مشاهده نسخه کامل
: مشکل در ارسال ایمیل
سلام
بعد از ثبت نام کاربر ایمیلی برای شخص ارسال میشه ، من میخوام این امیل با ظاهری درست ارسال بشه ،
یعنی رنگ و اندازه فونت ها و ....
مشخص باشه ، برای این کار هم html کمک گرفتم اما متن + تگ ها ارسال میشه :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چکار کنم تا اینطور نشه ....!!؟
با تشکر
------------------------------------------------------
محان
اوووووووووووووووووووووووو ووووووووووووووووو
کسی نیست مشکلم رو حل کنه ....
Bill Gates
25-10-2008, 10:04
سلام
با چه زبانی ارسال رو انجام میدید؟ php . یا ؟؟
تشکر//
خدا رو شکر ، یکی جوابمو داد ...
php ،
که متنی که در بالا مشاهده میکنید بین echo قرار گرفته و به همین صورت ارسال میشه یعنی تگهای html جزیی از متن اصلی میشن اما من این رو نمیخوام ،
با تشکر
محان
Bill Gates
26-10-2008, 07:00
سلام
یه نگاه به اینجا بنداز :
سلام
از لطفتون ممنونم ،
من همونطوری که سایت بالا کد ارسال رو نوشته بود بکار بردم اما متن + کد html ارسال شده بود ،
اما من میخوام با استفاده از html متنم رو رنگ + بک گران + ... بدم که نمیشه ، این کدی هم که از سایت گرفتم تاثیری نداشت و مانند تگ pre توی html عمل میکنه ،
کمک کنید ............................
میخوام اینطور بشه ؛
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
neopersia
27-10-2008, 01:05
خدا رو شکر ، یکی جوابمو داد ...
php ،
که متنی که در بالا مشاهده میکنید بین echo قرار گرفته و به همین صورت ارسال میشه یعنی تگهای html جزیی از متن اصلی میشن اما من این رو نمیخوام ،
با تشکر
محان
فرق ایمیل HTML و ایمیل متنی در هدر Myme-Version و Content-Type هست. برای اینکه ایمیل شما به صورت HTML ارسال بشه یا بهتر بگیم اون برنامه ای که ایمیل رو دریافت میکنه اونو به عنوان HTML بشناسه باید این هدر ها رو به تابع mail اضافه کنید:
PHP کار کردن بدون رفرنس که نمیشه! توضیحات کامل تابع ارسال ایمیل متنی و ایمیل HTML تو رفرنس PHP هست. هر جاش هم که تو رفرنس نباشه توی یادداشتهای کاربران که تو همون صفحه قرار داره آورده شده!
در ضمن متنی که قراره به ایمیل فرستاده بشه نباید اکو بشه باید به صورت استرینگ به تابع mail داده بشه حالا یا مستقیم یا به واسطه یک متغیر
سلام
عید شما مبارک
مشکلی که این بار دارم اینه :
1. آدرس سایت بصورت لینک ارسال نمیشه (یعنی تگa عمل نمیکنه...)
2. padding , margin , width و... عمل نمیکنن ..
این هم کد ...
peyman1987
09-12-2008, 11:49
دوست عزیز مقادیر عددی توی css نیاز به واحد دارن. یعنی شما نباید همینجوری بنویسی width:500 این معنی و مفهوم نداره. باید بنویسی width: 500px; یعنی px که واحد اون عدد مربوط به width هست هم باید ذکر بشه. برای margin و padding هم همینطور.
سلام
ممنون
اما تگ a عمل نمیکنه ...
چکار کنم ...
چرا کسی جواب نمیده ... !؟
در ارسال ایمیل بصورت HTML همه چیز بخوبی انجام میگیره امّا تگ a عمل نمیکنه یعنی متنی که باید لینک باشه چنین نیست و مثل متن معمولی ارسال میشه ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.