ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتقال صدا از روی ضبط صوت به رایانه؟

Antonio Andolini
16-10-2008, 18:47
سلام!
می خواستم بدونم که چه جوری می تونم آهنگی رو که روی کاستم دارم رو روی کامپیوترم بریزم؟

ali_manutd_2007
16-10-2008, 19:07
باندای ضبطت رو به خروجی صدا وصل کن ( جا فیش سیاه فکر کنم ) بعد در قسمت Volume Control ،
Line-in رو فعال کن . بعد میتونی صدا رو با هر برنامه ای ضبط کنی
توضیح : من خیلی وقت پیش این کارا رو کردم الان دقیق یادم نمیاد . دوستان اگه من اشتباهی داشتم تصحیح کنید

Antonio Andolini
16-10-2008, 22:49
Line-in رو فعال کن . بعد میتونی صدا رو با هر برنامه ای ضبط کنی
توضیح : من خیلی وقت پیش این کارا رو کردم الان دقیق یادم نمیاد . دوستان اگه من اشتباهی داشتم تصحیح کنید
به عنوان مثال؟ ...
ممنونم:11::10:

vioman
18-10-2008, 20:39
سلام!
می خواستم بدونم که چه جوری می تونم آهنگی رو که روی کاستم دارم رو روی کامپیوترم بریزم؟

دوست عزیز شما باید توسط یک سیم رابط خروجی دستگاه پخش رو به ورودی صدای مادربورد وصل کنید
معمولا لاین ورودی آبی پررنگه اما شما میتونید هرکدام از ورودی های مادربورد رو به ورودی لاین نتظیم کنید.

behnam_mobile
28-10-2008, 01:17
سلام.اگه پخشت قدیمی یا جدید هست خیلی راحت یک فیش استریو تهیه کن.بعدش یک سر فیش رو به خروجی هدفون(یا باند ها) ضبط بزن یک سر رو هم می تونی به ورودی میکروفون که معمولا قرمز رنگ هست یا ورودی Line-in که معمولا آبی رنگ هست وصل کنی.

با نرم افزارهای مختلف مثل سونی ساند فورج یا کول ادیت یا جت ائودیو و........ می تونی صدای ورودی رو ضبط کنی.

موفق باشید.

tara_rayehe
18-01-2011, 14:21
لطن یکی بگه چطور میشه کامپیوتر رو به دستگاه ضبط صوت وصل کردم اونم برای اینکه صدا از داخل باند های ضبط صوت در بیاد؟