ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : پیشنهاد سیستم

Professor Massoud
17-10-2008, 19:18
سلام.
حالا دیگه نوبت منه که پیشنهاد سیستم بخوام ! :31:
لطفا یه سیستم خوب 1 میلیون و 600 تومنی معرفی کنید. با مانیتور و اسپیکر و موس !:5:

من این مد نظرم هست :
Q9450
Asus-p5qe
Patriot-4gig-800
Hd4870
Hdd:hitachi-500gig-16m
Power:green-1030 Eps
Case:nzxt-tempest
Lcd:2053
Modem:zoltrix Vista
Dvdrw:hp1070i
Cpu Fan:green-toniq Tower
اسپیکر و کیبرد : مهم نیست. :13:

راستی قیمت مانیتور 2053 چنده ؟

از کمکتون ممنون:11:

allahakbar
17-10-2008, 19:59
سلام مسعود به به:31: :10:
Q9450 که گرونه . با ورود پردازنده های جدید و سوکت جدید اینتل قیمتش خیلی میاد پایین.

رم رو patriot نگیر با اسوس مشکل داره بعضی وقتا. به نظر من crosair بگیر فعلاً که خیلی خوبه
هارد رو هم seagate بگیر . هیتاچی تا چند ماه اول خوبه بعدش صدا میکنه
case واسم نا آشناست :27:
راستی دی وی دی رایتر hp شنیدم کیفیتش زیاد خوب نیست . اگه لایتون خوب پیدا کنی بهتره.
من یه لایتون 2 سال پیش بستم تا حالا آخ نگفته . البته اون موقع من 70 تومن خریدم

اگه منظورت samsung-2053bw به نظر من خوب نیست
واید اسکرین هستش و همه کس نمیتونه باهاش کنار بیاد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البنه قیمتش رو تو سایت خارجی 160 دلار دیدم اینجا نمیدونم چنده

allahakbar
17-10-2008, 20:02
راستی اسپیکر 7.1 بردار بترکونی !
کیبورد هم به نظر من از نظر قیمت متوسط 16 تومن میتونی یه Xpire برداری که خیلی عالیه
ماوس هم که خوب سلیقه ایه اما باید نگاه به سایزش کرد که نه زیاد بزرگ باشه نه کوچیک

Professor Massoud
17-10-2008, 20:10
سلام مسعود به به:31: :10:
Q9450 که گرونه . با ورود پردازنده های جدید و سوکت جدید اینتل قیمتش خیلی میاد پایین.

رم رو patriot نگیر با اسوس مشکل داره بعضی وقتا. به نظر من crosair بگیر فعلاً که خیلی خوبه
هارد رو هم seagate بگیر . هیتاچی تا چند ماه اول خوبه بعدش صدا میکنه
case واسم نا آشناست :27:
راستی دی وی دی رایتر hp شنیدم کیفیتش زیاد خوب نیست . اگه لایتون خوب پیدا کنی بهتره.
من یه لایتون 2 سال پیش بستم تا حالا آخ نگفته . البته اون موقع من 70 تومن خریدم

اگه منظورت samsung-2053bw به نظر من خوب نیست
واید اسکرین هستش و همه کس نمیتونه باهاش کنار بیاد
البنه قیمتش رو تو سایت خارجی 160 دلار دیدم اینجا نمیدونم چنده

راستی اسپیکر 7.1 بردار بترکونی !
کیبورد هم به نظر من از نظر قیمت متوسط 16 تومن میتونی یه Xpire برداری که خیلی عالیه
ماوس هم که خوب سلیقه ایه اما باید نگاه به سایزش کرد که نه زیاد بزرگ باشه نه کوچیک

سلام.
ممنون از کمکت.
من هم منتظر X58 هستم که قیمت Q9450 بیاد پایین . مشکلی نیست . تازه اونوقت شاید بتونم یه Q9550 بخرم. رم هم کرشرمیخرم.
تو انتخاب هارد مشکلی نیست. هیتاچی نمیخرم. ولی وسترن و سامسونگ F1 هم جای بحث داره .
hp با پایونیر با لایتون فرق زیادی نداره . هر کدوم ارزونتر بود میخرم.
به نظرت مانیتور 20 اینچ خوب تا 260 تومن چی بخرم ؟
کیس خیلی جالبی انتخاب کردم . 130 تومنه :

