2009, 00:44
من که دیگه از وصل شدن mms ایرانسلم نا امید شدم، مگر اینکه یه روزی برای همه وصل کنن(مثل sms) برای منم وصل بشه.:13:
gladiator.shiraz
14-02-2009, 12:57
یه نکته به دوستان بگم که mms شما دریافتش فعاله و شما با ارسال فرم و درج مشخصاتون میتونید فایل ارسال کنید.
Dark Kingdom
14-02-2009, 17:27
نه . دریافت هم فعال نیست . میتونی بری از ویترین امتحان کنی . . .
همش سر کاریه . میخواستن اونایی که ثبت نام نکردن ثبت نام کنن . . .
blackhero
15-02-2009, 23:53
من از ویترین براحتی دریافت میکنم، ولی نمیتونم چیزی بفرستم.
Dark Kingdom
16-02-2009, 09:41
من از ویترین براحتی دریافت میکنم، ولی نمیتونم چیزی بفرستم.
ببین خودت میتونی از ویترین بفرستی ؟
اصلا" وارد نمیشه . میگه در حال تعلیق است .
بهترین راه رو من پیدا کردم
اونم اینه که بهتره بی خیال شم
حذف شد !
gladiator.shiraz
16-02-2009, 14:17
بابا من گرفتم دریافت فعاله ....بستگی به خط داره...
Dark Kingdom
16-02-2009, 22:05
بابا من گرفتم دریافت فعاله ....بستگی به خط داره...
اونی که شما دریافت کردی mms نبوده دوست عزیز . اون یه لینکه که بصورت sms میاد .
gladiator.shiraz
16-02-2009, 22:08
[QUOTE=Dark Kingdom;3510017]اونی که شما دریافت کردی mms نبوده دوست عزیز . اون یه لینکه که بصورت sms میاد .
نه دوست عزیز یه عکس از یکی از دوستام که mms اش فعاله گرفتم .
blackhero
17-02-2009, 22:42
ببین خودت میتونی از ویترین بفرستی ؟
اصلا" وارد نمیشه . میگه در حال تعلیق است .
اونی که شما دریافت کردی mms نبوده دوست عزیز . اون یه لینکه که بصورت sms میاد .
نه دوست عزیز، بصورت sms نمیاد، وقتی میاد در قسمت mms ها میاد و آیکون مالتی مدیا کنارشه. من همین دیروز عکس یه ماشین گرفتم برا تست، ولی هر کاری میکنم نمیتونم برای کسی mms بفرستم :41:
blackhero
07-03-2009, 13:27
:26::26::26:یه خبره خوش ش ش ش!!! بالاخره mms م وصل شد، برای هر دوتا خط که ثبت نام کرده بودم! هنوزم باورم نمیشه!!!
befermatooo
17-03-2009, 14:38
دوستان من رفتم سینکارتم رو ثبت نام کردم و همراش هم mms رو
اما هنوز mms من فعال نیست . یعنی ارسال میکنم به مشاره چند تا از دوستان ااما ارسال نمیشه !!
راهی هست تا بشه فهمید آیا mms فعال شده یا نه ؟؟؟
blackhero
19-03-2009, 09:38
دوستان من رفتم سینکارتم رو ثبت نام کردم و همراش هم mms رو
اما هنوز mms من فعال نیست . یعنی ارسال میکنم به مشاره چند تا از دوستان ااما ارسال نمیشه !!
راهی هست تا بشه فهمید آیا mms فعال شده یا نه ؟؟؟
شما چند روزه که ثبت نام کردی؟ تنظیمات گوشی رو دریافت و ذخیره کردی؟
befermatooo
19-03-2009, 14:11
شما چند روزه که ثبت نام کردی؟ تنظیمات گوشی رو دریافت و ذخیره کردی؟
حدود 1 هفته میشه !
بله دریافت و ذخیره کردم
کوشی من هم : N73 me
blackhero
25-03-2009, 12:46
حدود 1 هفته میشه !
