مشاهده نسخه کامل
: کی میتونه اینو بسازه؟
سلام بچه ها میخواستم ببینم کسی سه بعدی اینو برام میسازه؟
من تاه کارم میخواستم بدونم برای ساخت این عکس از کجا باید شروع کنیم
یعنی اصول شروع کردنش چیه مثلا چه طوری اون مبلو مثل خودش در بیاریم
یا تکسچر اون نی های رو دیوار و چجوری باید ساخت
اگه کسی اینو واسم بسازه خیلی ممنون میشم.
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز ساختن این عکس کاره ساده ای هستش.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما اینجا فکر نمیکنم کسی وقت داشته باشه که واسه این وقت بذاره ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سوالی که در مورد ساختش پرسیدی خیلی کلی بود [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]و نمیشه جواب داد و از حوصله جواب من خارجه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما بهت پیشنهاد میکنم یه سری مقدماتی رو راجع به 3ds max یاد بگیری[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] همینجوری پله پله پیشرفت کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد میبینی که ساختنش کاری نداره.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیشنهاد من اول اینه که از Help خود نرم افزار شروع به یادگیری کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و بعد از این که Help رو خوب خوندی برو سراغ آموزشی های زبان اصلی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
امیدوارم شاهد پیشرفتت باشم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
khalilonline
11-10-2008, 16:37
دوست عزيز من برات ميسازمش
به من پيغام بزن
خوب کار کار کارشناسیه
ببین شما باید اول خود اتاق را بزنی که کار ساده ای هست
بعد هر آبجکت را با xref کردن اتاق جداگانه بسازی
واسه مبل هم میتونی با box modeling بسازیش
باید برای نی ها از چند تا استوانه استفاده کنی و تکسچرشون را با فتوشاپ نقاشی کنی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.