مشاهده نسخه کامل
: متغير بودن سرعت cpu توي cpuz
hadi_vazi
22-10-2008, 19:26
با سلام من سيستمم رو بعد از اور كلاك با نرم افزار everest ultimate تست ميكنم وقتي دفعه اول ميزنم يه امتياز بهم ميده بعد از چند دقيقه كه دوباره همون تست رو مي كنم يه امتياز بالاتر يا پايين تري ميده دليلش چيه؟
يه سوال ديگه وقتي cpuz رو امتحان مي كنم تو قسمت سرعت سي پي يو متغير يك بار ميزنه 2900 يك بار 3200 در حالي كه من تو بايوس رو 2900 تنظيم مي كنم دليل؟
cpu core 2 quad 6600
main giga p35 ds3l
rame geile 2 gig bus 800
gpu nvidia 8400
پردازنده هاي اينتل از دو فابليت EIST function و Enhanced Halt-state براي مديريت مصرف پردازنده، فركانس و مقدار فن استفاده ميكنن. اين دو تكنولوژي باعث ميشه تا cpu موقعي كه حجم كاري بالايي روش نيست به طور اتوماتيك فركانس و كاهش بده كه هم دما و ولتاژكاري بياد پايين و عمر قطعه زياد بشه هم صداي فن خيلي كمتر بشه. شما ميتوني اين دو گزينه رو تو بايوس پيدا كني و disable كني تا پردازنتون هميشه رو بيشترين فركانس كار كنه!
حواستونم باشه موقع اوركلاك كه هنوز مقدار پايداري سيستم مشخص نشده باد ختما ايت دو قابليتdisable باشن!!
يه چيز ديگه هم اينكه طبق گزارشات سايتهاي معتبري مثل tomshardware اين قابليت تو پردازنه هاي اينتل كمتر از 2 درصد كارايي رو كاهش ميدن پس شما ميتونين با خيال راحت موقعي كه لازمشون داريد فعال كنين
cpuهاي amd هم از تكنولوژي cool'n quite استفاده مي كنن.
اگه تو bios گزينه اونو پيدا نكردي بگو تا برم خودم ببينم چون مين بوردت دقيقا مدل خودمه.
راستي cpuتو با فن معمولي خنك مي كني؟
بيشترين فركانسي كه بهش رسيدي چقدر بوده؟
hadi_vazi
23-10-2008, 19:37
ممنون از راهنماییت ولی من تو بایوس این دو گزینه رو غیر فعال کردم ولی باز همون مشکل رو دارم که تو نرم افزار های بنچمارک امتیازم متغیره.در مورد سوالتم باید بگم فعلا از فن استاندارد استفاده می کنم ولی سفارش دادم یه فن خوب برام بیارن چون وقتی نرم افزار prime 95 رو اجرا میکنم خیلی دماش میره بالا حتی به 72 هم میرسه که فکر می کنم دمی خیلی بالایی باشه البته من خمیر سلیکونم کم و قدیمی هر وقت این رو هم عوض کردم خبرش رو بهت می دم.من سی پی یوی خودم رو فعلا تا 398 بالا بردم البته خیلی روش کار نکردم خبرش رو همین جا برات میذارم.
vbigdeli
24-10-2008, 02:43
برای چی غیر فعال می کنید؟
خودش اتوماتیک میره بالا....یعنی موقع سنگین کار کشیدن از 6 میره به اف اس بی سی پی یو شما
موقعی که سنگین اوور می کنید،حالت standby را به S1 تغییر بدید،چون ممکنه تو اوور سنگین تو حالت S3 سیستم از حالت استند بای در نیاد
من گفتم فقط واسه اينكه تست كنه غير فعال كنن.
اگه تا آخر پستمو مي خوندين نوشتم كه تاثيري نداره و تو لود بالا خودش مي ره بالا
hadi_vazi
28-10-2008, 09:31
داداش قرار بود فرکانسم رو اینجا برات بذارم فعلا به 405 با multipir 8 رسیدم بیشتر روش کار میکنم.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.