مشاهده نسخه کامل
: دو سوال مهم برای من در مکس
3dforyou
15-10-2008, 10:30
سلام
برای من دو تا سوال پیش آمده که خیلی دوست دارم بفهمم
1 فرق بین مکس 32 بیت با 64 بیت چیه و آیا یکی از دیگری بهتر هست یا هیچ فرقی نداره ؟
2 وی ری کرک و وی ری کرک + دمو چی هست؟
Farzad.wow
15-10-2008, 11:33
دوست عزيز اگه يه سرچي بزني همه ي اين موضوع هاقبلا مطرح شده .
P30SERVER
17-10-2008, 23:10
آقا فرزاد نمیخوای جواب بدی لطفا از اسپم خود داری کن.
دوست عزیز این 32 و 64 بر میگرده به نوع سی پی یو سیستمی که قراره مکس توی اون اجرا بشه. الان سیستم ما که 32 بیت هست پس مکس 64 به هیچ وجه روش نسب نمیشه پس این نیست که یکی از اون یکی بهتر باشه 2تاش یکی هست.
در مورد وی ری هم باید بگم که کرک شدش یعنی اینکه شما می تونی به طور کامل از برنامه استفاده کنی( البته باید کرکشو اجرا کنی) و دمو اونی هست که شما میتونی باهاش کار کنی ولی مثلا نمیتونی ازش خروجی بگیری و مثلا وقتی یه رندر میگیری روی تصویر میشه پر از یه نوشته. این هم که با عوض کردن یکی از dll ها قابل حله.
سوال دیگه ای بود در خدمتیم. :دی
Farzad.wow
18-10-2008, 08:45
آقا فرزاد نمیخوای جواب بدی لطفا از اسپم خود داری کن.
دوست عزیز این 32 و 64 بر میگرده به نوع سی پی یو سیستمی که قراره مکس توی اون اجرا بشه. الان سیستم ما که 32 بیت هست پس مکس 64 به هیچ وجه روش نسب نمیشه پس این نیست که یکی از اون یکی بهتر باشه 2تاش یکی هست.
در مورد وی ری هم باید بگم که کرک شدش یعنی اینکه شما می تونی به طور کامل از برنامه استفاده کنی( البته باید کرکشو اجرا کنی) و دمو اونی هست که شما میتونی باهاش کار کنی ولی مثلا نمیتونی ازش خروجی بگیری و مثلا وقتی یه رندر میگیری روی تصویر میشه پر از یه نوشته. این هم که با عوض کردن یکی از dll ها قابل حله.
سوال دیگه ای بود در خدمتیم. :biggrin:
از موقعي كه دوباره اومدي هي داري آشوب را مي ندازي ........ اصلا لزومي نداره كه كه از يه تاژيك چند تا باشه ........ تا حالا با اين اسم يه عالمه بچه ها زدن .. بره يه سزچ بزنه حتما پيدا مي شه .......
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.