در مورد کیبرد و موس و همه چیز خیلی ممنون . :11:

techno_magical
17-10-2008, 20:33
این چه کیس گادیه(god)میشه اسم مارک و مدل و ایناش رو بگید؟خوف تر از اینکه فعلا تو بازار نیست؟

Professor Massoud
17-10-2008, 20:44
این کیس Lexa Blackline هست . مارکش NZXT هست. این یه کیس معمولیه . به سایت لیون کامپیوتر و فونیران سر بزنید و از کیسهای جدید خبردار بشید.

این هم یه مدل ساده که 250 تومنه ! :

و این هم خوفترین کیس ایران !!!! ( ترمالتیک › SwordM با قیمت 730 تومن !!!! )

Stream
17-10-2008, 20:55
Q9450
Asus-p5qe
Patriot-4gig-800
Hd4870
Hdd:hitachi-500gig-16m
Power:green-1030 Eps
Case:nzxt-tempest
Lcd:2053
Modem:zoltrix Vista
Dvdrw:hp1070i
Cpu Fan:green-toniq Tower

Q9450 خوبه ولی کمی صبر کنی افت قیمت Q9550 تاثیرش رو توی بازار ایران بگذاره با همون قیمت میشه Q9550 گرفت.

هارد رو یک تجدید نظر بکنی بد نیست. :46:
با توجه به امکانات مادربردی که قصد داری بخری می تونی به Raid0 هم فکر کنی.

مودم هم مودمی بگیر که چیپست HSF داشته باشه.
کیسی که انتخاب کردی جزو کیس های معمولی NZXT به حساب میاد که قیمتش در حد کیس های خوب بقیه برند هاست. با هزینه متوسط خریدن کیس های یک برند مثل NZXT شاید بهترین راه حل نباشه.

Professor Massoud
17-10-2008, 21:08
ممنون.
در مورد هارد خودم هم دیگه گیج شدم.
راستی من کیسهای زیادی از A Case و ترمالتیک دیدم ، ولی خیلی گرون بودن. گرین هم که تو این رنج گالاکسی رو داره. نمیدونم کدومش بهتره.

behradsn
17-10-2008, 22:33
ممنون.
در مورد هارد خودم هم دیگه گیج شدم.
راستی من کیسهای زیادی از A Case و ترمالتیک دیدم ، ولی خیلی گرون بودن. گرین هم که تو این رنج گالاکسی رو داره. نمیدونم کدومش بهتره.

پیشاپیش مبارکه :31:

در مورد سی پی یو درست میگن ، فعلاً الکی گرونه و با آمدن سی پی یو های جدید و سوکت جدید قیمت خیلی پایین میاد در آینده نزدیک

پس به نظر مین اینجا یکمقدار پولت میمونه

در مورد رم هم من نمیگم پاتریوت نگیر اما فکر کنم یادت رفته که بنویسی Patriot 800 LLK

با تایمینگ پایین بگیر ، اگر هم میتونی بالستیک تریسر بگیر و کیس کنار شیشه ای که ال ای دی هاش خیلی خوشگل میکنه سیستم رو

در مورد کیس هم این کیس هایی که گفتی گرونه ، از تو بعیده ، این همه پول کیس دادن فقط برای زیبایی !!!

در تجدید نظر پول سی پی یو و کیسی که در نظر داری میتونی یک هارد دیگه برای رید 0 و همچنین کارت گرافیکی مانند 4870X2بگیری

به نظر من پرفورمانس سیستم حرف اول رو میزنه

برای کسی این کیس ها و این انتخواب سی پی یو خوبه که سقف پولش براش مهم نیست

به نظر من پس میشه :

1. سی پی یو ارزون تر

2. کیس خیلی ارزون تر اما آلمینیومی با تحویه مناسب

3. رم های کروشیال بالستیک تریسر یا پاتریوت ال ال کی Transcend AXE

4. اگر پول بود که میمونه انشاالـ.. HD 4870X2

5.در مورد کولر سی پی یو هم تجدید نظر کن ، تونیک تاور خیلی بزرگ و سنگینه میتونی واتر بگیری یا زیروترم نیروانا

Professor Massoud
17-10-2008, 23:00
سلام.
ممنون از کمکت.
1) هارد رید 0 چند گیگ و قیمتش چنده ؟
2) کیس آلومینیومی خیلی ارزون نیست ! پایین ترین مدلی که تحملش کنم ، trio گرین هست.
3) کاشکی پول اون هیولا رو داشتم !
4) رم همونایی رو که گفتی میخرم.
5) تونیک تاور سومین فن سی پی یو برتر دنیاست که عاوین زیادی کسب کرده. 50 تومن هم بیشتر نیست. دیگه پول واتر کولر ندارم . اون یکی فنه نمیدونم چجوریه.

ganje nahofte
17-10-2008, 23:40
پیشاپیش مبارکه :31:

در مورد سی پی یو درست میگن ، فعلاً الکی گرونه و با آمدن سی پی یو های جدید و سوکت جدید قیمت خیلی پایین میاد در آینده نزدیک

پس به نظر مین اینجا یکمقدار پولت میمونه

در مورد رم هم من نمیگم پاتریوت نگیر اما فکر کنم یادت رفته که بنویسی Patriot 800 LLK

با تایمینگ پایین بگیر ، اگر هم میتونی بالستیک تریسر بگیر و کیس کنار شیشه ای که ال ای دی هاش خیلی خوشگل میکنه سیستم رو

در مورد کیس هم این کیس هایی که گفتی گرونه ، از تو بعیده ، این همه پول کیس دادن فقط برای زیبایی !!!

در تجدید نظر پول سی پی یو و کیسی که در نظر داری میتونی یک هارد دیگه برای رید 0 و همچنین کارت گرافیکی مانند 4870X2بگیری

به نظر من پرفورمانس سیستم حرف اول رو میزنه

برای کسی این کیس ها و این انتخواب سی پی یو خوبه که سقف پولش براش مهم نیست

به نظر من پس میشه :

1. سی پی یو ارزون تر

2. کیس خیلی ارزون تر اما آلمینیومی با تحویه مناسب

3. رم های کروشیال بالستیک تریسر یا پاتریوت ال ال کی Transcend AXE

4. اگر پول بود که میمونه انشاالـ.. HD 4870X2

5.در مورد کولر سی پی یو هم تجدید نظر کن ، تونیک تاور خیلی بزرگ و سنگینه میتونی واتر بگیری یا زیروترم نیروانا
با هر 5 مورد موافقم مخصوصا با پنجمی واولی ودومی
پس سی پی یو شد 9550 رم هم به نظر من پاتریوت نگیری بهتره. شما که اینقد هزینه میخوای بکنی خب چرا کرسیر ، جی اسکیل ، کروشیال یا ترنسند (axe) نمیگیری؟؟؟

سلام.
ممنون از کمکت.
2) کیس آلومینیومی خیلی ارزون نیست ! پایین ترین مدلی که تحملش کنم ، trio گرین هست.
5) تونیک تاور سومین فن سی پی یو برتر دنیاست که عاوین زیادی کسب کرده. 50 تومن هم بیشتر نیست. دیگه پول واتر کولر ندارم . اون یکی فنه نمیدونم چجوریه.
raid0 ربطی به نوع هارد نداره یه تکنیکه! شما برای این کار باید دوتا هارد (مثلا دوتا 300) بگیری و اونا رو raid0 کنی. اینجوری وقتی میخوای اطلاعات روی هارد بریزی به دو قسمت تقسیم میشه و همزمان نیمی از اطلاعات روی یکی ونیمی دیگر روی دیگری ریخته میشه. فقط یه عیب داره و اونم اینه که اگر یکی از هاردها صدمه دید اطلاعاتت کامل از بین میره.

اگر تونیک تاور سومین فن برتر جهان باشه نیروانا برترین فن جهانه!:31:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

behradsn
17-10-2008, 23:43
سلام.
ممنون از کمکت.

