مشاهده نسخه کامل
: نمیدونم چه ویروسی گرفته کامپیوترم سرعتش کم شده
با سلام
جدیدا نمیدونم چی شده سرعت کامپیوترم بویژه موقع کانکت بودن کم شده علتش چیه و چجوری رفعش کنم؟
تو بعی جاها هنگ میکنه تو فایرفکس مخصوصا یا نثلا تو مای کامپیوتر یا درایوها دابل کلیک میکنم چیزی باز نمیشه.
با تشکر
H A M E D
13-10-2008, 22:10
شما حتما اول يه آنتي ويروس خوب نصب كن
مثلا Nod32
ويروسي كه هستيد اما فكر كنم ويندوزتون مشكل پيدا كرده باشه.
younes_ysf
14-10-2008, 06:49
سلام. کامپیوتر من هم یه ویروس داره نمیدونم چیه. هیچ انتی ویروسی نمیشناسدش. با نصب ذوباره ویندوز هم مشکل حل نمیشه. وقتی به اینترنت وصل میشی یه سری فایل به صورت مثلا w635fdv.exe دانلود میکنه که اینم هیچ انتی ویروسی به عنوان ویروس نمیشناسه. فایلهای exe دیگه اجرا نمیشن. پیغام خطا میدن. توی task manager میبینی کلی برنامه بازه که در واقع باز نیست مثل: notepad,regedit,... یا بعضی برنامه ها دارن از سی پی یو یا رم به مقدار زیاذ استفاده میکنن مثلا ctfmon به میزان 100% داره از cpu استفاده میکنه. لطفا کمکم کنید. بدیش اینه که هیچ انتی ویروسی انو نمیشناسه. در واقع nod32 , kaspersky که نصب کردم انو نمیشناسن
تو رو خدا کمک کنید نود32 هم دارم بابا
اکثرا موقع کار با اینترنت یهو سرعت کم میشه و پنجرها باز نمیشه باید تمام پنجرهای اینترنت اکسپلورر و مازیلا رو ببندم تا نرمال بشه و دو باره پنجره باز کنم
سلام.
nod 32 آنتی ویروس خوبیه اما چون آپدیتش سخته زیاد بدر نمی خوره.
پیشنهاد میکنم آنتی ویروس کسپر 7 رو نصب وبعد حتما آپدیتش کنید وکل سیستم رو اسکن بکنید.
موفق باشید.:40:
pasha2009
14-12-2008, 02:39
احتمالا بعضی از نرم افزارها به طور خودکار دارن خودشونو آپدیت می کنن همچنین سیستم عاملت برای سیتم عامل باید تو قسمت آپدیت اون رو دستی off کنیوبرای بقیه هم باید اول اونها رو پیدا بکنی مثلا با مدیریت اتصال به شبکه کرسپرسکی 8 بعد دستی به قسمت آپدیت رفته اون رو هم غیر فعال کنی منظور از مدیریت اتصال همون نمایش درخواستهای اتصال به سایتهای مادر نهر نرم افزار هست که ویروس کش اجازه اون رو بلادرنگ از شما می خواد
usgroup1
14-12-2008, 12:35
آنتی ویروس تکی کافی نیست شما باید Anti spyware و malware هم داشته باشین. با اینها هم سیستم رو scan کنین.
SUPERAntiSpyware Free Edition
Malwarebytes' Anti-Malware
هر دو تا freeware (مجانی) هستن. قبل از Scan یادتون نره update کنیدشون.
عجب !!!! می گم شما این پست رو ببینین !!!
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
چون من شک دارم که این ویروس باشه ! من خودم به نود 32 اطمینان دارم و دارم ازش استفاده هم می کنم ! چندین ویروس هم گرفتم به راحتی تونسته پاکشون کنه !(فقط مشکلی که داره بعضی از فایل ها رو به اشتباه (به خاطر دقت بالا !) ویروس میشناسه ! که باید تو لیست سفید معرفیش کنی !)
در ضمن پیشنهاد می دم یک برنامه رو دانلود کنین و حرارت سی پی یو و بقیه قطعات رو چک کنین ! یه وقت داغ میکنه !!!!!!!!!!!!!!!!!(البته شک دارم از این باشه !)
شهلا خانوم گل
18-12-2008, 02:40
ویندوز جدید همراه یه ویروس کش قوی نصب کن مشکلت حل میشه
arian_pboy
19-12-2008, 13:10
با سلام
جدیدا نمیدونم چی شده سرعت کامپیوترم بویژه موقع کانکت بودن کم شده علتش چیه و چجوری رفعش کنم؟
تو بعی جاها هنگ میکنه تو فایرفکس مخصوصا یا نثلا تو مای کامپیوتر یا درایوها دابل کلیک میکنم چیزی باز نمیشه.
با تشکر
من هم همین مشکل رو دارم طی این دو هفته ای که به این مسئله برخوردم ، برای چهارمین بار باید ویندوز عوض کنم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
نصب ویندوز مثل مسکن می مونه چند روزی خوبه اما بعدش باز هم همون آش و همون کاسه.
arian_pboy
19-12-2008, 13:12
سلام.
Nod 32 آنتی ویروس خوبیه اما چون آپدیتش سخته زیاد بدر نمی خوره.
پیشنهاد میکنم آنتی ویروس کسپر 7 رو نصب وبعد حتما آپدیتش کنید وکل سیستم رو اسکن بکنید.
موفق باشید.:40:
چرا کسپر 7 ؟ دلیل خاصی داره ؟
منnod32روپیشنهادمیکنم عالیه
چرا کسپر 7 ؟ دلیل خاصی داره ؟
سلام.
چونکه آپدیت کسپر 7 بصورت فایل زیپ هر ماه در سایت کسپراسکای قابل دانلود هست.
آنتی ویروسی خوب هست که آپدیتهاش راحتر دانلودونصب بشن.:46:
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.