PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : p990i ::::....i رو با چي عوض كنم؟؟؟::::....

ebi66_boukan
15-10-2008, 22:13
سلام دوستان.خسته نباشيد.راستش يه p990 دارم.يك سالي ميشه.گوشي متوسطي بود /يك سالي ميشه ازش استفاده ميكنم.از وزن زياد و اندازه ي بزرگش ناراضيم.عكس هاش خوب بود اما فيلمبرداريش افتضاح بود و زياد گير ميكنه.......!بگذريم.يه مدته زده به سرم ميخوام عوضش كنم/تا 300 تومن پول دارم(با خود گوشي).با اين 300 تومن چي رو پيشنهاد ميديد؟؟؟؟ميخوام براي بار اولم نوكيا بگيرم.ترجيحا نوكيا پيشنهاد بدبد.خودم N78 رو مد نظر دارم.ضمنا دوربين زياد برام مهم نيست همون 3 باشه خوبه چون دوربين ديجيتال دارم.از دوستان ميخوام راهنمايي كنن.ممنون

Majid393
15-10-2008, 22:18
به نظر من همون ان78 خوبه ....
سیمباین جدید ..... اف ام ترنسمیتر .... GPS .... ساپورت مموری تا8گیگ و .........

ان81 8گیگ هم خوبه .... البته اگه دوربین اصلا" واست مهم نباشه ... چون دوربینش(از لحاظ عکسبرداری) از p990 هم بدتره ...:دی

ebi66_boukan
15-10-2008, 22:39
به نظر من همون ان78 خوبه ....
سیمباین جدید ..... اف ام ترنسمیتر .... GPS .... ساپورت مموری تا8گیگ و .........

ان81 8گیگ هم خوبه .... البته اگه دوربین اصلا" واست مهم نباشه ... چون دوربینش(از لحاظ عکسبرداری) از p990 هم بدتره ...:دی

با تشكر از جوابتون.يه سوال ديگه؟؟؟تو سايتا نوشتن كه N78 داراس support a-gps هست اما N82 يا N95 نوشته a-gps Function.ميخواستم بدونم اين دو فرقي دارن در كاربرد GPS؟؟؟؟؟؟

Majid393
15-10-2008, 23:08
با تشكر از جوابتون.يه سوال ديگه؟؟؟تو سايتا نوشتن كه N78 داراس support a-gps هست اما N82 يا N95 نوشته a-gps Function.ميخواستم بدونم اين دو فرقي دارن در كاربرد GPS؟؟؟؟؟؟

GPS ان78 از یه تراشه جدید استفاده میکنه که یه خرده از ان82 و ان95 8گیگ زودتر کانکت میشه ....:20:
از ان95 معمولی هم خیلی زودتر کانکت میشه .....

vahid_civil
15-10-2008, 23:37
خیلی سخته از قلم دار به گوشی معمولی تغییر گوشی بدیا !

Nabakhshoode
16-10-2008, 17:32
فقط یه چیزی در مورد N78 بگم :
گوشی فوق العاده ییه با اون قیمت... دوربین 3 مگ عالی + ظاهر زیبا + ال سی دی عالی + جی پی اس + باطری قوی + نسخه ی جدید سیمبین + پردازنده و رم مناسب و... !
فقط 2 تا ایراد داره :
دکمه هاش ایده آل نیستن واسه اس ام اس زدن ( البته میگن میشه بهش عادت کرد...! )
دومی درب باطریشو میگن لق میزنه کمی...
گفتم شاید مثه من ممکنه حساس باشی به این چیزا... و کلا بدونی و تصمیم بگیری... اگه به این موارد حساس نیستی بخر گوشیه فوق العاده ییه...

P A R S A
16-10-2008, 20:22
همونطور که دوستمون گفت انتقال از یه گوشی لمسی به یک گوشی غیر لمسی سخت خواهد بود!

پیشنهادات من:
نوکیا
N78

سونی اریکسون:
P1

ebi66_boukan
16-10-2008, 21:20
همونطور که دوستمون گفت انتقال از یه گوشی لمسی به یک گوشی غیر لمسی سخت خواهد بود!