بله دریافت و ذخیره کردم
کوشی من هم : N73 me
از من حدود 3 ماه طول کشید تا وصل شد.
arvin_666
17-04-2009, 19:31
دوستان من 2 ماه پیش درخواست رو دادم از طریق این مغازه ها که این کارارو می کنند
و اینم بگم که خط ایرانسلم تو گوشی نیست همیشه چون فعلا یک گوشی دارم
ولی هنوز ام ام اس وصل نشده
و هروقت که کد گرفتن تنظیمات رو میزنم میگه که شبکه با مشکل رو به روئه بعدا تلاش کنید
می خواستم ببینم برای بقیه هم همین مشکل هست؟؟
من دانشجوی اهوازم اینجا اصلا ام ام اس ساپورت میشه؟
arvin_666
17-04-2009, 20:10
دوستان من 2 ماه پیش درخواست رو دادم از طریق این مغازه ها که این کارارو می کنند
و اینم بگم که خط ایرانسلم تو گوشی نیست همیشه چون فعلا یک گوشی دارم
ولی هنوز ام ام اس وصل نشده
و هروقت که کد گرفتن تنظیمات رو میزنم میگه که شبکه با مشکل رو به روئه بعدا تلاش کنید
می خواستم ببینم برای بقیه هم همین مشکل هست؟؟
من دانشجوی اهوازم اینجا اصلا ام ام اس ساپورت میشه؟
شرمنده 2 پسته شد
blackhero
19-04-2009, 22:17
دوست عزیز ، این شبکه مشغول است رو اکثر وقتها میگه، شما سعی کن نصف شب تست کنی که خلوت تره. در ضمن فکر نکنم mms برای اهواز یا شهر دیگه ای فرق داشته باشه، احتمالا برای همه ایران هست.
arvin_666
20-04-2009, 00:18
دوست عزیز ، این شبکه مشغول است رو اکثر وقتها میگه، شما سعی کن نصف شب تست کنی که خلوت تره. در ضمن فکر نکنم mms برای اهواز یا شهر دیگه ای فرق داشته باشه، احتمالا برای همه ایران هست.
ممنون دوست عزیز
الان 1:15 شبه ولی بازم این پیام میاد:2:
blackhero
20-04-2009, 16:43
ممنون دوست عزیز
الان 1:15 شبه ولی بازم این پیام میاد:2:
شما از طریق sms هم یه تستی بکن.
arvin_666
20-04-2009, 22:41
شما از طریق sms هم یه تستی بکن.
ممنون
ولی از اس ام اس رو بلد نیستم؟؟
از کجا اصلا می تونم بفهمم که وصل شده یا نه
چون 2 ماه گذشته از درخواستم
K E Y H A N
21-04-2009, 02:04
ممنون
آقا جان از ثبت نام بودن سیمکارتت مطمئن هستی ؟؟؟
این کد را وارد کن و ببین سیمکارتت ثبت نام هست :
#5*130*
god girl
21-04-2009, 08:12
بچه ها راهی نداره که بدون رفتن به نمایندگی mms رو فعال کنی؟؟؟
اخه نمایندگی هاش غلغله است:(
blackhero
21-04-2009, 10:04
ممنون
شما بصورت دستی هم میتونی پارامترها رو وارد کنی. به این لینک برو دوست عزیز.
arvin_666
21-04-2009, 17:52
آقا جان از ثبت نام بودن سیمکارتت مطمئن هستی ؟؟؟
این کد را وارد کن و ببین سیمکارتت ثبت نام هست :
#5*130*
ممنون
نه میگه رجیستر نیست !!!!!!!!!!!!!!
این رجیستر چیه ؟ خود سیم کارت یا ام ام اس؟
عجیبه چه گرفتاری شدیما
شما بصورت دستی هم میتونی پارامترها رو وارد کنی. به این لینک برو دوست عزیز.
ممنون
ولی سایت تنظیمات سامسونگ رو نذاشته
jak_1300
30-05-2010, 15:04
سلام آقا ماه من فعال شده چجوری باید ام ام اس بدیم
HEIDAR BADRANI
17-02-2011, 12:11
:40::10::5:
خدمات پیام چندرسانه ایارسال پيام، موسيقي و عكس
بصورت يكجا با سرويس پيشرفته پيام چند رسانه اي (MMS) ايرانسل...
