مشاهده نسخه کامل
: همه پرسی: از نظره شما بهترین و استانداردترین روش در تهیه لیست موزیک، و کلیپ چیه؟ ?!؟
DaRiOuShJh
19-10-2008, 01:29
دوستان خسته نباشید
گفتم بد نیس که یه تبادله نظری در این مورد داشته باشیم
چمیتونه باره آموزشیه خوبی داشته باشه
من خودم معمولا از بانکه excel استفاده میکنم برای لیست هام
هم موزیک
هم فیلم
هم کلیپ
چون نرم افزاره تخصصی ای هست و امکانه sort بنا به آپشن های مختلف رو هم داره و خیلی انعطاف پذیره
شما چه طور؟
SIR MAMAD
20-10-2008, 00:01
دوستان خسته نباشید
گفتم بد نیس که یه تبادله نظری در این مورد داشته باشیم
چمیتونه باره آموزشیه خوبی داشته باشه
من خودم معمولا از بانکه excel استفاده میکنم برای لیست هام
هم موزیک
هم فیلم
هم کلیپ
چون نرم افزاره تخصصی ای هست و امکانه sort بنا به آپشن های مختلف رو هم داره و خیلی انعطاف پذیره
شما چه طور؟
سلام
همون اکسل که خیلی خوبه .درضمن من اون لیسته 4000 تایی فیلم هات رو دیدم! خوبه دیگه 4000 تا فیلم داری کیف می کنی باهاشون... خوب هم درست کرده بودی. یه ویدیو کلوپ با هاشون بزن.:46:
اما در مورده نرم افزار. هم برای طبقه بندی موزیک هم برای فیلم نرم افزار های مختلفی هست .
ولی صادقانه بگم ..حوصله می خواد! همون اکسل راحت تره
مثلا برای فیلم:
movie collector خوبه ..ولی زود خسته می کنه ولی خیلی حرفه ایه ..من از همین انجمن دانلود کردم.
برای موسیقی:
Helium music manager
مثله بالاییی منتها از نوعه موسیقی..تو همین انجمن هست.
این قدر انعطاف داره که حا لت رو بد می کنه اگه حوصله نداشته باشی.:13:
البته برای چیزایی که بهشون علاقه داری مثله متال و پاپ و غیره یا فیلم های شخصه خاصی خیلی خوبه.
در مورده دیگه پارتیشن بندی روی هارد هست که اتفاقا من اون پارتیشن بندی کردنت رو هم که تو اموزش گذاشتی خوندم! :27: دیگه تعجب کردم چی رو می خوای لیست کنی؟
من یه پوشه دارم فیلم ..فیلم ها رو به اسم توش دارم. یه پوشه ماله موزیک ویدیو وکلیپ ..یکی هم برای موسیقی که حالا این چند شاخه می شه...ایرانی ..خارجی ...در خارجی هم بر اساسه اسمه باند ..در داخله اونم البو ماشون قرار می دم... تا زیاد گمه گور نشن.
DaRiOuShJh
20-10-2008, 22:38
سلام
همون اکسل که خیلی خوبه .درضمن من اون لیسته 4000 تایی فیلم هات رو دیدم! خوبه دیگه 4000 تا فیلم داری کیف می کنی باهاشون... خوب هم درست کرده بودی. یه ویدیو کلوپ با هاشون بزن.:46:
اما در مورده نرم افزار. هم برای طبقه بندی موزیک هم برای فیلم نرم افزار های مختلفی هست .
ولی صادقانه بگم ..حوصله می خواد! همون اکسل راحت تره
مثلا برای فیلم:
movie collector خوبه ..ولی زود خسته می کنه ولی خیلی حرفه ایه ..من از همین انجمن دانلود کردم.
برای موسیقی:
Helium music manager
مثله بالاییی منتها از نوعه موسیقی..تو همین انجمن هست.
این قدر انعطاف داره که حا لت رو بد می کنه اگه حوصله نداشته باشی.:13:
البته برای چیزایی که بهشون علاقه داری مثله متال و پاپ و غیره یا فیلم های شخصه خاصی خیلی خوبه.
در مورده دیگه پارتیشن بندی روی هارد هست که اتفاقا من اون پارتیشن بندی کردنت رو هم که تو اموزش گذاشتی خوندم! :27: دیگه تعجب کردم چی رو می خوای لیست کنی؟
من یه پوشه دارم فیلم ..فیلم ها رو به اسم توش دارم. یه پوشه ماله موزیک ویدیو وکلیپ ..یکی هم برای موسیقی که حالا این چند شاخه می شه...ایرانی ..خارجی ...در خارجی هم بر اساسه اسمه باند ..در داخله اونم البو ماشون قرار می دم... تا زیاد گمه گور نشن.
دستت درد نکنه
خیلی خوب نظر دادی:46:
خوشحالم که اون مقاله ها هم یه نمه مقادیری به کارت اومده
خوب
اون لیست فیلم که باید دو برابر بیشتر شده باشه
البته لیسته من نیست!×!:31: این آرشیو های بزرگ کاره گروهی میخواد
منم یه نفر بودم از اون گروه که ترک کردم فعلا
چون خوده دی وی دی ها ممکنه اندازه یه اتاق بشه!