پیشنهادات من:
نوکیا
N78

سونی اریکسون:
P1

با تشكر از همه دوستان براي شركت در اين تايپك.از سوني اريكسون خسته شدم/هنگ ميكنه خيلي زياد/برنامه هاي جاوا رو نمي ياره يا اگه بياره هم بايد يه برنامه رو چند بار باز كني تا آخر اجرا بشه/فيلمبردارش افتضاحه.برام خيلي جالب بود اين اواخر باهاش فيلم برداري ميكردم صدا و تصوير همزمان نبود يعني اول صدا ميومد بعد 3 ثانيه تصوير همون صدا/خيلي بزرگه.اسمشو گذاشته بودم پي نهصدو اجر/گوشي رو روشن خاموش كني حداقل 5 دقيقه وقت لازمه تا بالا بياد چون مثل ويندوز load ميشه.ضمنا من از ويژگي لمسي خيلي استفاده نميكردم چون اولا خيلي وقت گيره ثانيا صفحه كليدش خيلي كوچيكه و كاربرد نداره./مشكل فارسي هم به جاي خود/فارسي ميگيره اما نميفرسته همين باعث شده اس ام اس هاي ارسالي من دونه اي 23 تومن بيفته.كوفتشون شه//////يه N78 دستم گرفتم.كليداش همچين بد هم نبودن كه ميگن.ولي خيلي زيبا بود انصافا.

Punisher_2008
16-10-2008, 21:26
n78 گزینه مناسبی هست فقط شاید صفحه کلیدش یکمی نامناسب باشه ولی در کل گوشی کاملیه

hamedheidary
16-10-2008, 21:34
مشكل فارسي هم به جاي خود/فارسي ميگيره اما نميفرسته همين باعث شده اس ام اس هاي ارسالي من دونه اي 23 تومن بيفته.كوفتشون شه

مشکل فارسی که با حک حله پس معلومه شما گوشیتون رو حک نکردید بهتون قول میدم اگه حکش کنین و یه مقدار رو گرافیک گوشیتون کار کنین با هیچی عوضش نکنین مثل خودم:10:

P A R S A
16-10-2008, 22:40
مشکل فارسی که با حک حله پس معلومه شما گوشیتون رو حک نکردید بهتون قول میدم اگه حکش کنین و یه مقدار رو گرافیک گوشیتون کار کنین با هیچی عوضش نکنین مثل خودم[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

منظورت هک بود دیگه.

دوست عزیز بسیاری از این مشکلاتی که فرمودین توی P1 کاملا حل شده!

amir_sa
16-10-2008, 22:50
با تشكر از همه دوستان براي شركت در اين تايپك.از سوني اريكسون خسته شدم/هنگ ميكنه خيلي زياد/برنامه هاي جاوا رو نمي ياره يا اگه بياره هم بايد يه برنامه رو چند بار باز كني تا آخر اجرا بشه/فيلمبردارش افتضاحه.برام خيلي جالب بود اين اواخر باهاش فيلم برداري ميكردم صدا و تصوير همزمان نبود يعني اول صدا ميومد بعد 3 ثانيه تصوير همون صدا/خيلي بزرگه.اسمشو گذاشته بودم پي نهصدو اجر/گوشي رو روشن خاموش كني حداقل 5 دقيقه وقت لازمه تا بالا بياد چون مثل ويندوز load ميشه.ضمنا من از ويژگي لمسي خيلي استفاده نميكردم چون اولا خيلي وقت گيره ثانيا صفحه كليدش خيلي كوچيكه و كاربرد نداره./مشكل فارسي هم به جاي خود/فارسي ميگيره اما نميفرسته همين باعث شده اس ام اس هاي ارسالي من دونه اي 23 تومن بيفته.كوفتشون شه//////يه N78 دستم گرفتم.كليداش همچين بد هم نبودن كه ميگن.ولي خيلي زيبا بود انصافا.
مشكل هنگ و اجراي برنامه ها با آپديت كردن گوشي حل ميشه
براي فارسي كردن گوشي هم يه سر بياك تاپيك هك
گوشي هاي سري G سوني اريكسون رو هم يه نگاه بنداز

peymantrojan
16-10-2008, 23:32
lمن p990رو راضي نيستم با گوشي عوض کنم مگر اينکه بخوام يه گوشي واقعا top مثل c905 بگيرم که هنوز تو ايران نيومده