PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ویروس وحشتناکی گرفتم! کمک!

LYNX_187
20-10-2008, 15:44
سلام به همگی.

من رو سیستمم دو تا ویندوز داشتم که یکیشو پاک کردم بعد با کلی بدبختی اون یکی دیگه رو هم عوض کردم(چون حتی موقع نصب هم سیستم رو ریست میکرد!ریست شدنش هم این طوری که همه فنهای کامپیوتر رو خاموش و روشن میکنه.)
من nod32 رو نصب کردم . وقتی اسکن کردم یه ویروس شناخت به نام sality.NAO که اون رو پاک کرد ولی دیگه نتونست به اسکن ادامه بده و روی 10% متوقف شد و ERROR : COULD NOT OPNEN.میداد:41:........

گاهی یوزج cpu 100% میشه.......و توی تسک منجر پروسس های عجیبی یهو ظاهر میشه و بعد غیب میشه مثل :
notepad.exe
telnet.exe
StarWindservice
SMAgent
ekrn.exe
SPOOLSV.EXE
CSRSS.EXE
LSASS.EXE
WINLOGON.EXE
SMSS.EXE

کنار پوینتر ماوس هم مدام ساعت شنی ظاهر میشه!
در ضمن برای اسکن کردن از safe mode هم نمیتونم استفاده کنم چون توی safe mode نمیره!:41::13:

لطفا کمک کنید.

kourosh_sos
20-10-2008, 18:30
با سلام
دوست عزيز اگه اطلاعات مهمي نداري از طريق ديسکت يا cd بوت که اگه بوت ويندوز xp باشه (براي تشخيص ntfs ) بيا بالا و تمام درايوهاتو فرمت کن و بعد ويندوز نصب کن خب اگه از طريق کامپيوتر خودت نتونستي اينکارو کني هاردتو رو يه سيستم ديگه نصب کن و با هارد اون سيستم بيا بالا و بدون اينکه وارد درايوهاي خودت بشي يا سيستم رو با آنتي ويروس اسکن کن يا درايوهاتو فرمت کن مشکلي بود پيغام خصوصي بده

LYNX_187
25-10-2008, 17:47
مرسی از راهنماییت دوست عزیز......

ولی من اطلاعاتم رو میخام...دوباره ویندوز رو عوض کردم یه کمی اوضاع بهتر شد تا اینکه امروز بازم دیدم ای ویروس Sality.NAO هنوز رو سیستم هست!

اگه راهی غیر از فرمت هارد وجود داره لطفا به منم بگید

hamedya
26-10-2008, 07:21
سلام.
میتونید از نسخه ی پرتابل کسپر استفاده کنید.اگه یه بار کل سیستم رو اسکن کنید مشکلتون حل میشه.
البته اگر از adsl استفاده میکنید بهتر یه بار آپدیتش کنید وبعد اسکن رو شروع کنید.
موفق باشید.:40:

t0tem
26-10-2008, 11:02
راهی که دوستمون hamedya گفتند خوبه ولی من فکر کنم زیاد مطمئن نیست. اگه ویروس رو کرنل های ویندوز بشینه آنتی ویروس آنلاین نمی تونه پاک کنه ولی باز می شه گفت که بهترین کاره !
من یه پیشنهاد می کنم که در کنار اون یکی انجام بده. یه Process Manager بگیر و کل سرویس هایی که Compnay معتبر ندارند (مثلا همون Notepad.exe و ...) رو kill کن. قبلش آدرس دایرکتوریشون رو پیدا کن و فایل ها رو پاک کن. اگه نتونستی safe mode بیا بالا. با این کار شاید ویروس ها پاک شن.

دوست عزیز شما که همه کار کردی این رو هم تست کن. من شنیدم که کارش حرف نداره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

habib10
25-11-2008, 19:47
از nod32 استفاده کن

p_s_m
27-11-2008, 11:35
اینجا رو ببینید :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید