ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : چرا موقع دیفرگ کردن فضای خالی هارد کم می شه

chopolino
19-10-2008, 17:21
سلام

من امروز ویندوز ویستا آلتیمیت رو نصب کردم(32 بیت + sp1 ) و بعد از نصب نرم افزار های مورد نیازم دیفرگ ویندوز رو زدم بعد از گذشت چند دقیقه دیدم که در هنگام دیفرگ از مقدار درایو C داره کم میشه و مقدار فضای خالیش از 31.8 به 30.6 رسیده بود:18::18::18: و بازهم داشت کم میشد و دیفرگ هم تمام نمیشد. دکمه کنسل رو زدم و دیفرگ رو متوقف کردم و با نرم افزار Tuneup درایو C رو دیفرگ کردم عمل دیفرگ با موفقیت انجام شد ولی بازهم شاهد کم شدن فضای خالی هارد بودم. البته مقدار کاهش کمتر از دفع قبل بود و از 30.6 به 30.2 رسید؟؟!!!:41::41::41::41::41:

میخواست بپرسم که علت این کم شدن فضای خالی هارد به علت دیفرگ چی هست و آیا برای همه همین طور میشه و یا مشکل از ویندوز من هست ؟؟؟

لطفا کمک کنید.

خیلی خیلی ممنون:11::11::11:

ORIGINAL
20-10-2008, 21:04
سلام
این گونه موارد ممکنه به خاطر حجمی که SystemRestore میگیره باشه...
میتونید با غیر فعال کردن اون این سایز گرفته شده رو برگردونید
موفق باشید.

chopolino
20-10-2008, 22:06
ممنون از توضیحات.

شما خودتون وقتی SystemRestore فعال هست مشکلی مثل مال من ندارید یعنی با دیفرگ و یا بعد از مدتی از هاردتون کم نمیشه؟؟

من وقتی SystemRestore رو غیر فعال کردم درست شد. فقط یک مشکلی پیش اومد. ویندوزم از حالت اکتیو خارج شد و 28 روز فرصت دارم.

لطفا راهنمایی کنید.

ویرایش 21 اکتبر 2008: امروز صبح کامپیوتر رو که روشن کردم با اینکه SystemRestore رو غیر فعال کرده بودم حجم درایو C از 39.7 به 39.6 کم شده بود؟؟

ORIGINAL
21-10-2008, 13:50
منظور شما اینه که هر دفعه که دیفرگ میکنید حتما فضا کم میشه؟؟(حتی وقتی SystemRestore رو غیرفعال کردید)؟؟
از بقیه ی کرک ها برای اکتیو کردن استفاده کنید که یکیشو اینجا برات میزارم

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
موفق باشید.