ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل با UltraISO

r0zeabi
18-10-2008, 08:54
سلام

من یه فایل با پسوند iso از
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید دانلود کردم و نرم افزار UltraISO رو هم نصب کردم ولی اصلن فایلی که من دانلود کرد رو نمیشناسه وقتی فایلم رو extract هم میکنم دو تا فایل رو میشناسه ولی وقتی میخام تو UltraISO اد کنم خطای میده invalid format لطفاً اگه کسی با این نرم افزار یا این فایل رو دانلود ورایت کرده کمک کنه ممنون میشم:11:

djsystem
19-10-2008, 11:24
دارم دانلود می کنم
ولی ببین این یه فایل iso که zip شده شما فایل iso رو میتونید با ultra iso باز کنید اول اونو ecxtract کن

r0zeabi
19-10-2008, 12:09
دارم دانلود می کنم
ولی ببین این یه فایل iso که zip شده شما فایل iso رو میتونید با ultra iso باز کنید اول اونو ecxtract کن
من این فایلو از یه سایت دیگه دانلود کردم و برا راهنمای رایش اومدم به آدرس فوق و در اون سایت خود فایل iso بود ( با نام25000DriverXP-----------.com.iso) در ضمن من همین فایلو extrace کردم ولی ultera iso در میان فایلهای اکسترس شده ، تنها دو فایل رو شناخت ولی در هنگام اد کردن invalid format میده
شما اگه تونستید رایت کنید به منم خبر بدید
good luck

Ghaioom
19-10-2008, 14:18
سلام
در برنامه ی نرو یه برنامه ای هست به نام Nero Image Drive از این استفاده کنید یا از برنامه های دیگه استفاده کنید.

r0zeabi
20-10-2008, 08:09
سلام
در برنامه ی نرو یه برنامه ای هست به نام Nero Image Drive از این استفاده کنید یا از برنامه های دیگه استفاده کنید.
آقا جان نرو نمیشناستش!!:21:

r0zeabi
21-10-2008, 10:15
دارم دانلود می کنم
دانلود کردی؟:5:

djsystem
13-11-2008, 08:18
دانلود کردی؟
نه هنوز نتونستم سعی میکنم زود دانلودش کنم

p_s_m
14-11-2008, 18:45
من این فایلو از یه سایت دیگه دانلود کردم و برا راهنمای رایش اومدم به آدرس فوق و در اون سایت خود فایل iso بود ( با نام25000DriverXP-----------.com.iso) در ضمن من همین فایلو extrace کردم ولی ultera iso در میان فایلهای اکسترس شده ، تنها دو فایل رو شناخت ولی در هنگام اد کردن invalid format میده
شما اگه تونستید رایت کنید به منم خبر بدیدبهتره آدرس این سایت ----------.com رو توی سرچ بار یاهو بزنید و ببینید که چی میگه !!

مراقب باشید