PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشکل در رابطه با کابل اتصال Pc به Tv

mr saad
15-10-2008, 00:04
باسلام خدمت دوستان عزیز
ما یک تلویزیون LCD سامسونگ خریدیم که پشتش جای اتصال PC وجود داره.پورتش شبیه پورتی که کارت گرافیک داره ( آبی رنگ) و کابل مانیتور CRT به اون وصل میشه.خب در واقع برای اتصال PC به یک کابل رابط دو سر نری احتیاج داریم.تو دفترچه تلویزیون اسم کابل رو D-SUB cable نوشته. و تاکید کرده که حتما از کابل سامسونگ استفاده کنید. و زیاد بلند نباشه.
خب من یک کابل سامسونگ که مال مانیتور بود از کسی قرض کردم تا امتحان کنم.کامپیوتر تلویزیون رو به عنوان مانیتورش شناخت و حتی نام سامسونگ رو هم نوشت توقسمت تنظیماتش.
من یک کابل چینی تقریبا 3 متری خریدم که نویز گیر هم داشت.ولی رو کامپیوتر من تصویرش خیلی نویز و پرش داشت.رو یک لپ تاپ امتحان کردم تصویرش درست بود و بدون نویز.
حالا به نظر شما اگر یک کابل با اندازه ی استاندارد (1/5 متر ) بگیرم ، کامپیوترم تلویزیون رو به عنوان مانیتور میشناسه و اسمشو هم مینویسه یا نه؟ و مشکل تصویر حل میشه؟
و آیا حتما باید کابل خود سامسونگ رو گیر بیارم؟
(آخه گیر اوردن دقیقا خود کابل سامسونگ کار راحتی نیست حداقل برای من !!!)
و آخر اینکه چرا این اتفاق میوفته؟یعنی کابل بلند حتب با نویز گیر هم بازم نویز داره .
ممنون میشم از راهنماییتون.

Amir312
26-10-2008, 14:50
نیازی به کابل سامسونگ ندارید ، میتونید یک کابل خوب بگیرید ، چینی بودن کابل هم دیگه عادیه و مثلا کابلهای Foxcon خیلی عالی هستند
مهم نیست که تلویزیون را چی بشتاسه ، مهم اینه که بشناسه ،
بهتره از خروجی کامپوننت دی وی دی استفاده کنید اینطوری تصویر تقریبا با d-sub فرق نمیکنه و کابل حتی میتونه 10 متر هم باشه در این حالت خروجی های کامپیوتر چون با تلویزیون هماهنگ میشند تصویر بهتری به شما ارائه میدهند
نویز هم میتونه مال اتصالات کابل باشه ،

darkangel85
30-10-2008, 11:48
من لپ تاپم vostro 1500 هستش میخواستم به تلویزیون وصلش کنم وفتم یه کابل گرفتم به اسم s-video که سوزناش با طرفی که به لپ تاپ میخورد مطابقت داشت وقتی وصلش کردم به tv هیچی نشون ندند!!!!(البته این کابل 7 پین داره و طرفی که به تلویزیون وصل میشه 4 فش خروجی به رنگ های قرمز، زرد، آبی و سبز داره - اینا باید با ترتیب خاصی به هم وصل شن؟!!!) باید کار خاصی بکنم؟!! یا کابلم باید جور دیگه ای باشه؟!!! یا باید تنضیماتی رو روی کارت گرافیکم انجام بدم؟!!!