ایرانسل خدمات پیام چند رسانه ای و یا Multimedia Messaging Service) MMS)، را مجدداً راه اندازی نموده است. این سرویس که برای نخستین بار در کشور توسط ایرانسل معرفی شده است، به مشترکین ایرانسل امکان می دهد تا فایل های صوتی و تصویری را به همراه متن های طولانی به صورت یکجا به سایر مشترکین ایرانسل بفرستند یا به ایمیل آنها ارسال نمایند.
تفاوت پيام كوتاه(SMS) و پيام چند رسانه اي(MMS)
سرویس پیام کوتاه (SMS)، تنها دارای قابلیت ارسال یک متن نهایتاً 160 کاراکتری است؛ درحالیکه پیام چند رسانه ای(MMS) به شما امکان می دهد تا حجم 300 کیلو بایت، متن، عکس و کلیپ ویدیویی را تنها در یک پیام ارسال کنید.
سه شرط لازم برای استفاده از پیام چند رسانه ای (MMS)
1. قابلیت گوشی برای دریافت پیام چند رسانه ای (MMS):
جهت استفاده از این خدمات، گوشی شما باید دارای قابلیت MMS باشد. برای مشاهده فهرست گوشی هایی که قابلیت دریافت MMS را دارند، اينجا را كليك كنيد.
2. ذخیره تنظیمات MMS در گوشی:
ایرانسل پیش از این، اطلاعات لازم برای تنظیم گوشی را از طریق پیام کوتاه برای مشترکین ارسال نموده است. در صورتیکه پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده اید، به یکی از روشهای زیر عمل کنید تا تنظیمات برایتان ارسال شود.
• سیستم تلفن گویا: شماره گیری 130 از خط ایرانسل و سپس وارد کردن 3 و بعد 5 .
• سیستم کدهای دستوری: شماره گیری کد #5*3*130* از خط ایرانسل.
* پس از دریافت پیام کوتاه حاوی تنظیمات، آن را باز و سپس ذخیره کنید تا تنظیمات وارد گوشی همراهتان شود.
3. ارسال درخواست برای فعال سازی پیام چند رسانه ای (MMS):
برای ارسال درخواست فعال سازی خدمات پیام چند رسانه ای، می توانید از هر یک از4 روش موجود که مایل باشید، استفاده کنید:
توجه: چه افرادی که هم اکنون می خواهند سیم کارت ایرانسل خریداری کنند و چه مشترکین قبلی ایرانسل، باید مطابق مراحل زير اقدام نمایند.
روش اول: مراجعه به يكي از فروشندگان مجاز ايرانسل
شما می توانید با شناسنامه یا کارت ملی خود و یک برگ کپی از آن به یکی از فروشندگان مجاز ایرانسل مراجعه کنید، فرم مربوطه را دریافت نموده و طی مراحل زیر، درخواست خود را ارائه کنید:
1. یک فرم ثبت نام ایرانسل از فروشنده بگیرید. توجه داشته باشید که این فرم رایگان است.
3. فرم را به همراه کپی شناسنامه یا کارت ملی خود که شماره ایرانسل خود را روی آن نوشته اید، به فروشنده مجاز ایرانسل تحویل دهید.
دو نکته مهم:
• دریافت و ارسال فرم فعال سازی سرویس پیام چند رسانه ای برای تمامی مشترکین (اعم از قبلی و جدید) رایگان است.
• درصورتیکه فرم ثبت نام امضاء شده به ایرانسل ارسال نشود، درخواست شما در سیستم ثبت نخواهد شد؛ لذا خواهشمند است نسبت به ارسال مدارک خود به ایرانسل اطمینان حاصل فرمایید.
روش دوم: مراجعه به اداره پست
شما می توانید با یک برگ کپی از شناسنامه یا کارت ملی خود به یکی از دفاتر پست سراسر کشور مراجعه کنید، فرم مربوطه را دریافت نموده و طی مراحل زیر، درخواست خود را ارائه کنید:
1. یک فرم ثبت نام ایرانسل از مسئول مربوطه بگیرید. توجه داشته باشید که این فرم رایگان است.
