ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : کمک کنید خیلی فوری

teza
14-10-2008, 14:04
دوستان من برای یه کار واجب یه برنامه یا راه حل می خوام که شماره موبایلم برای طرف نیفته اگه فقط اس ام اس هم باشه مشکلی نداره
فقط دوستان به جان خودم و به جان عزیز ترین افردم من هیچ قصد سو استفاده ندارم فقط برای یه کار واجب حتی برای یک بار شماره من نیفته در ضمن اگه به هوای سو استفاده دیگران نمی خواهید عمومی بنویسید pm بدید فقط خیلی سریع اون راه که از طریق emil gwatery هم هست میدونم یه راه عملی تر فقط خیلی سریع

Hadi King
14-10-2008, 16:35
دوستان من برای یه کار واجب یه برنامه یا راه حل می خوام که شماره موبایلم برای طرف نیفته اگه فقط اس ام اس هم باشه مشکلی نداره
فقط دوستان به جان خودم و به جان عزیز ترین افردم من هیچ قصد سو استفاده ندارم فقط برای یه کار واجب حتی برای یک بار شماره من نیفته در ضمن اگه به هوای سو استفاده دیگران نمی خواهید عمومی بنویسید pm بدید فقط خیلی سریع اون راه که از طریق emil gwatery هم هست میدونم یه راه عملی تر فقط خیلی سریع
دوســـت عزيز به اين تايـــپك برو چند ترفند اس ام اسي هست ببين به كارت ميـــاد :46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

teza
14-10-2008, 16:57
دوســـت عزيز به اين تايـــپك برو چند ترفند اس ام اسي هست ببين به كارت ميـــاد :46:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

به کارم نیومد

پسر نقره ای
14-10-2008, 21:44
فکر می کنم تنها راهش استفاده از اس ام اس کارت ها باشه که فکر می کنم با اینترنت اس ام اس می فرسته

اگر هم گوشیت سونی اریکسون و گوشی اون طرف هم سونی اریکسون هست می تونی توی تنظیماتش ایمیل وارد کنی

teza
15-10-2008, 14:43
دوستان من یه پست نوشتم پاک کردند ..........
مهم نیست ولی دیگر به ان برنامه احتیاج ندارم
از مدیران خواهش میکنم این تاپیک رو پاک کنند