مشاهده نسخه کامل
: سوال: این چه خطایی تو ویندوز میاد
سلام
من ویندوز تازه نصب کردم ولی درایورام(D.E.F.G ,...) هیچکدوم open نمیشن، باید حتما با Explore باز کنم .
اینم خطاشه
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در ضمن دوباز هم ویندوز رو پاک کردم ولی نشد، چیکار کنم
Autorun.inf رو از تو همشون پاک کن (مخفیه).
◙
mahdi7610
16-10-2008, 22:05
سلام
سیستمتون الوده به ویروس هست
یه فایل مخرب مثل ویروس اتوران یا چیز دیگه ای داخل درایوهاتون به صورت مخفی هست که اجازه باز شدن درایوها را بهتون نمی ده
فایلهای مخفی و سوپرهایدن را پدیدار کنید و ببینید داخل درایوهاتون چه فایلهایی به صورت مخفی هستند . فایلهای مخرب را پاک کنید و سیستم را ریستارت کنید.
موفق باشید .
از جواباتون ممنون
گشتم نبود، فایل مخربی پیدا نکردم.
شاید بشه با ناد 32 پیداش کرد، ، دیگه کلافم کرده،
اصلا فایلهای Hidden و سیستمی رو میتونی ببینی یا نه؟
◙
nightmare
17-10-2008, 01:35
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینو دانلود کنید و اجرا کنید . امیدوارم درست بشه .
سیستم شما آلوده به یه Worm شده .
( ضمنا بعد از نصب ویندوز نباید روی درایو هاتون دابل کلیک کنید . چون در صورتی که ویروس داخل درایو ها باشه ، با دابل کلیک کردن شما ، خودش رو به کمک فایل Autorun.inf در ویندوز اجرا و کپی می کنه . )
اگر اون برنامه کار نکرد . اینو امتحان کنید :
و در آخر ، بهترین کار نصب یه آنتی ویروس آپدیت شده بر روی سیستمتون هست . ( بلافاصله بعد از نصب ویندوز ) .
شخصا آنتی ویروس Avast رو پیشنهاد می کنم . چون این قابلیت رو داره که وقتی سیستم ریستارت میشه و ویندوز هنوز بالا نیومده ، هارد رو از وجود ویروس ها پاکسازی میکنه و شما میتونید آپدیت هاشو به صورت یه فایل EXE از سایتش هر روز دانلود کنید .
تا بعد ...
اینو دانلود کنید و اجرا کنید . امیدوارم درست بشه .
سیستم شما آلوده به یه Worm شده .
( ضمنا بعد از نصب ویندوز نباید روی درایو هاتون دابل کلیک کنید . چون در صورتی که ویروس داخل درایو ها باشه ، با دابل کلیک کردن شما ، خودش رو به کمک فایل Autorun.inf در ویندوز اجرا و کپی می کنه . )
اگر اون برنامه کار نکرد . اینو امتحان کنید :
و در آخر ، بهترین کار نصب یه آنتی ویروس آپدیت شده بر روی سیستمتون هست . ( بلافاصله بعد از نصب ویندوز ) .
شخصا آنتی ویروس Avast رو پیشنهاد می کنم . چون این قابلیت رو داره که وقتی سیستم ریستارت میشه و ویندوز هنوز بالا نیومده ، هارد رو از وجود ویروس ها پاکسازی میکنه و شما میتونید آپدیت هاشو به صورت یه فایل EXE از سایتش هر روز دانلود کنید .
تا بعد ...
ممنون با این درست شده
kalanaki
08-11-2008, 16:48
سلام
نیازی به ویندوز ریختن ندارید
روی مای کامپیوتر راست کلیک کنید
پروپرتیس را انتخاب کنید
روی سیستم ری استور برید
توی اون صفحه یک تیک داره اونو وردار بعد برو به این آدرس با دانلود این برنامه مشکل شما حل می شه.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
jahannema
11-11-2008, 01:38
سلام:برا من یه مرتبه اتفاق افتاد با دستور که توی RUN اجرا میشه حل شد.میتونی انجام بدی شاید برا تو هم عملی باشه.
cmd........ok.........sfc..........enter.........s fc/scannow..که از تو میخواد سی دی ویندوزت رو بذاری تا کارش تموم بشه .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.