مشاهده نسخه کامل
: پیام warning موقع باز کردن پوشه ها
hadi_balaa
13-10-2008, 18:17
آقا یه چیزی اومده تو سیستم . نمیدونم چیه ؟ ( ویروسه یا اسپای ) هر وقت میخوام برم تو پوشه یه پیام هشدار نمایش میده و میگه سیستم شما به یه ویروس آلوده شده و بایستی یه آنتی ویروس خوب واسه از بین بردنش دانلود کنید که یه گزینه yes و یه no داره که هر کدومشو بزنی میره واسه دانلود ویروس !!
جالب اینکه با spy doctor و spyware terminator و avira antivirus و kaspersky antivirus که همشون آپدیت هم بودن سیستم رو اسکن کردم اما چیزی پیدا نشد !!
کمک می طلبیم :42:
سلام.
بهتره كه با آنتي ويروس كسپر پورتابل اسكن كنيد.
موفق باشيد.:40:
mahdi7610
13-10-2008, 19:18
سلام
برنامه Malwarebytes Anti-Malware 1.24 را نصب و سیستم را کامل اسکن کنید . قبلش هم اونا اپدیت کنید .
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
password
موفق باشی .
مهدي جون چون ممكنه ويروس مانع نصب ويروس ياب جديد بشه واسه همين گفتم بهتره از آنتي ويروس پرتابل استفاده بكنه.
البته شما هر چي بگيد قبول داريم.:11:
hadi_balaa
14-10-2008, 08:55
مهدي جون چون ممكنه ويروس مانع نصب ويروس ياب جديد بشه واسه همين گفتم بهتره از آنتي ويروس پرتابل استفاده بكنه.
البته شما هر چي بگيد قبول داريم.:11:
عزیز من میگم رو سیستمم نصب بودن و همشون هم آپدیت بودن شما میگی آنتی ویروس رو سیستم نصب نمیشه ؟!
mahdi7610 جان حال دادی عزیز ! درست شد . در ضمن چیز ردیفی معرفی کردی تا حالا ندیده بودمش . ( آواتارت منو کشته !! )
سلام.
دوست من دیگه چرا ناراحت میشی!!:41:
من منظورم با آقا مهدی بود چون ایشون یه نرم افزار جدید به شما پیشنهاد دادن چون همین ویروس روی سیستم من هم وارد شده بود هیچ کدوم از آنتی ویروس ها نصب نمیشد.
راستی بالاخره مشکلتون حل شد یا نه؟
mahdi7610
14-10-2008, 09:40
عزیز من میگم رو سیستمم نصب بودن و همشون هم آپدیت بودن شما میگی آنتی ویروس رو سیستم نصب نمیشه ؟!
mahdi7610 جان حال دادی عزیز ! درست شد . در ضمن چیز ردیفی معرفی کردی تا حالا ندیده بودمش .
سلام.
من منظورم با آقا مهدی بود چون ایشون یه نرم افزار جدید به شما پیشنهاد دادن چون همین ویروس روی سیستم من هم وارد شده بود هیچ کدوم از آنتی ویروس ها نصب نمیشد.
سلام
سیستم دوستمون ویروس نگرفته بلکه یه برنامه مخرب مثل Malware گرفته و انتی ویروسی هم که خودش معرفی می کنه و می گه برید و از فلان سایت اونا دانلود کنید خودش ویروس هست .
یعنی اون چیزی که می گه شما دانلود که انتی ویروس نیست بلکه ویروس هست .
برنامه ای که معرفی کردم می تونه در صورت اپدیت بودن به طور کامل اونا از بین ببره و درسته هیچ کدوم از انتی ویروسهایی که شما توی پست اول معرفی کردید قادر به از بین بردن این برنامه مخرب نیستند .
موفق باشید .
hadi_balaa
14-10-2008, 09:50
سلام.
ناراحت نشدم عزیز این این مزاحم کلافه کرده بود منو .
از هر دوی شما متشکرم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.