چه برسه به بایگانی و این چیزاش
راستش منم این برنامه ها رو که شما اشاره کردی گرفتم ولی کار نکردم
از یه طرف اکسل بالاخره عمومی تره و همه جا پیدا میشه
میخواستم بدونم:
در مورده کلیپ و مخصوصا آلبوم های mp3
خوب هر آلبوم حدوده 12 تا ترک داره
ممکنه کاور و .... هم داشته باشه
شما چی ریختی اینا رو لیست میکنید؟
SIR MAMAD
21-10-2008, 16:22
دستت درد نکنه
خیلی خوب نظر دادی:46:
خوشحالم که اون مقاله ها هم یه نمه مقادیری به کارت اومده
خوب
اون لیست فیلم که باید دو برابر بیشتر شده باشه
البته لیسته من نیست!×!:31: این آرشیو های بزرگ کاره گروهی میخواد
منم یه نفر بودم از اون گروه که ترک کردم فعلا
چون خوده دی وی دی ها ممکنه اندازه یه اتاق بشه!
چه برسه به بایگانی و این چیزاش
راستش منم این برنامه ها رو که شما اشاره کردی گرفتم ولی کار نکردم
از یه طرف اکسل بالاخره عمومی تره و همه جا پیدا میشه
میخواستم بدونم:
در مورده کلیپ و مخصوصا آلبوم های mp3
خوب هر آلبوم حدوده 12 تا ترک داره
ممکنه کاور و .... هم داشته باشه
شما چی ریختی اینا رو لیست میکنید؟
منظورت رو راستش از کاره گروهی نگرفتم..یعنی الان فیلم ها رو روی هارد یا دیوی دی اگه بخوای ببینی دمه دست نداری؟
با هلیوم به صورته حرفه ای می شه لیست کرد.
لیست کردن در اکسل برای البوم ها راحته ...براساسه نامه خواننده یا باند ودر کناره اسمه اون خواننده یا باند نامه البوم ..یا کلیپ ..که معلوم بشه این کاره فلان کسه ..واین البومش هست.
در هارد هم که به همین ترتیب ..من در قسمته خارجی ..بعد اسمه گروه ..بعد البومش
کاور ها ی کلی در پوشه همون باند می ریزم ..مخصوصه البوم هم در پوشه همون البوم.
برای دسته بندی این اولویته اسمه باند بعد البومش راحت تره.
می خوای ترک ها رو لیست کنی ؟ در اکسل اول نام باند بعد البوم بعد اسمه ترک...همین جوری میاد تا پایین تا اون باند تمموم بشه.
:13:
DaRiOuShJh
21-10-2008, 22:03
منظورت رو راستش از کاره گروهی نگرفتم..یعنی الان فیلم ها رو روی هارد یا دیوی دی اگه بخوای ببینی دمه دست نداری؟
با هلیوم به صورته حرفه ای می شه لیست کرد.
لیست کردن در اکسل برای البوم ها راحته ...براساسه نامه خواننده یا باند ودر کناره اسمه اون خواننده یا باند نامه البوم ..یا کلیپ ..که معلوم بشه این کاره فلان کسه ..واین البومش هست.
در هارد هم که به همین ترتیب ..من در قسمته خارجی ..بعد اسمه گروه ..بعد البومش
کاور ها ی کلی در پوشه همون باند می ریزم ..مخصوصه البوم هم در پوشه همون البوم.
برای دسته بندی این اولویته اسمه باند بعد البومش راحت تره.
می خوای ترک ها رو لیست کنی ؟ در اکسل اول نام باند بعد البوم بعد اسمه ترک...همین جوری میاد تا پایین تا اون باند تمموم بشه.
:13:
هه هه هه
در مورده اول همونطور هم که همونجا نوشته بودم اون آرشیو بیشتر برای تغذیهع ارشیو دار ها و فروشنده های اینور اونور و شهزستان اینا بوده!
منم که تو گروه دیگه نیستم یه آرشیوه حدودا صد و اندی فیلم های خودم رو دارم + یه چند 10 تایی divx های دانلود شده با دانلود آفلاین + چند صد تایی بازی و ....
درکل آرشیو های بزرگ رو هیچ وقت رو هارد نگه نمیدارن! اصلا safe نیست!
چه internal باشه چه external
دستت درد نکنه
روش های خوبی رو گفتی
ولی من برای این جور چیزا چون حجم هم مهمه و حتی در مواردی تاریخ فایل ها از برنامه jr directory printer استفاده میکنم
خیلی خوب لیست میکنه
بعد اگه خواستم میزارمشون تو excell
ولی شماره دی وی دی ای کار میکنم
چون کارها رو اونقد رو هارد به علته ریسک بالایی که داره نگه نمیدارم تا به آلبوم های بعد برسه
این برنامه ای که گفتم خیلی برنامه ی سبک و کاربردی ای هست
خروجی های مختلفی رو میتونید درست کنید
مثلا لیست یکی از دی وی دی هام اینطوریه برای divx
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و خروجی برای لیست mp3 هام اینطوریه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خیلی ساده و در عرض چند ثانیه این لیست ها رو براتون درست میکنه و میتونید بزاریدشون تویه یه بانک excell برای جستجو و ...
اون روشه کارگردان و ... ای فک کنم بیشتر به کاره چیزهایی میخوره که فایل های ریز ندارن
مثله
بازی
فیلم
و این قبیل چیز ها
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.