PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : ضبط اتوماتیک و بدون بیپ مکالمات Psiloc Xelnex Lite v1.01 illusion

amini_bio
13-10-2008, 19:21
ضبط اتوماتیک و بی صدای مکالمات با برنامه جدیدی از این شرکت معتبر

نیاز به ساین دارد.

گوشیهایی که در آخر لیست اسمشون قرمز های لایت شده امکان ضبط بدون بیپ مکالمه رو ندارند.

Psiloc.Xelnex.Lite.v1.01.S60v3.SymbianOS9.1.Unsign ed.Cracked-illusion

Record all your Mobile Phone conversations automatically without the hassles of pressing a button, and no interfering “beep” noise.

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

Xelnex Lite – Mobile Voice Recording

Xelnex Lite is an application for recording all incoming and outgoing calls on your phone without the hassle of pressing a button. Nokia recording software currently has the limitation of a key that need to be pressed in order to activate the recording of the conversation, and also has a 60 second limitation on the length of the call.

Xelnex Lite allows you to automatically (or manually if you choose) record all your outgoing and incoming calls and store them as either as .AMR (Smallest), .MP3 or .WAV files on your phone for easy retrieval. You also have the option of turning off the recording “beep” sound for recording notification.

Features include:

Switch between manual and automatic recording.
An option of enabling a warning beep for callers to hear that the call is recorded. This however can be turned off at any time.
Choose between .AMR, .MP3 or .WAV files as the recording file format.
Full details of recordings can be viewed which includes; outgoing/incoming call, time and date stamp, caller/recipient’s phone number and duration of call.
Switch between phone and memory card for file storage.
Xelnex Lite allows you to recall discussion on your cell phone with the touch of a button.

Disable option Call Recording Beeps is not allowed on N78, N79, N96, 6210 Navigator.

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

amir_sa
13-10-2008, 19:58
اين نرم افزار براي سري uiq نيومده ؟ ممنون ميشم اگه يه جستجويي بكني و خبرشو بدي

amini_bio
13-10-2008, 20:10
الزاما همین نرم افزار یا هر ضبط مکالمه خوبی که شد؟
با این که تاحالا 1 دفعه هم سری به بخش شما نزدم، اما به خاطر گل روی شما چشم.
یه سرچی می کنم.

PLAΨMID
13-10-2008, 20:36
برنامه هاي call recorder كه قبلا" معرفي شده بودن هر كدومشون يه عيبي داشتن . خدا كنه اين يكي كامل باشه . .
--------------------------------------------------------------------------------------------------
ويرايش :
جل الخالق !! اينجوريشو ديگه نديده بودم . برنامه رو ساين كردم . موقع نصب روال عادي رو رو طي كرد و حتي در مورد نصب در فون مموري يا مموري كارت سوال كرد و بعدش پيغامي مبني بر عدم ساين برنامه داد !!

hamid7stick
16-10-2008, 21:28
این لینک که خرابه

amini_bio
17-10-2008, 01:06
این لینک که خرابه

لینک کجاش خرابه؟؟؟
لطفا اول امتحان کنید بعد اظهار نظر کنید.

hamid7stick
18-10-2008, 13:14
من هر کاری کردم موقع نصب میگه update eror یعنی چی

amini_bio
18-10-2008, 13:32
شما احتمالا ورژن دیگه ای از این نرم افزار را نصب دارید.
ابتدا اونو ریموو کنید، سپس اینو نصب کنید.
موفق باشید.

hamid7stick
18-10-2008, 13:38
مرسی از جواب اما من فکر منکنم ذه drm comon sulution که نمیدونم چی هست داره چون ورژن 8 اون روی گوشی نصب اما مال این 3 هست

rahnemoun
18-10-2008, 17:04
مرسی از جواب اما من فکر منکنم ذه drm comon sulution که نمیدونم چی هست داره چون ورژن 8 اون روی گوشی نصب اما مال این 3 هست

اين برنامه يکي از بهترين برنامه هاي ضبط مکالمات هست. البته نسخه Cr@ck شده اون روي گوشي منهم نصب نشد و همون خطاي Update Error رو داد ولي از سايتش نسخه Cr@ck نشده رو گرفتم و نصب کردم که بخوبي کار کرد و هيچ مشکلي نداشت ولي بعد از چند روز از کار افتاد. مشکل اين برنامه در موقع نصب فکر کنم از همون DRM باشه.

rahnemoun
20-10-2008, 12:21
بالاخره پيدا کردم، ايراد از همون DRM بود. اون نسخه DRM که روي گوشيم از قبل نصب بود رو پاک کردم و بعد اين برنامه رو نصب کردم، حالا نصب شده و بخوبي هم کار مي کنه.
در فايل اصلي اين برنامه، فايل DRM هم در کنار برنامه اصلي موجود هست (هر دو در يک فايل SiS) که با نصب برنامه، نسخه جديد DRM هم نصب ميشه.

رامين

PLAΨMID
22-10-2008, 13:13
يعني چي ؟؟ حالا ما چيكار كنيم ؟ drm = ؟

rahnemoun
22-10-2008, 13:24
يعني چي ؟؟ حالا ما چيكار كنيم ؟ drm = ؟

از توی App Manager گوشیت، برنامه DRM رو حذف کن و بعد برنامه Xelnex رو نصب کن.

YOUCOM
24-10-2008, 19:34
دوست عزيز اين لينك با Idm مشكل داره. ميتوني يه جاي ديگه آپلود كني.؟

amini_bio
25-10-2008, 10:34
حجم برنامه کمه.
بدون نرم افزار دانلودش کنید.

Mojtaba N87
18-12-2008, 16:17
ورژن 1.03 با کرک BinPDA

aluminum
18-12-2008, 16:27
بالاخره پيدا کردم، ايراد از همون DRM بود. اون نسخه DRM که روي گوشيم از قبل نصب بود رو پاک کردم و بعد اين برنامه رو نصب کردم، حالا نصب شده و بخوبي هم کار مي کنه.
در فايل اصلي اين برنامه، فايل DRM هم در کنار برنامه اصلي موجود هست (هر دو در يک فايل SiS) که با نصب برنامه، نسخه جديد DRM هم نصب ميشه.

رامين

drm ورژن چنده ؟

sinaps
18-12-2008, 20:21
با احترام به تمامي بچه ها ................

من كه total recall hidden & silent رو ترجيح ميدم ورژن جديدشه

romass100
22-12-2008, 12:42
دوستان واقعا شیک،با کلاس و فوق العاده هستش.روی گوشی 6120 کلاسیک کار داد و کامل سالم و بدون هیچگونه بوقی.من که هنوز دارم حال می کنم.

راستی همین برنامه واسه ی سری 60 هم هست؟من گشتم انگار نبود!