مشاهده نسخه کامل
: salam
hosseingrami
11-10-2008, 21:29
سلام من ميخوام برنامه نويسي رو از صفر شايدم پايين تر شروع کنم مي خواستم ببينم c++ بهتره يا c ?
کاربرد و کلي بودنش برام مهمه!
واردا راهنماييم کنند؟!؟!؟!!!!
:10:
سلام من ميخوام برنامه نويسي رو از صفر شايدم پايين تر شروع کنم مي خواستم ببينم c++ بهتره يا c ?
کاربرد و کلي بودنش برام مهمه!
واردا راهنماييم کنند؟!؟!؟!!!!
به نظر من اول از ویژوال بیسیک 2008 شروع کن ... اگه وی بی رو خوب بفهمی اون موقع راحت تر میتونی C++ رو یاد بگیری.
سلام
هر دو خوبن، اگه خوب یادشون بگیری هر کاری که بخوای میتونی بکنی، ولی به نظر من اگه قرار یکی رو از صفر بخونین
همون ++c رو یاد بگیرین بهتره زیاد وقتنتون رو روی C تلف نکنین.
شاد باشید
hamidreza_buddy
12-10-2008, 01:20
عزیز، اول باید «برنامه نویسی» رو یاد بگیری. یعنی نحوه حل مسئله. اینکه چه جوری یه فلوچارت یا شبه الگوریتم برای یک مسئله بنویسی.
زبان خیلی اهمیت نداره. شما اگه C++ رو یاد بگیری (منظور قسمت شئ گرایی هست) اونوقت می تونی به سرعت زبونای دیگرو هم یاد بگیری (مثلاً جاوا یا سی شارپ رو).
واسه یاد گرفتن «برنامه نویسی» هم بهتره از c یا پاسکال شروع کنی به کد نوشتن. و بعدش بستگی به نیازت سی شارپ یا c++ یا هر زبون دیگه ای رو یاد بگیری.
hosseingrami
12-10-2008, 17:29
بالاخره پيشنهاد آخر چيه؟خيلي خيلي مهمه!فکر کنم c++ جتمع تره و کلي تره!
من ميخوام مقدمه يا چشمه اي براي ديگر زبانا هم باشه!
سلام
بالاخره پيشنهاد آخر چيه؟خيلي خيلي مهمه!فکر کنم c++ جتمع تره و کلي تره!
من ميخوام مقدمه يا چشمه اي براي ديگر زبانا هم باشه!
این سوالتان کمی مشکل دار است!
طبیعتاً هر گروه از برنامه نویسان الآن خواهند آمد و خواهند گفت زبان ما بهترین است و چیزی بهتر از آن نخواهید یافت و برای حرفشان هم کلی دلیل و مدرک می آورند که نهایتاً این شما هستید که گیچ خواهید شد.
من در کل با نظر دوست قدیمی ام جناب hamidreza_buddy موافقم:
عزیز، اول باید «برنامه نویسی» رو یاد بگیری. یعنی نحوه حل مسئله. اینکه چه جوری یه فلوچارت یا شبه الگوریتم برای یک مسئله بنویسی.
زبان خیلی اهمیت نداره. شما اگه C++ رو یاد بگیری (منظور قسمت شئ گرایی هست) اونوقت می تونی به سرعت زبونای دیگرو هم یاد بگیری (مثلاً جاوا یا سی شارپ رو).
ولی برای شروع برخلاف ایشان (:10::11:)، همواره آخرین نسخه و آخرین ورژن را پیشنهاد میکنم، حال هر زبانی که میخواهد باشد.
یعنی به جای پاسکال، اخرین نسخه دلفی را پیشنهاد میکنم.
به جای ++C و بدتر از آن C آخرین نسخه ++VC و #C را پیشنهاد میکنم.
به جای QBasic و VB6 هم آخرین نسخه VB.Net را پیشنهاد میکنم.
و....
چون، دستور ساده A در نسخه قدیمی وجود دارد و در نسخه جدید دستور ساده A و دستور پیچیده B وجود دارد...
خوب شما فکر میکنید دستور B نسخه جدید برای شروع یادگیری سخت است...مجبور که نیستید همان دستور A را یاد بگیرید!!! تا وقتی زمان مناسب یادگیری B برسد.
مثلاً اگر به ++C علاقه مند هستید، VC++2008 را پیشنهاد میکنم، البته به راحتی میتوانید کتابهای خوب و مرجع های عالی ++C را تهیه کنید و تستهایتان را هم در VC++2008 انجام دهید، چون در نهایت تمام دستورات و کلمات کلیدی ++C در VC++2008 هم قابل اجرا و تست است. if و for و sealed و abstract و struct و class و union و...
ولی زبان خاصی را پیشنهاد نمیکنم.!
میبخشید و موفق باشید.
hosseingrami
15-10-2008, 17:30
باهاتون موافقم _h2_ !
يه دنيا ممنون!
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.