ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوالات من درباره ی Dream Weaver و طراحی وب

3Dmajid
17-10-2008, 21:07
لطفا یکی بگه مشکل این چیه ؟

چه جوری میتونم مشکلش رو حل کنم که مطالب رو هم نیفته ... من مطلب بالایی رو کپی کردم ولی به هیچ وجه پایین مطلب قرار نمیگیره و همش رو هم میفته.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

3Dmajid
17-10-2008, 21:08
راستی ... اگه میشه یکی در مورد تگ <div توضیح بده ... برای چی ازش استفاده میکنن ؟

neopersia
17-10-2008, 22:53
div چیز خاصی نداره فقط برای جدا کردن یک قسمت از صفحه ازش استفاده میشه حالا هر چیزی تو این div ممکنه قرار بگیره.
در مورد مشکلتون هم اینجوری نمیشه چیزی گفت باید ببینید دلیل رو هم افتادگی اون قسمتا چیه. اگه کد اون قسمت رو بزارید شاید بشه مشکلش رو پیدا کرد.

3Dmajid
18-10-2008, 19:29
div چیز خاصی نداره فقط برای جدا کردن یک قسمت از صفحه ازش استفاده میشه حالا هر چیزی تو این div ممکنه قرار بگیره.
در مورد مشکلتون هم اینجوری نمیشه چیزی گفت باید ببینید دلیل رو هم افتادگی اون قسمتا چیه. اگه کد اون قسمت رو بزارید شاید بشه مشکلش رو پیدا کرد.

این هم کد ... دقت داشته باش که من الان عکس گذاشتم و هنوز این مشکل هست ... حتی نوشته هم بزارم باز هم این مشکل هست !!!

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

neopersia
19-10-2008, 01:46
این کد که پر اشکاله!
این کد بیش از حد شلوغه اگه بر اساس CSS نوشته بشه خیلی اوضاش بهتر میشه. در هر صورت از این که بگذریم چند تا خطا هم داشت که باعث میشه صفحه درست نمایش داده نشه. من یه سری اشکالاتش رو گرفتم اما بازم باید کار داشته باشه:

3Dmajid
19-10-2008, 18:46
میشه در مورد Css توضیح بدی ؟ و این که چه جوری باید با Css کار کرد و اصلا فرق Css با بقیه چیه ؟

من کد بالا رو گه شما نوشتی دیدم ولی متوجه نشدم که چه باگی رو گرفتی !!!!!!

آخرش دست چی بود که نوشته ها اینجوری میشد ؟

من تازه کارم و چیز زیادی از Html نمیدونم ... اون کدایی که نوشتم حاصل تلاش یک روزم بود.
معلما که بهمون یاد نمیدن، خودمون مجبوریم یاد بگیریم.

neopersia
20-10-2008, 00:17
چند تا تگ داشتین که بسته نشده بود. چندین بار هم از یک شناسه برای همون تگ دو سه بار استفاده شده بود مثلاً این:

اگر با HTML زیاد آشنا نیستید بهتره اول به اون مسلط بشید بعد CSS. چون اینجوری CSS رو بهتر درک میکنید.

3Dmajid
20-10-2008, 18:39
از راهنماییتون خیلی ممنونم.

3Dmajid
22-10-2008, 13:49
من توسط دستور input یه button درست میکنم ... حالا اگه بخوام برای حالت mouse click این باتن برنامه بنویسم باید چی کار کنم ؟
اگه میشه یه مثال کوچیک بزنید تا یاد بگیرم.

neopersia
22-10-2008, 18:07
باید از رویداد onclick استفاده کنی که بهش دستورات جاوا اسکرپت بدی. مثلاً:

3Dmajid
22-10-2008, 19:45
یعنی هر کد جاوایی میتونه بین دو تا کوتیشن onclick قرار بگیره ؟
من این کار رو کردم ولی dream weaver لیست رو برام باز نکرد ... واسه همین شک کردم.

neopersia
22-10-2008, 20:28
هر کد جاوااسکرپتی رو شاید سخت باشه عاقلانه هم نیست توی onclick قرار بدیم. بهتر اینه که با کمک توابع فقط فراخوانی کدها رو از این رویداد انجام بدیم.
دریم ویور برای دستورات جاوا اسکرپت auto complete درست و حسابی نداره برای همین لیستش باز نمیشه

3Dmajid
22-10-2008, 20:59
هر کد جاوااسکرپتی رو شاید سخت باشه عاقلانه هم نیست توی onclick قرار بدیم. بهتر اینه که با کمک توابع فقط فراخوانی کدها رو از این رویداد انجام بدیم.
دریم ویور برای دستورات جاوا اسکرپت auto complete درست و حسابی نداره برای همین لیستش باز نمیشه

به نظر شما بهترین نرم افزار برای طراحی وب چیه ؟

3Dmajid
26-10-2008, 19:40
من میخوام یه نوشته بزارم و یه عکس هم رو به روی نوشته ... چه جوری یه کاری کنم عکس رو به روی نوشته باشه ؟

سونامی
26-10-2008, 21:03
من میخوام یه نوشته بزارم و یه عکس هم رو به روی نوشته ... چه جوری یه کاری کنم عکس رو به روی نوشته باشه ؟

به راحتی عکستو قرار بده بد space بزن جلوش نوشتتو بنویس این کار را من چند بار انجام دادم

Bill Gates
26-10-2008, 21:25
عکس رو به حالت left یا right هم در بیار :31:
تشکر//

neopersia
27-10-2008, 01:10
تصویر رو که خیلی راحت میشه قاطی متن نوشت هیچ تنظیم خاصی هم لازم نداره. اگه منظورتون اینه که میخواید تصویر از نظر عمودی وسط خط نمایش داده بشه دو تا راه داره:
اولیش روشیه که داره از مد میافته:

اینم روش مدل جدیدترش: