ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کامپایل کردن در لینوکس

symk
16-10-2008, 08:48
با سلام
من یک برنامه دارم که تحت ویندوزاکس پی و 2000 و ویندوز 3.1 کار میکنه . میخوام بدونم آیا با داشتن سورس کامل این برنامه آیا امکان کامپایل کردن برای نصب در لینوکس هست یا نه ؟ یعنی میخوام برای لینوکس کامپایل بشه و فقط در لینوکس کار کنه. چیکار میتونم بکنم . اگر امکان این کار هست لطفا" راهنمایی کنید که چطور این کار عملی هستش؟ و اگر نیست دلیلش چیه ؟ و چه کار کاری میتونم انجام بدم برای رفع این مشکل. خواهش میکنم کمکم کنید که خیلی حیاتیه

Ahmad-Ra
16-10-2008, 11:44
بستگی داره. باید داخل محتویات رو ببیدید فایل های make وجود دارند یا خیر؟

sudotux
16-10-2008, 16:12
باید ببینید با چه زبانی نوشته شده ! باید کمپایلر اون زبان در لینوکس نصب باشه ...

symk
16-10-2008, 16:27
خوب اگر با سی نوشته شده باشه و تحت ویندوز هم باشه ، میشه اینو تحت لینوکس اجرا و نصب کرد؟

symk
16-10-2008, 16:32
بستگی داره. باید داخل محتویات رو ببیدید فایل های make وجود دارند یا خیر؟

منظور از فایلهای make چیه؟

Ahmad-Ra
16-10-2008, 16:40
برای نصب از روی سورس معمولا دستور های عمومی مثل make و make install به کار میرند. اگر چنین فایلهایی (makefile) داخل فایلهات باشه احتمالا قابل نصب روی توزیع لینوکس باید باشه..

rootnt
16-10-2008, 17:12
بستگی داره برنامت چی باشه ولی به احتمال زیاد نمیشه
مثلا وقتی یه برنامه بخواد در محیط گنوم کار کنه باید تحت کتابخانه های gtk نوشته شده باشه و به اونها احتیاج داره یعنی اون محیط رو می خواد
اصلا خیلی فرق داره با هم
مگر اینکه یک فایل ساده متنی باشه و به کتابخانه ها و dll های ویندوز احتیاج نداشته باشه که بشه کامپایل و اجراش کرد