مشاهده نسخه کامل
: مشکل اساسی با FINAL rendr پیغام OUT OF MEMORY
با سلام به همگی
مدتی است که هنگام کار با فایل سنگین max دوچار مشکل میشم . پیغام out of memory و هنگام رندر با FINALRENDER هم دو پیغام عجیب میده یکبار میگه:
خط اول پیغام
AASMP : no memory to allocate memory for gbuffer - channels
خط دوم پیغام
AASMP : gbufeer- disabled
خط سوم پیغام
MAIN : system idle
بعد هم یک کم از فریم رو رندر میکنه به جای سنگینش که میرسه این پیغام رو میده
there isn,t enough memory for the raytracer to build it,s acceleration dat strrctures
مشخصات سیستم :
min: giga GA-MA790X-DS4
cpu : phanom 9750 AMD
ram : 2G bass 800
vga : gfors 9500 1G
ضمنا Ram رو تا 6G افزایش دادیم - مین تا 16G ساپورت میکنه ولی تاثیری نداشت . روی سیستمهای مختلف هم تست زدیم سیستمی با cpu intel هم پیغام OUT OF MEMORY میده
با توجه به این توضیحات عیب می تونه از چی باشه ما که والا حدود یک ماه درگیر اینیم نفهمیدیم همه کاری کردیم تنظیمات فاینال رو عوض کردیم .
جالب اینه وقتی همین فایل سنگین رو بعضی از آبجکتهاش رو حذف میکنی بدون هیچ پیغامی رندر میکنه یا با رندر معمولی مکس رندر میشه .
البته یک جایی خوندم که از داخل مکس میشه میزان cash memory رو تنظیم کرد اگه میشه من رو راهنمایی کنید.
ببخشید از مطالبم زیاد شد با تشکر از همگی:12::12::12:
rozhan_8915
12-10-2008, 16:25
احتمالا چند تا از مدل هات تعداد poly سهاش زیاده که وقتی حذف میکنی میگیره!
اونارو درست کن
والا مشکل که کاملا واضخ هست سیستم شما روی پروژه های سنگین کم میاره همه این مشکل را دارند مثل خودم
اما چند تا راه حل واسه حل این مشکل وجود داره:
1- virtual memory ت را بیشتر کنی
2- استفاده از آبجکتهای proxy ( زمانی که یک آبجکت سنگین توی صحنه به تعداد زیادی وجود داره میتونید اونرا proxy کنید )
3- تکه تکه کردن صحنه و جدا رندر کردن هر تکه ( استفاده از region )
4- کوچکتر کردن سایز تکسچرها
من رو راه حل 2 و 3 بیشتر تاکید دارم البته نمیدونم final render آبجکت proxy داشته باشه یا نه !!!
سوالی بود در خدمتم
virtual memory رو چطوری زیاد کنم ؟؟
با تشکر از راهنمایی شما
و الا مشکل ما که حل نشد . اما اینبار از روی صفحات عکس گرفتم تا شاید بهتر بتونید کمک کنید.
اول رفتم و virtual memory رو زیاد کردم ( درایو d)و سیستم رو ریست
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Folder (3)\05.jpg
بعد max9 رو باز کردم و ابتدا یک teapot گذاشتم و تعداد segment 25 قرار دادم و از او حدود 1500 تا تکثیر کردم
که وسط کار پیغام داد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Folder (3)\01.jpg
از برنامه خارج شدم و دوبار اون رو اجرا کردم بعد فایلی رو که با او کار می کنیم باز کردم که حجم اون رو توی پنجرهtask manager می بینید.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Folder (3)\02.jpg
بدون اینکه دست به کا ربزنم اون رو رندر کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Folder (3)\03.jpg
دوباره برنامه رو بستم و باز کردم و فایلی رو که با اون کار میکردم بعضی ابجکتهاش رو جابجا کردم و رندر کردم
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Folder (3)\04.jpg
ولی با این حال تغییری نکرد اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید.
