ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ساخت روزنامه دیواری با موضوع: "سایت P30World"

Ehsanpark
18-10-2008, 20:11
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](9).gif
من برای هنرستانمون میخوام یک روزنامه دیواری با موضوع P30world و فروم و کلا سایت بسازم (کار عملی)
چون زیاد وارد نیستم از مدیران عزیز و دوستان میخوام که کمکم کنند تا یه چیزی درخور سایت بسازم.این روزنامه دیواری ها اسفند ماه میره تو جشنواره استانی و میخوام اونجا هم بترکونیم و P30 رو به همه معرفی کنیم!
فکر میکنم تبلیغات خوبی هم برای سایت بشه! [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](26).gif
اونو باید تو سایز 90x70 بیازم و راستش اصلا بلد نیستم که توش چی بنویسم.تقاضا دارم دوستان یه لطفی بکنند و هرچی میتونند در مورد سایت و هدفش و قسمت های مختلف سایت و ... هر چیز دیگه بنویسند تا من اونارو جمع و جور کنم و ردیفش کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](42).gif
(نمی دونستم کجا باید تاپیک بزنم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ](15).gif)

Benygh
18-10-2008, 20:29
سلام
کار خوبیه ...
میتونه برای ورود مردم و تصحیح دید مردم نسبت به اینترنت خیلی کمک کنه ...
شما میتونید اول بنویسید فروم چیه ؟ و یک فروم رو معرفی کنید و ...
فواید فروم و این که خیلی افراد عضو هستند را نشون بدید ...
نامش هم P30world نباشه به نظرم .. بهتره نامش باشه انجمن آنلاین ...
چون توی جشنوارهای اینطوری به نام انگلیسی گیر میدن !

10781234
18-10-2008, 20:29
بهتره انجمن های علمی و فیلم و موسیقی و . . . رو معرفی کنی .

Antonio Andolini
18-10-2008, 21:05
هم جنین انجمن های درخواست نرم افزار و اورژانس سیستم های آلوده{توی پرانتز هم درخواست مقاله رو بنویس ولی معلما نفهمن:27:}

Öracle
18-10-2008, 21:09
کار خیلی جالبی میشه .
به نظرم قسمت های اصلی رو معرفی کن .
مثلا » نرم افزار ، سخت افزار ، فیلم ، موسیقی ، مقالات
بعدش قسمت های کوچیکتر » بازیهای ویدئویی ، فتوشاپ و گرافیک 3 بعدی .
خیلی جالب میشه (;

REGISTERED USER
18-10-2008, 21:34
کار خوبیه ... ببین روزنامه دیواری چند مرحله داره ساختش ... چون من توی راهنمایی و دبیرستان از این کارا زیاد می کردم ... اسمش هم بود : تکنولوژی برد
خیلی هم طرفدار داشتیم ...

1- اولین مرحله اینه که مخاطب ات رو بشناسی ... برای کی می سازی ؟ نوجوان 12 تا 16 سال ؟ یا جوان بالای 16 سال تا 20 سال ؟ بستگی به اینا نوع و تخصصی بودن مطلب فرق میکنه

2- دومین مرحله اینه که سایر کاغذ رو ستون بندی عمودی و افقی کنی و از حداکثر فضا استفاده کنی ... طرح ها و قالبش اینجا پیاده میشه ... فتوشاپ ، کرل و آدوب پیج میگر Me خوراک این کارند

3- بعدش نوع مطالبه ... چون اغلب نوجوان ها درگیر سرگرمی هستند تا مطالب تخصصی ، سعی کن روی سرگرمی و ترفند فوکوس کنی (مطمئن باش چند برابر مطالب تخصصی طرفدار پیدا میکنی )... میتونی این دسته بندی رو بزاری برای مثال :

- آموزش و ترفند ویندوز

- بازی و سرگرمی

- اخبار نرم افزار و سخت افزار

- مویابل

- دانلودها

-مشکلات نرم افزاری و سخت افزاری

- مسابقه هفتگی

- خبر ویژه یا عکس ویژه ( از یک چیز جالب یا صحنه خنده دار فتوشاپی)

4- برای جاپش چی ؟ نکنه میخوای با دست بنویسی ؟ پس عکس هاش ؟ :31: به نظرم اگر سایز تا A3 هست توی Pc همشو بساز و بده پرینت کنن و اگر خیلی بزرگه چند تا A4 چاپش کن و بعد کنار هم بزار روی یک صفحه

امیدوارم راهنمایی ات کرده باشم

موفق باشی :10:

mahdi7610
18-10-2008, 21:59
توی روزنامه دیواری حتما بنویس که متفرقه در دست تغییر است .

ORIGINAL
18-10-2008, 23:36
توی روزنامه دیواری حتما بنویس که متفرقه در دست تغییر است .
البته در ادامه ی جمله ی مهدی جان حتما بنویس که از Mahdi7610 این جمله رو نقل کردی که حداقل ابروی انجمن حفظ بشه ;) :31:

ولی جدا از شوخی به نظر من بهتره سعی کنی به جز P30World چند تا فوروم دیگه رو هم به طور مختصر معرفی کنی تا کسی که میخونه اگه وارد نباشه کلا با این چنین انجمن هایی اشنا شه.
موفق باشی.

10781234
19-10-2008, 00:01
راستی ، یادت نره یه پاراگراف هم انتخاب جدا کنی و کاربران اخراج شده رو توش بنویسی :دی