مشاهده نسخه کامل
: اشکال این کد چیست...
afshin_h_m
14-10-2008, 15:09
سلام ...
برای attach کردن database و ساخت login از کدهای زیر استفاده میکنم اما این loginname به database
connect نمیشود(یعنی در security->logins->loginname->properties->user mapping به database مربوطه map نمیشود)..اشکال کار کجاست...
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
....این قطعه کد را در form_load نوشتم...
ممنون.....
سلام
از دوستان که همچین مشکلاتی دارند درخواست میکنم حتماً متن کامل خطا را هم ضمینه پست خود کنند...
اما کد شما به ظاهر دو مشکل دارد
اول آنکه DEFAULT_DATABASE باید نام دیتابیس مورد نظر باشد
دوم انکه بهتر است بین بخش های مختلف یک کاراکتر اینتر و یا حداقل یک space قرار دهید. (در آخرخط و قبل از بستن گیومه)
امکان دارد مشکل زیر را هم داشته باشید:
forum.p30world.com/showthread.php?p=3043892#post3043892
نمونه کد VB.Net همین مسئله را میتوانید در زیر دانلود کنید (در #C هم چندان تفاوتی ندارد)
forum.p30world.com/showthread.php?p=2815469#post2815469
rz_assar
15-10-2008, 03:15
سلام
من نميدونم دقيقا ميخاي چيكار كني ولي اگه منضورت از login ساختن اينه كه map بشه رو ديتا بيست و ديگه كسي نتونه بش دسترسي پيدا كنه (حتي addmin) يه كم خيالبافيه !!!!
ولي با اين حال بد نيست كد زيرو امتحانش كني
private static void Createlogin()
{
using (SqlConnection Connection = new SqlConnection(@"data source=(local);Integrated Security=True"))
{
"create login NE with password='reza' create user app from login NE "
"revoke all from sa "+ اين قسمتشو شك دارم ؟؟؟؟!!!!!!
"grant all to app"
, Connection))
{
Connection.Open();
command.ExecuteNonQuery();
Connection.Close();
}
}
موفق باشي
afshin_h_m
15-10-2008, 11:25
سلام
من نميدونم دقيقا ميخاي چيكار كني ولي اگه منضورت از login ساختن اينه كه map بشه رو ديتا بيست و ديگه كسي نتونه بش دسترسي پيدا كنه (حتي addmin) يه كم خيالبافيه !!!!
سلام...
برای اینکه بتونم از database برای برنامه های تحت شبکه استفاده کنم باید برای databse مربوطه login ساخته بشه و بهش map بشه و در conectionstring نیز این user id ست شود....
ممنون از اینکه جواب دادین rz_assar
afshin_h_m
15-10-2008, 11:34
از دوستان که همچین مشکلاتی دارند درخواست میکنم حتماً متن کامل خطا را هم ضمینه پست خود کنند...
امکان دارد مشکل زیر را هم داشته باشید:
forum.p30world.com/showthread.php?p=3043892#post3043892
سلام...
این کد خطا نمیده و هم database به خوبی attach میشه و هم login ساخته میشه فقط مشکل در map شدن بود...
و همینطور sql server and windows autherntication mode هم فعال است...
ممنون h2 جان..
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.