مشاهده نسخه کامل
: Datak ADSL / شرکت داتک
milky way
14-10-2008, 18:48
سلام . فعلا تاپیکی برای Datak وجود نداره گفتم اینو بزنم تا بحث بشه داخلش اگر بعد اون تاپیک باز شد مدیرا اینا رو با هم مخلوط کنید اگرم نخواستین نکنید :5:.
milky way
14-10-2008, 19:01
خوب از اینترنت خودم شروع میکنم فعلا وضعیت در حالت سفیده (نه قرمزه نه سبز متوسط) از بعد از مشکل پهنایه باند وضعیت بهتر شده البته تا ساعت 6-7 عصر یعنی تا همین الانا سرعت خیلی جالب نیست ولی بهدش یکمی بهتر میشه .
ولی سرعت دانلود تورنت نسبت به قبل خیلی کمتر شده این کاملا محسوسه حتی زمانی هم که مشکل پهنایه باند وجود داشتم من آخره شبا بعضا تا 42-43 تورنت دانلود میکردم ولی الان انگار محدود شده واقعا و حتی در بهترین شرایط هم از 23-24 بیشتر نمیشه متاسفانه من دانلود تورنت خیلی زیاده اصلا دلیلی که 512 گرفتم برای دانلود تورنت بوده نه چیز دیگه ای , قبل ساعت 6-7 هم که کلا تعطیله تورنت به 5 کیلوبایتم نمیرسه لینک رپیدم تقریبا همین طوره .
ولی سرعت دانلود لینک مستقیم خوبه تا 50 و حتی بیشتر هم راحت میرسه .
در کل شکی ندارم سرعت نسبت به قبل از مشکل پهنایه باند حداقل در منطقه ما کمتر شده در کل جالب نیست اصلا چون زمانی که سرویس 256 داتکم داشتم یعنی قبل تابستون سرعتم همین بود فقط اون موقع ماهی 28 تومن میدادم الان 50 تومن برای همین میبینم واقعا این هزینه اضافی برای من تاثیری نداره چون من اصلا دانلود لینک مستقیمی ندارم و دانلودم 90% تورنته تصمیم گرفتم برم سرویس ART 3 یا 4 شاتل بگیرم تا آخر ماه مگه واقعا تغییری عجیبی بکنه که خیلی بعیده .
اینم تست الان .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
rozbeh85
14-10-2008, 19:45
من که 256 دارم بعد از مشکل پهنای باند هیچ وقت سرعتم کمتر از 30 نشد و کلا راضی ام
Ipw/256
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.