مشاهده نسخه کامل
: and یا or یا ...
P A R M I S
22-10-2008, 22:00
با سلام
تو دلفی می خوام در انتخابهام شرط بذارم که در یک adoquery مواردی رو نشون بده که مثلا نامشان علی است و فامیلشان احمدی است و کامند هم هستند یعنی در نهایت افرادی نشون داده بشن که علی احمدی کارمند هستند و نه افرادی که نامشان علی باشد یا افرادی که فامیلشان احمدی باشد یا افرادی که کارمند باشند یعنی سه تا شرط رو با هم دارا باشند برای این کار از and استفاده کردم ولی درست جواب نمی ده در بین شرط هام باید از چی استفاده کنم ممنون برنامم مثلا علی محمدی ها رو هم نشون می ده و سارا احمدی ها رو هم نشون می ده
اون تیکه از برنامم به این صورته
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Hadi_0261
23-10-2008, 09:56
این مدل Filter گیری زیاد صحیح نیست . شما باید تو Table مورد نظر یه فیلد به اسم مثلا Code داسته باشید و به جای اینکه این همه کد بنویسید شماره Code کارمند مورد نظر رو وارد کنید مثل مثال زیر
ولی اگر اصرار داری که این جوری بگیری باید مثلا از یه Edit استفاده کنی مشخصات مورد نظر رو توش تایپ کنی بعد با یه تابع به String تبدیل کنی و بعد Filter بگیری اگه مثالی رو که داری کار میکنی بزاری بهتر میتونیم کمکت کنیم .
romixery
23-10-2008, 11:17
سلام
من هم موافقم اين روش مناسب نيست. اگر از فيلد كد استفاده مي كردين بهتر بود. به هر حال اگه كد خودتون رو به كد زير تغيير بدين بايد درست بشه:
موفق باشين
P A R M I S
23-10-2008, 11:37
با سلام
آخه چیزی رو که شما می گید برای موقعیه که من کد رو بدونم در اینجا بین 100 نفر آدم مثلا من نمی دونم کدوم نامش علی و فامیلش ...است
راستشو بخواید برنامم اینطوریه که دو تا جدول بنام های tteacherو ttclockدارم که در جدول tteacher اطلاعات شخصی مراقبین(که شامل فیلدهای کد ، نام ، فامیل ، کارمند ، تلفن و آدرس است ) رو وارد کرده ام و در جدول ttclock مربوط به زمانبندی مراقبین است (شامل فیلد های کد ، نام ، فامیل و تاریخ و ساعت اول ،ساعت دوم ، ساعت سوم ، ساعت چهارم ) (در ضمن در جدول ttclock در فیلدهای ساعت اول و ساعت دوم و... افرادی که وقت آزاد داشته اند علامت ستاره زده اند )حال من باید بگم که افرادی که از جدول ttclock که در فلان تاریخ در فلان ساعت وقت آزاد دارند (یعنی فیلد تاریخشان مطابقت دارد در ضمن فیلد ساعت مربوطه هم ستاره دارد ) و همچنین آنهاییشان که در جدول tteacher در فیلد karmand شان هم ستاره خورده اند (یعنی کارمند دانشگاه هستند ) پس در کل شد افرادی که در تاریخ مشخص شده در maskedit1 و در ساعت مشخص شده در combobox1 وقت آزاد دارند و کارمند دانشگاه هم هستند (در اولویت هستند )
(در ضمن اگه مثلا 10 نفر خواستم و فقط 7 نفر بودند که کارمند بودند آنها در adoquery نشون داده بشه و 3 نفر دیگه از بین افرادی باشه که کارمند نیستند ولی وقت آزاد دارند ) انشاا... متوجه منظورم شده باشین ممنون
آخیش خسته شدم ...
البته این فقط برای ساعت اولش بقیه هم به همی صورته
در تکه برنامه بالا بخاطر اینکه دیدم خراب می شه به فارسی ننوشتم وگرنه saat 1 همون ساعت اول است و پیغام موجود در showmessage هم اینه که چنین فردی در جدول موجود نمی باشد
(در ضمن (چه ضمن تو ضمنی شد خودتون به بزرگواری خودتون ببخشید ) نمی دونستم چطور باید برنامه ام رو که دلفیه و بانک اون هم sql است رو بذارم اگه کمک کنید و لازمه بگید چطور بذارم تو این تاپیک تا بذارم )
Hadi_0261
23-10-2008, 12:20
5 بار خوندم ولی هر بار نسبت به بار قبل گیج تر شدم . البته نا امید نمی شم . انقدر می خونم تا منظورتو بفهمم . اگه منظورت رو فهمیدم جواب می دم.:13::18:
P A R M I S
23-10-2008, 12:40
به زبان عامیانه الان مینویسم فقط یکم صبور باشید
P A R M I S
23-10-2008, 12:46
یه برنامه ی دلفی دارم با بانک sql
دوتا جدول دارم که یکی برای مشخص کردم اسم وفامیل وکارمند همون دانشگاه بودن یا کارمند مرکز دولتی دیگری بودن
ودومی شامل ساعتهای اول دوم وسوم وچهارمه
اصل برنامه ی من اینه که :
تعدادموردنیاز مراقب براساس میزان که درجایی دیگری ازبرنامه مشخص میشه مثلا ده نفر درساعت اول رو توبین این دوتاجدول پیداکنه که دوشرط اصل داشته باشند1-وقت ازاد داشته باشند و2کارمند دانشگاه خودمون باشند(یه جورایی پارتی بازی)
اگر7نفر شامل این 2تاشرط شدند دوباره بین مابقی افراد 3نفر روکه وقت ازاد دارند روانتخاب کنه تا بهشون اعلام بشه درفلان تاریخ درساعت اول شماباید مراقبین امتحان باشید
بعد دوباره برای ساعت دوم بادوتاشرط بالا جستجو کنه والی اخر
Hadi_0261
24-10-2008, 14:07
آيا بين اين 2 تا جدول ارتباطي هم هست يا نه ؟ اگر ارتباط هست آيا اين ارتباط رو ايجاد كردي يا نه؟ اول بايد تكليف اين قضيه روشن بشه تا بعد بريم سراغ بقيه داستان . منظورم كليد خروجي جداولته .
P A R M I S
24-10-2008, 18:40
با سلام
توی دوتا جدولم فیلدی به نام ido(کد مراقب ) وجود داره که از نوع int هست و کلید هم می باشه و می تونه بعنوان فیلدی برای ارتباط بین 2 جدول باشه و اگه لازمه بگید تا ارتباطشو برقرار کنم البته روشش رو هم بگید ممنون (بانکم sql است )
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.