3. فرم امضاء شده را به همراه یک برگ کپی از شناسنامه و یا کارت ملی خود که شماره ایرانسل خود را روی آن درج کرده اید، داخل یک پاکت قرار داده، روی پاکت بنویسید "ایرانسل" و آنرا در صندوق پست بیاندازید.
روش سوم: بريدن فرم چاپ شده در روزنامه هاي كثيرالانتشار
فرم مربوط به درخواست فعال سازی پیام چند رسانه ای ایرانسل، در روزنامه های کثیرالانتشار سراسر کشور به چاپ می رسد. کافیست این فرم را ببرید، سپس مطابق مراحل 2 و 3 یکی از روشهای قبل (مراجعه به فروشنده مجاز ایرانسل یا دفاتر پستی) عمل کنید. شرایط و ضوابط مربوط به استفاده از سرویس پیام چند رسانه ای در روزنامه¬هاي كثيرالانتشار همراه فرم ثبت نام و فعال سازي سرويس پيام چند رسانه اي به چاپ مي رسد.
اينجا را كليك كنيد!
در این روش، کافیست پس از دانلود فرم، آن را پر کرده و مطابق مراحل 2 و 3 یکی از روشهای قبل (مراجعه به فروشنده مجاز ایرانسل یا دفاتر پستی) عمل کنید.
پس از فعال شدن خدمات پیام چند رسانه ای، شما می توانید به شماره سایر مشترکین ایرانسل پیام چند رسانه ای (MMS) ارسال نمایید. درصورتیکه گوشی دریافت کننده فاقد قابلیت MMS باشد، یک نشانی اینترنتی به همراه یک رمز ورود از طریق پیام کوتاه برای وی ارسال می شود. به این ترتیب، دریافت کننده می تواند از طریق مراجعه به اینترنت، پیام ارسال شده را مشاهده نماید. همچنین، مشترکین ایرانسل می توانند MMS را مستقیماً به ایمیل فرد مورد نظر ارسال نمایند.
توجه داشته باشید که ارسال پیام چند رسانه ای (MMS) برای مشترکین سایر شبکه های تلفن همراه در ایران تا زمانیکه این شبکه ها به سیستم MMS مجهز گردند، امکان پذیر نخواهد بود.
ارسال "پیام بلند" (Long Message) از طریق MMS
با استفاده از قابلیت "پیام بلند" در MMS، دیگر محدود به 160 کاراکتر نیستید و می توانید متن های طولانی را به سادگی در یک پیام ارسال نمایید. تعرفه ارسال پیام بلند، معادل تعرفه تعیین شده برای MMS، یعنی 480 ریال برای ارسال هر پیام است.
هزینه ارسال هر MMS چقدر است؟
تعرفه ارسال پیام چند رسانه ای (MMS) بسیار مقرون به صرفه درنظر گرفته شده و بر اساس تعداد پیامهای ارسال شده، محاسبه می شود.
به عبارت دیگر، مهم نیست که حجم پیام ارسالی و یا نوع فایل ارسال شده چه میزان باشد؛ یعنی هر پیام، شامل عکس، صوت و یا متن تا سقف 300 کیلوبایت، یک پیام چند رسانه ای محاسبه شده و تعرفه تشویقی آن معادل 480 ریال خواهد بود. توجه فرمایید که این نرخ ویژه جشنواره عید تا یلدای ایرانسل است و تا اطلاع ثانوی برای تمامی مشترکین در تمامی طرحهای تعرفه ایرانسل یکسان خواهد بود.
• درصورت تغییر مالکیت سیم کارت، مالک جدید می بایست مجدداً برای فعال سازی سرویس پیام چند رسانه ای (MMS) درخواست دهد.
به ياد داشته باشيد
• سرویس MMS تنها درصورتی برای خط شما فعال می شود که:
1. فرم را بصورت کامل تکمیل و امضاء کنید.
2. فرم و مدارک لازم را ازطریق فروشندگان مجاز یا پست به ایرانسل ارسال کنید.
• ارسال فرم و مدارک لازم برای فعال سازیMMS، رایگان است!
• ثبت نام و فعال سازی MMS رایگان است!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.