ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال:تبدیل قسمتی خاص به editable polyیه دیگه...چگونه؟

ho0rezam
14-10-2008, 15:05
سلام...به یه مشکل برخوردم:41:...من یه شکل ساده رو واسه اینکه تغییرات روش بدم به editable poly تبدیل کردم و کلی روش ویرایش کردم...همون طور که میدونید همه ی اون شکل یکی شده و به هم وصل هستن..حالا من میخوام یه قسمت از اون شکل رو از editable poly بیرون بیارم و همونو به طور جداگانه به editable poly کنم تا از هم جدا بشن...اما نمیدونم چطور؟آیا راهی هست؟:41::41:

Farzad.wow
14-10-2008, 15:12
جیگر ج.ن ا.ن poly هایی که می خوای انتخاب کن بعد Deach کن.

Borhan72
14-10-2008, 17:45
جیگر ج.ن ا.ن poly هایی که می خوای انتخاب کن بعد Deach کن.

فرزاد جان فكر كنم Deach نيست...
Death هستش؟؟؟
:13:

J U N I P E R
14-10-2008, 19:05
خب همون طور كه دوستان گفتن اون قسمت رو انتخاب كن و بعد دكمه ي detach رو بزن.
براي اين كار ها هم پيشنهاد ميكنم از چند لايه مديفاير edit poly به جاي تبديل شيئ به poly استفاده كني.
اينجوري اگه يه جا كارت ريخت به هم فقط همون مديفاير edit poly مورد نظر رو delete ميكني و ديگه كل آبجكت حروم نميشه.

موفق باشي

CG Art
14-10-2008, 19:45
بهترین راه همینه که دوستان گفتند.
باید Poly های مورد نظرت رو انتخاب کنی و بعد Detach کنی.

ho0rezam
18-10-2008, 03:34
از همه ممنون مخصوصا Farzad.wow ..."دیت اچ" واقعا به دردم خورد...من واسه تکسچر دادن شئیی که ساخته بودم(با editable poly)مشکل داشتم...بعده اینکه کار رو تموم کردم...هرجا که میخواستم تکسچر بدم رو، به کمک راهنماییه بچه ها detachکردم و وقتی تکسچر رو میدادم دوباره attach میکردم تا دوباره به هم وصل شن...نمیدونم کاره درستیه یا نه...اما به کارم اومد و واسه تکسچر دادن اصلا درگیری با شئی نداشتم:31:
بازم ممنون