1.هارد برای رید 0 2 تا هارد همانند هم باید بخری رید 0 کنی
2.کیسی که در نظر داری چند قیمته؟
3.زیاد هم گرون نیست ، از 4870 200 خورده ای بالاتره اما میرزه
4.خوبه ، هرکدومو بگیری خوبن
5. درسته ، فن خوبیه ، اما به مادربرد وزنش فشار میاره و بعد از نصب خیلی بزرگ به نظر میاد
زیروترم نیروانا هم جمع و جوره , هم خمیر سیلیکن توش بهتره هم خوشگل و پرفورمانسش هم از تونیک کم نداره

allahakbar
18-10-2008, 00:53
سلام مسعودجان دوست ندارم نظرمو تحمیل کنم
اما به نظر من این 19 اینچی که tv هم داره عالیه
رزولوشن 1280x1024 داره 5 میلی ثانیه تاخیر
و اسمشم 1921a از lg هستش
290 تومن هم میتونی پیداش کنی

allahakbar
18-10-2008, 00:57
راستی اگر بخای 20 اینچ بخری که میشه واید اسکرین و 20 اینچ حقیقی نمیشه پس این 19 اینچ تی وی دار پیشنهاده منه
case رو سایلنت استورم بخر خب 60 تومنه

Professor Massoud
18-10-2008, 06:21
سلام
از همه دوستان ممنون.
راستی : مانیتور 19 اینچ از زمین تا آسمون روزولیشنش با 20 اینچ فرق میکنه . قیمتشون هم که یکیه . چکار کنم واقعا !!! ؟
کیس TRIO رو که قیمتش 79 تومنه ، به این خاطر انتخاب کردم که فن 25 سانتی و دو فن12 سانتی داره .

behradsn
18-10-2008, 09:36
سلام
از همه دوستان ممنون.
راستی : مانیتور 19 اینچ از زمین تا آسمون روزولیشنش با 20 اینچ فرق میکنه . قیمتشون هم که یکیه . چکار کنم واقعا !!! ؟
کیس TRIO رو که قیمتش 79 تومنه ، به این خاطر انتخاب کردم که فن 25 سانتی و دو فن12 سانتی داره .

کیس خوبیه ، اینو بگیر ، قیمتش مناسبه و خنک کنندگی و زیباییش هم که در حد خودش عالی هست

در مورد مانیتور تجدید نظر کن

برو رو اینچ بالا ، من خودم میخوام 22 اینچ بگیرم

این مدل رو :

مانیتور خوب بگیری حالا حالاها برات میمونه و نیاز به تعویض پیدا نمیکنی

درضمن برای گیم باید مانیتور 2 میلی ثانیه باشه وگرنه یک مقدار در فریم ریت های بالا برات مشکل ساز میشه، بازم برای گیم مانیتور واید لذت بخش تره چون فضای دید وسیع تر میشه

Stream
18-10-2008, 09:46
اگر تونیک تاور سومین فن برتر جهان باشه نیروانا برترین فن جهانه!:31:

Tuniq Tower 120 در صورتي كه درست نصب بشه و بر روي يك مادربرد با PCB ده لايه باشه بعد از استفاده از خمير مناسب و Lapping تبديل ميشه به يك َAir-Cooling فوق العاده... شايد اون موقع يكي از سه مدل برتر باشه.
البته خب در كل همون Zerotherm NV120 براي استفاده عادي مناسب تر به نظر مي رسه. يا بهتر از اون Thermalright IFX-14.

ganje nahofte
18-10-2008, 10:04
Tuniq Tower 120 در صورتي كه درست نصب بشه و بر روي يك مادربرد با PCB ده لايه باشه بعد از استفاده از خمير مناسب و Lapping تبديل ميشه به يك َAir-Cooling فوق العاده... شايد اون موقع يكي از سه مدل برتر باشه.
البته خب در كل همون Zerotherm NV120 براي استفاده عادي مناسب تر به نظر مي رسه. يا بهتر از اون Thermalright IFX-14.

