ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : rundll32.exe

iAR11
22-10-2008, 09:04
سلام، چند وقتی هست که سیستم وقتی بالا میاد ارور data execution prevention میده و در نهایت هم بالا میاد.
البته قبلا هم این ارور رو میداده و باز هم با ویندوز عوض کردن دوباره بعد از چند وقت سر و کلش پیدا شد.
وقتی رفتم زیرشاخه windows/system32 دیدم که یه فایل دارم به نام rundll32.exe که البته تو ارور هم اسم فایل رو میزد.
nod32 نسخه 3 رو سیستم نصب هست ولی به عنوان ویروس نمیشناسدش.
میخواستم ببینم قضیه چیه؟

iAR11
22-10-2008, 16:38
کسی نیست جواب من‌رو بده.

nightmare
22-10-2008, 17:11
سلام . براتون مقدور هست یه عکس از پیغام ارورش بزارید ؟

این راه هم تست کنید .

روی My Computer کلیک راست کنید و Propertise رو بزنید . در قسمت Advanced از بالا ، دکمه ی Settings مربوط به Performance رو بزنید . وقتی کادر Performance Options باز شد ، از بالا روی Data Execution Prevention کلیک کنید .

در این قسمت ابتدا گزینه ی Turn on DEP for all programs and services except those i select رو انتخاب کنید و دکمه ی Add رو از پایینش بزنید . حالا فایل rundll32.exe رو از مسیر C:\Windows\System32 انتخاب کنید و در نهایت OK کنید :

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگر هم میخواید سرویس DEP رو خاموش کنید ، در همون قسمت روی Turn on DEP for essential Windows programs and services only کلیک و OK کنید .

امیدوارم درست بشه .

تا بعد ...

iAR11
23-10-2008, 07:52
ممنونم دوست خوبم، اگر تونستم از پیغام عکس میگیرم و میزارم، و این کاری هم که گفتید می‌کنم. تا ببینم چی میشه.

majidhe
16-03-2009, 08:11
من ویندوزم رو هم دو بار عوض کردم ولی باز هم این ارور میاد و ویندوز بالا میاد ولی در حالت log off و دسکتاپو نشون نمیده چیکار کنم
ممنون