مشاهده نسخه کامل
: بعر از نصب COMODO antivirus هیچ برنامه ای برام اجرا نمیشه
bomberman
17-10-2008, 23:43
سلام دوستان
من به خاطر ویروسی که ویندوزم گرفت که اون ویروس تمام پوشه هایی که تو اونا میرفتم رو به یک فایل اجرایی با حجم 37 کیلوبایت تبدیل میکرد به مشکلات زیادی افتاده بودم .
بعد از مدت ها که این ویروس در ویندوز فعالیت میکرد امروز اقدام به نصب آنتی ویروس کومودو کردم
COMODO antivirus
بعد از نصب، این آنتی ویروس اون ویروس لعنتی رو غیر فعال کرد اما هیچ برنامه ای دیگه اجرا نمیشد یعنی صفحه ی انتخاب برنامه (open with) باز میشد و من بعد از مشاهده این وضعیت به صورت دستی این آنتی ویروس را حذف کردم
ولی هنوز اون مشکل رفع نشده و همون طور که گفتم به خاطر این که هیچ برنامه ای اجرا نمیشه نتونستم هیچ آنتی ویروس دیگه ای نصب کنم
و خوشبختانه مرورگر اپرا هنوز سالم مونده و تونستم به اینترنت بیام
بعد به فکر ویندوز عوض کردن افتادم اما اطلاعات زیادی توی درایو ویندوز یعنی درایو سی بود که مخفی شده بودند و مشکلات دیگه که از فکر ویندوز عوض کردن بیرون اومدم
من باید چی کار کنم؟
لطفا به من کمک کنید
mahdi7610
18-10-2008, 00:02
سلام
حل مشکل open with برنامه ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] com%2FRegRepair.zip)
حل مشکل open with درایو ها
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] um.com%2Fsectools%2FsUBs%2FFlash_Disinfector.exe)
موفق باشید .
bomberman
18-10-2008, 20:36
سلام
من برنامه registry repair را نصب کردم و مشکلات رجیستری رو برطرف کرد ولی بازم مشکل حل نشد و با open with مشکل دارم
در ضمن مشکل اون ویروس 37 کیلوباتی رو چی کار کنم
با تشکر
mahdi7610
18-10-2008, 21:02
سلام
من برنامه registry repair را نصب کردم و مشکلات رجیستری رو برطرف کرد ولی بازم مشکل حل نشد و با open with مشکل دارم
در ضمن مشکل اون ویروس 37 کیلوباتی رو چی کار کنم
با تشکر
سلام
بعیده اون فایل نتونه مشکل open with را حل کنه .
البته به شرطی که توی سیستمتون ویروسی نباشه . اگه ویروس باشه اون فایل نمی تونه اثر خودش را بزاره .
برای از بین بردن ویروس های 37 کیلوبایتی از روش زیر استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
bomberman
18-10-2008, 21:46
سلام
بعیده اون فایل نتونه مشکل open with را حل کنه .
البته به شرطی که توی سیستمتون ویروسی نباشه . اگه ویروس باشه اون فایل نمی تونه اثر خودش را بزاره .
برای از بین بردن ویروس های 37 کیلوبایتی از روش زیر استفاده کنید .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید .
از نظر ویروس که فکر کنم ویندوز من معدن ویروس باشه :41:
در ضمن اون روشی که توی لینکی که گذاشته بودین برای از بین بردن ویروس 37 کیلو بایتی نوشته بود برای اینکه این ویروس رو حذف کنیم باید بریم رجیستری
ولی برای من رجیستری هم با open with میاد و نمیتونم رجیستری رو بالا بیارم:2:
من باید چی کار کنم:41:
اگه آنتی ویروسی رو میشناسید که بتونه مشکل من رو حل کنه معرفی کنید
bomberman
19-10-2008, 20:08
سلام
خوشبختانه مشکل open with با فایروال out post حل شد
ویروس 37 کیلو بایتی هم غیر فعال شد
فقط یه سوال:
پوشه های 37 کیلوبایتی رو اگر حذف کنم اطلاعات تو پوشه ی اصلی باقی میمونن
یعنی اگه من این پوشه های 37 کیلو بایتی رو که تو اونا اطلاعات (فایل) هستند رو حذف کنم بعد از نصب مجدد ویندوز پوشه های اصلی با اطلاعات کاملی که توشون بود بالا میاد؟؟؟آیا میتونم این پوشه های لعنتی رو حذف کنم؟؟؟
mahdi7610
20-10-2008, 21:44
سلام
راستش اینا دیگه امتحان نکردم .
اما بعید می دونم اطلاعات اصلی سیستم را از دست بدی .
اره اگه پوشه های 37 کیلوبایتی را پاک کنی فکر نکنم به اطلاعات پوشه اصلی اسیبی برسه .
البته خیلی مطمئن نیستم . ولی منطقی هم بخوای فکر کنی نباید اطلاعات اصلی حذف بشه .
یه بکاپ اگه بتونی از اطلاعات مفیدت بگیری خیلی بهتره . چون اگه مشکلی پیش اومد اطلاعاتت از بین نره .
موفق باشی .
bomberman
21-10-2008, 22:29
آره درسته
اطلاعات اصلی پاک نشد و با برداشتن تیک hide protected... که توی فولدر آپشن بود تونستم پوشه های اصلی رو بالا بیارم
حالا دیگه مشکلم حل شد از راهنمایی هاتم ممنونم
Grindel Vald
21-01-2009, 18:14
سلام
ببخشید راجع به همین ویروس 37 کیلو بایتی سوال داشتم
اگه یه رم موبایل از این ویروس گرفته باشه چی؟ با کدوم آنتی ویروس باید پاکش کرد؟
اگه سریع جوابمو بدین ممنون میشم
یا علی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.