که البته 99 درصد بردها 6 لایه یا خیلی زور بزنن 8 لایه هستند.
برای مادربوردی مثل ایسوز و MSI و امثالهم ÷س همچین فن سنگینی ÷یشنهاد نمیشه چون بردهای ضعیفی دارن.

milky way
18-10-2008, 13:22
سلام.
ممنون از کمکت.
من هم منتظر X58 هستم که قیمت Q9450 بیاد پایین . مشکلی نیست . تازه اونوقت شاید بتونم یه Q9550 بخرم. رم هم کرشرمیخرم.
تو انتخاب هارد مشکلی نیست. هیتاچی نمیخرم. ولی وسترن و سامسونگ F1 هم جای بحث داره .
hp با پایونیر با لایتون فرق زیادی نداره . هر کدوم ارزونتر بود میخرم.
به نظرت مانیتور 20 اینچ خوب تا 260 تومن چی بخرم ؟
کیس خیلی جالبی انتخاب کردم . 130 تومنه :

در مورد کیبرد و موس و همه چیز خیلی ممنون . :11:
احتمالا نمیخوای که Q9450 رو مینبورد X58 بزاری :31: .

milky way
18-10-2008, 13:37
به نظر منم NV120 بهتره دردسرشم کمتره این Tuniq Tower هم خوبه ولی اندازه یه بچه دوماهه وزنشه :31: دقیقا وقتی وصل میکنی به مینبورد متوجه میشی که مینبورده که به یه کولینگ وصل شده .

Professor Massoud
18-10-2008, 15:23
کیس خوبیه ، اینو بگیر ، قیمتش مناسبه و خنک کنندگی و زیباییش هم که در حد خودش عالی هست

در مورد مانیتور تجدید نظر کن

برو رو اینچ بالا ، من خودم میخوام 22 اینچ بگیرم

این مدل رو :

مانیتور خوب بگیری حالا حالاها برات میمونه و نیاز به تعویض پیدا نمیکنی

درضمن برای گیم باید مانیتور 2 میلی ثانیه باشه وگرنه یک مقدار در فریم ریت های بالا برات مشکل ساز میشه، بازم برای گیم مانیتور واید لذت بخش تره چون فضای دید وسیع تر میشه

روزولیشن 22 اینچ با 20 اینچ که زیاد فرقی نداره . :13: و قیمت مانیتورهای خوب 22 اینچ بالاست . راستی فرق روزولیشن 20 و 22 اینچ چقدره ؟

Professor Massoud
18-10-2008, 15:30
احتمالا نمیخوای که Q9450 رو مینبورد X58 بزاری :31: .
یعنی چی ؟ :13: این کارا از ما گذشته . :19:

به نظر منم NV120 بهتره دردسرشم کمتره این Tuniq Tower هم خوبه ولی اندازه یه بچه دوماهه وزنشه :31: دقیقا وقتی وصل میکنی به مینبورد متوجه میشی که مینبورده که به یه کولینگ وصل شده .
باشه . حالا قیمتش چنده ؟

behradsn
18-10-2008, 16:35
روزولیشن 22 اینچ با 20 اینچ که زیاد فرقی نداره . :13: و قیمت مانیتورهای خوب 22 اینچ بالاست . راستی فرق روزولیشن 20 و 22 اینچ چقدره ؟

پول زیادی نیست

تصویر بزرگتره ، از فاصله دورتر بهتر دیده میشه حتی از نزدیک برای گیم میدان دید بیشتری داری

امیدوارم منظورمو بفهمی

پولشم خیلی بیشتر نیست !!

Professor Massoud
18-10-2008, 17:21
2253 فکر کنم حداقل 350 تومن باشه . نه ؟

behradsn
18-10-2008, 23:22
2253 فکر کنم حداقل 350 تومن باشه . نه ؟

نه دیگه نشد:31:

انگار این لینکو ندیدی

Professor Massoud
19-10-2008, 14:47
دستت درد نکنه آقا بهراد. مانیتور جالبیه . .

allahakbar
19-10-2008, 15:09
مسعودجان آدم تا خودش از نزدیک مانیتور رو نبینه نمیتونه نظر بده
بهتره چند تا رو انتخاب کنی بعد از نزدیک بری ببینی و اون موقع استفاده کنی
راستی این سیستم رو فقط برای بازی میخای؟؟؟

