PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : بهم ریختن پاراگراف ها ؟!

a6l3i
12-10-2008, 19:36
سلام
من یه متن چندین پاراگرافی فارسی رو با فونت Tahoma و سایز 10pt نوشتم. تو مانیتورها ( با رزولیشن 768*1024) و لپ تاپ ها ( با رزولیشن 800*1280) مشکلی ندارم ولی تو لپ تاپم ( Dell, Latitude D820) که در حالت عادی با رزولیشن 1050*1680 کار میکنم فونتها بزرگتر میشن و متن بهم میریزه. برای درست شدنش مجبورم با فونت 8 :18: بویسم !!!!!
جالب اینکه با فونت 10 چون کلمات منوها بزرگتر میشن کل منوها بهم میریزن!؟!؟!؟

راه حلش چیه؟
ممنون . .

peyman1987
12-10-2008, 23:19
خوب عزیزجان از کجا معلوم مرورگر اون لپ تاپ برای نمایش دادن فونتها با سایزهای بزرگتر تنظیم نشده باشه؟؟؟ یعنی شاید توی تنظیمات مرورگر سایز فونتش بزرگ باشه.

به یه سیستم و دو سیستم نمیشه تکیه کرد باید برای حال استاندارد کد بنویسین دیگه بقیه ش بر عهده کاربراس که خودشونو با استانداردها تطابق بدن.

a6l3i
13-10-2008, 22:04
سلام پیمان جان ، از راهنمائیت متشکرم.

من Firefox و IE رو چک کردم ، هردو روی فونت medium تنظیم شدن.
بذار سوال رو یه جور دیگه مطرح کنم:
الان اگه زوم این صفحه رو کم یا زیاد کنیم ( با فایرفاکس) ، بصورت اتومات خطوط شکسته شده و به تعداد خطوط پاراگراف ها اضافه میشه ، چون قالب و محل قرارگیری کلمات مهم نیست. ولی من میخوام تو تمام مرورگرها و همیشه تعداد خط های پاراگراف هام ثابت بمونه و اگه کلمه ای در انتهای خط هست همیشه اونجا دیده شه. چون متن یه رزومه ست که تاریخ ها باید جلوی عنوان ها باشن.
حالا اصلاً همچین چیزی ممکنه ؟

این قسمتی از متنه که درست نمایش داده شده :
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این تو فایرفکس که بهم ریخته :
این تو IE که بهم ریخته :

ممکنه CSS چنین امکانی رو فراهم کنه؟
در ضمن چرا تو همین صفحه ، هرچی اندازه فونت IE رو کم و زیاد می کنم فونت ها کوچیک و بزرگ نمیشن ؟