ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چطوري مي شه لينكه فايل فلش رو حذف كرد؟يا تغييرش داد؟

Sec Expert
21-10-2008, 19:42
سلام دوستان من يه فايل فلش دارم كه وقتي روش كليك مي كنم مثله يه لينك عمل مي كنه و به سايت خاصي مي ره مي خوام اين قابليتش رو حذف كنم يا كه ترجيحا" لينكش رو عوض كنم و به وب سايت ديگه اي لينكش بدم؟
ممنون ميشم جواب بدين:31::40:

flashman
03-11-2008, 09:18
سلام دوسته من

شما برای این کار باید یا خاصیت دکمه فلش رو بردارید و یا در فایل Flv اون گزینه Url رو تغییر بدین

موفق باشید

gog2000
23-11-2008, 13:10
سلام دوستان من يه فايل فلش دارم كه وقتي روش كليك مي كنم مثله يه لينك عمل مي كنه و به سايت خاصي مي ره مي خوام اين قابليتش رو حذف كنم يا كه ترجيحا" لينكش رو عوض كنم و به وب سايت ديگه اي لينكش بدم؟
ممنون ميشم جواب بدين:31::40:

بر روي اون متن كليك كن و قسمت پايين مربوط به تنظيمات اون متن قسمت ادرس رو تغيير بده يا حذف كن

براي اين كار ميتونه از برنامه Sothink.SWF.Quicker.v3 استفاده كني كه استفاده ازشم خيلي راحته

mhm5000
23-11-2008, 16:25
بستگي داره بنرت ساخت خودت باشه يانه!
اگه كاره خودته و فايل FLA رو داري خب ميري توي جايي كه لينك دادي(Actions)
بعد جلوي URL كه نوشتي ('[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]') اون آدرس رو عوض مي كني...
اگه لينكت فقط بر روي يك فايل متني فعال باشه از منوي PropertiesقسمتURL مي توني آدرس رو تغيير بدي
ولي اگه فايل FLA رو نداشته باشي بايد از برنامه هايي كه SWFرا به FLA تبديل ميكنند استفاده نماييد مانندSothink.SWF.Quicker.v3 كه جناب gog2000 معرفي كردند