Professor Massoud
19-10-2008, 15:15
بله . درسته . چند تا مانیتور مد نظرم هست.
ناراحت شدم گفتی فقط برای بازی !! من بازی دوست دارم ولی کارای سه بعدی و 3 دی مکس و فتوشاپ !! هم کار میکنم. اگه میخواستم بازی کنم میرفتم کنسول میگرفتم که خیلی ارزونتره!

allahakbar
19-10-2008, 18:17
بله . درسته . چند تا مانیتور مد نظرم هست.
ناراحت شدم گفتی فقط برای بازی !! من بازی دوست دارم ولی کارای سه بعدی و 3 دی مکس و فتوشاپ !! هم کار میکنم. اگه میخواستم بازی کنم میرفتم کنسول میگرفتم که خیلی ارزونتره!

آخه نگفته بودی واسه چی میخای؟؟ در هر صورت زودتر سیستمت رو بگیر و با بازی کرایسیس برامون بنچ بزار:27::31:
راستی آخرش cpu چی میخای بگیری؟؟:11:

Professor Massoud
19-10-2008, 18:43
فعلا Q9450 ولی همونطور که دوستان پیشنهاد دادن تا موقع اومدن core i7 صبر میکنم تا قطعات ارزون بشن و اونموقع شاید Q9550 بخرم . من تو خرید سیستم عجله ندارم.

Professor Massoud
19-10-2008, 19:07
راستی الان Q9400 رو دیدم که لیون وارد کرده و تنها فرقش با 9450 ، حافظه ی اشتراکی 6 هست . 9450 همونطور که میدونید ، 12 مگ حافظه ی اشتراکی داره و 320 تومن قیمت . Q9400 با قیمت 290 تومن می ارزه ؟

تست :

Stream
19-10-2008, 20:13
راستی الان Q9400 رو دیدم که لیون وارد کرده و تنها فرقش با 9450 ، حافظه ی اشتراکی 6 هست . 9450 همونطور که میدونید ، 12 مگ حافظه ی اشتراکی داره و 320 تومن قیمت . Q9400 با قیمت 290 تومن می ارزه ؟

تست :

بستگی به Application مورد استفاده داره... در کل برای بازی و استفاده معمولی نسبت به Q9450 به صرفه تره.

allahakbar
19-10-2008, 23:47

توی بنچ که خوبه . نسبت به قیمتشم که خیلی خوبه
راستی من امروز توی یه سایت ایرانی خوندم ati داره یه کارت جدید میده بازار که از 4870 قویتره
شما چیزی میدونید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

ganje nahofte
20-10-2008, 00:27
راستی من امروز توی یه سایت ایرانی خوندم ati داره یه کارت جدید میده بازار که از 4870 قویتره

amd همیشه درحال کار برای بهتر شدن هست!

Professor Massoud
20-10-2008, 06:02
من چیزی نخوندم . خدا کنه که یه کارت بهتر با قیمت مناسب بزنه . از پهنای باند و مموری 4870 خوشم نمیاد ! راستی اگه اطلاعی از اون کارت پیدا کردید ما رو هم در جریان بذارید.

alborz_k
20-10-2008, 10:59
ati داره روي معماري rv870 كه قراره با ساختار 45 نانومتري ساخته بشه كار مي كنه و اسم اين معماري رو هم اژدهاي كوچك گذاشته. البته اين معماري قراره تابستان يال آينده وارد بازار بشه و مطمئنأ اختلاف كاراييش با 4870 خيلي زياد خواهد بود. اما ati كارت جديدي با هسته ي rv830 رو در رده ي ميان قيمت براي رقابت با 9800gt وارد بازار مي كنه كه با قيمت زير 180 دلار عرضه مي شه و كاراييش از كارت 9800gt بيشتر خواهد بود.

allahakbar
20-10-2008, 19:10
اما ati كارت جديدي با هسته ي rv830 رو در رده ي ميان قيمت براي رقابت با 9800gt وارد بازار مي كنه كه با قيمت زير 180 دلار عرضه مي شه و كاراييش از كارت 9800gt بيشتر خواهد بود

منظورتون 4670 هست ؟

Professor Massoud
20-10-2008, 19:49
نه. 4830 هست .