مشاهده نسخه کامل
: موسیقی سرخپوستان
A_M_IT2005
12-10-2008, 19:23
سلام به همگی
من دنبال اطلاعات در مورد موسیقی سرخپوستان هستم :5:
اطلاعاتی از قبیل :
1. تاریخچه
2. آهنگسازا
3. خواننده ها
4. اشعار ( متن + ترجمه)
5. عکس ، show ، آهنگ
مطلب به درد بخوری تو نت نتونستم گیر بیارم. چون اسم هیچ آهنگساز یا خواننده سرخپوستی رو نمیدونم.
ممنون
راستش من دو تا آلبوم از Sacret Spirit دارم که سبکش آمریکایی بومی ( native american ) هست ! خیلی هم با حال می خونه یکی اسمشو سرچ کن ببین چیزی پیدا می کنی ؟!
راستش من دو تا آلبوم از Sacret Spirit دارم که سبکش آمریکایی بومی ( native american ) هست ! خیلی هم با حال می خونه یکی اسمشو سرچ کن ببین چیزی پیدا می کنی ؟!
A_M_IT2005 جان، پست بالا کاملا تایید میشه. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دو آلبوم Sacret Spirit و Sacret Spirit II حاصل ترکیب استثنایی نواهای محلی ساکنان بومی آمریکا (همون سرخپوست ها) و سبک موسیقایی فوق العاده زیبای New Age هستن. این دو آلبوم نامزد کسب جایزه ی معتبر موسیقایی Grammy در سبک New Age شدن. البته از سری Sacred Spirit آلبوم های دیگه ای هم وجود داره، اما موفقیت دو آلبوم ذکر شده رو کسب نکردن.
توی پست زیر 3 نمونه از آهنگ های ارائه شده در آلبوم Sacred Spirit II اومده:
Sacred Spirit II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
در مورد سایر اطلاعاتی که درخواست کردین، به نظر من سخت بشه چیزی گیر آورد. اما اگر به موسیقی فوق علاقه دارین حتما این دو آلبوم رو گوش کنین...
:10:
:40::40::40::40::40:
pandemonium
13-10-2008, 00:59
در مورد خود موسیقی های Native American - برای مثال میتونید به مجموعه Rough Guide و همچنین World Music Library -قسمت آلبوم های Native American شون رجوع کنید .
اکثرا خود موسیقی World اصیل هستند .
-------------------
فلوتی دارند مربوط به آمریکای شمالی معروف به Native American Flute . که سرخ پوست ها بسیار از اون استفاده میبرند و در واقع متعلق به سرخ پوست های اون منطقه هست . به طوری که فلوت سرخ پوستی هم لقب گرفته .
صدای فلوت های مختلفی رو شنیدم .هر یک زیبایی و سحر خودشون رو دارند ...
ولی به نظر من این فلوت در بین فلوت های سرزمین های مختلف دنیا یک استثنا هست .
بسیار فوق العاده و خاص ...
حتی از فلوتهای تبتی - فلوت شوکوهاچی ژاپن و ...هم آسمانی تر و سحرانگیز تر هست از نظر من ..
وقتی صدای این فلوت رو گوش میدم انگار که این نوا از آسمان بر من داره نازل میشه . کاملا آسمانی ...
عجیب عرفانیست ...زمینی نیست ...
مخصوصا نوع های بزرگ تر خانواده این فلوت که صدای بم تری دارند ...
بیخود نیست که معروف هست سرخ پوست ها عرفان بالایی دارند ...
این رو در موسیقی و سازهاشون میشه احساس کرد...
--------------
از نوازندگان توانمند این فلوت میشه به Scott August اشاره کرد ... از کارهاش واقعا لذت میبرم ...
آقا من آهنگ Yeha Noha رو از Sacret Spirit دارم خداست .خيلي باحاله.ببينم همه آهنگاشون به اين باحاليه؟؟؟؟
A_M_IT2005
13-10-2008, 20:22
سلام به همگی
از همه ممنونم.
به خصوص از pandemonium عزیز که مطلبش خیلی به کار من میاد.
همینطور از maxeemo, Mr.ahad عزیز که منو راهنمایی کردن که بازم به درد من میخوره.
pandemonium جان اگه از این جور مطالب داری لطف کن اینجا قرار بده ممنون میشم.
دوستان اگه آلبومهای دیگه ای از سرخپوست ها میشناسین لطفا اسماشون یا لینک دانلودشونو بزارین خیلی ممنون میشم.
سلام به همگی
از همه ممنونم.
به خصوص از pandemonium عزیز که مطلبش خیلی به کار من میاد.
همینطور از maxeemo, Mr.ahad عزیز که منو راهنمایی کردن که بازم به درد من میخوره.
pandemonium جان اگه از این جور مطالب داری لطف کن اینجا قرار بده ممنون میشم.
دوستان اگه آلبومهای دیگه ای از سرخپوست ها میشناسین لطفا اسماشون یا لینک دانلودشونو بزارین خیلی ممنون میشم.
منم ممنون ميشم البته لينك همينايي رو هم كه گفتيد بديد خوبه
منم ممنون ميشم البته لينك همينايي رو هم كه گفتيد بديد خوبه
خوب میومدی درخواست میدادی عزیز...
هر دو آلبوم رو گذاشتم چند روز پیش:
Sacred Spirit II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | Sacred Spirit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
خوب میومدی درخواست میدادی عزیز...
هر دو آلبوم رو گذاشتم چند روز پیش:
Sacred Spirit II ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) | Sacred Spirit ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
دمت گرم بامرام.:3::26:
ببينم لينك مشتقيم نداشتي.اگه نداري بگو 1 كاريش ميكنم
A_M_IT2005
15-10-2008, 19:12
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
این مطالبی که تو این تاپیک نوشتید رو از کجا آوردین؟؟؟
همینطور شما pandemonium عزیز مطلبی که نوشتی رو از کجا نوشتی؟؟
لطف کنین بگین منابعش رو.
ممنون.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.