اینم یکنمونه از کارهای من مسجد جامع گناباد
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] Folder (3)\06.jpg
Farzad.wow
13-10-2008, 12:32
عکسات نمی یاد پسر دوباره بذار واسش......
دوست عزیز اینی که میگی ram تا 6GB هستش باید بگم که مین شما هر چقدر هم که ساورت کنه بازم تاثیری نمیزاره چون ویندوز تا 3 GB تا 3.5 میتونه ساپورت کنه و اگه از اون بیشتر بشه xp ساپورت نمیکنه سعی کن از vista استفاده کنی....
ویندوز و یستا هم نصب کردیم فایده نداشت
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا مشکل این حرفها نیست می دونم اصلا ویندوزهای 32 bit چه xp و چه vista هیچکدوم بیشتر از 3g نشون نمی دن و لی مین که ساپورت می کنه و نشون می ده .
* پیغامها همون پیغامهای اوله و هیچ فرفی نکرد.
*virtual memory رو زیاد کردم تاثیری نداشت فقط روی درایو که کلید راست میکردم نشون میداد پر شده.
* مشکل final render که پابرجاست.همون پیغامهای اول
* در مورد proxy اگه میشه بیشتر توضیح بدید ....
* در مورد عکسها هم که نمی دونم چطوری بهش مسیر بدم عکسها رو توی درایو کامپیوترم کپی کردم و از اونجا مسیر دادم
باز هم از همه شما عزیزان تشکر می کنم ....
امیدوارم بتونم جبران کنم
والا اگه منتال ری بودی proxy را کامل واست آموزش میدادم
من گفتم راه حل 2و 3 را بهت توصیه میکنم
ایشالا تا شب یه آموزش واسه راه حل سوم واست میزارم امیدوارم که کارت بشه البته من فاینال رندر ندارم !!!
با تشکر از راهنمایی شما
و الا مشکل ما که حل نشد . اما اینبار از روی صفحات عکس گرفتم تا شاید بهتر بتونید کمک کنید.
اول رفتم و virtual memory رو زیاد کردم ( درایو d)و سیستم رو ریست
بعد max9 رو باز کردم و ابتدا یک teapot گذاشتم و تعداد segment 25 قرار دادم و از او حدود 1500 تا تکثیر کردم
که وسط کار پیغام داد
از برنامه خارج شدم و دوبار اون رو اجرا کردم بعد فایلی رو که با او کار می کنیم باز کردم که حجم اون رو توی پنجرهtask manager می بینید.
بدون اینکه دست به کا ربزنم اون رو رندر کردم
دوباره برنامه رو بستم و باز کردم و فایلی رو که با اون کار میکردم بعضی ابجکتهاش رو جابجا کردم و رندر کردم
ولی با این حال تغییری نکرد اگه میشه بیشتر راهنمایی کنید.
اینم یکنمونه از کارهای من مسجد جامع قصبه شهر- گناباد......................
اینجا را ببین رفیق
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
به درد ما که نخورد چون max 9 و فاینال رندر proxy نداره و من توی کارم از یک شکل که نمی خوام تکثیر کنم فقط کار موقع رندر سنگینه و وسط کار پیغام میده .
این ایمیل من اگه بتونی یک شماره تلفنی بدی که بتونم بهترمشکلم رو بگم ممنون می شم .dolakh_mo@yahoo.com
id من اینه hrgh3d ]وشحال میشم بتونم کمکت کنم
با تشکر :
چقدر احتمال داره که از تنظیمات final render باشه ؟؟؟؟
باتشکر
چقدر احتمال داره که مشکل از ویندوز ، max یا final render باشه ؟
نمیدونم دوست من
یعنی شما از من درصد میخواین در شرایطی که نه پروژه شما را دیدم و نه فاینال رندر را وارد هستم ...
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.