PDA

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : Mms ایرانسل دوباره راه افتاده؟

shahshahani
11-10-2008, 09:11
سلام به همگی اساتید.
5شنبه شب برای من یه اس ام اس از طرف 2222 اومد که توش نوشته بود یه مسیج دیگه براتون میاد که حاوی تنظیمات Mms و Gprs هست.بعدش هم مسیج تنظیمات اومد.تنظیمات Mms و Gprs رو یکجا با هم تو یه مسیج فرستادن.
میخواستم ببینم برای شما ها هم اومده و یا اینکه راه افتاده؟
اینم بگم که من درخواستی چیزی نداده بودم و سیمکارتم رو هم تو گوشی جدید نذاشته بودم.
ممنون و موفق باشید.

king-hitler
11-10-2008, 09:30
خب شما نو کدوم شهر زندگی میکنی

shahshahani
11-10-2008, 09:55
تهران خراب شده....

king-hitler
11-10-2008, 10:16
من تست کردم ولی فایده ای نداشت

shahshahani
11-10-2008, 10:33
منم همون موقع تست کردم ولی مثل شما نتیجه ای نگرفتم.
اگه گرفته بودم که دیگه اینجا سوال نمیکردم.
موفق باشید

Sub007
11-10-2008, 11:00
من که برام چیزی نیومده

BIZIMT
11-10-2008, 15:27
من نیز موفق نشدم.
اما چیزی که برای من جالب هست این هست که چقدر راحت یک ابلاغیه رو ردو تایید می کنند و سپس فراموش.

من چند وقت پیش شنیدم که مشکلات تاییدیه mms حل شد و دوباره فعال شد. ؟
کسی میدونه برای کی و کجا فعال شده ؟

در ضمن زمانی مطمئن خواهید بود که mms فعال شده که ایرانسل در ویترین خودش محصولات چند رسانه ای مانند ارسال mp3 و فیلم رو آعاز کنه.

arman4459
11-10-2008, 23:50
دوستان رئیس سازمان تنظیم مقررت گفت سرویس ام ام اس به احتمال بسیار زیاد از هفته دیگه شروع به کار می کنه

BIZIMT
12-10-2008, 00:30
arman4459 دوست خوبم درسته .
رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي گفت: با ايجاد شرايط و تجهيزات مربوط به ارايه خدمات پيام چندرسانه‌اي توسط اپراتور دوم تلفن، سيستم mms اپراتور دوم به احتمال بسيار زياد از هفته آينده راه‌اندازي خواهد شد.

این خبر بعد از خیلی دلشکنی ها یک تسکین به من داد.
من میدونم روزی اران در همه تکنولوژیها پیشرفت خواهد کرد و برابر با دیگران اما نمی دونم چرا دیر. چرا بعد از این همه اره و نه گفتنها .؟

به هر حال تبریک میگم .

tohidkh
12-10-2008, 00:32
دوستان رئیس سازمان تنظیم مقررت گفت سرویس ام ام اس به احتمال بسیار زیاد از هفته دیگه شروع به کار می کنه

عجب!
راستی! نکنه منظور ایشون از یک هفته، "1 سال + 1 هفته "بوده؟ :38:
(دوست عزیز arman4459 جان، قصد جسارت به شما رو نداشتماااا)
موفق باشید :40:

BIZIMT
12-10-2008, 00:35
نه من مطمئن هستم دیگه.چون یکی بهم گفته که اجازه را یک نفر بزرگ داده.
فقط هزینه اش نمیدونم چطوریا میشه ؟ همون 100 تومنه یا نه.
بدبخت ایرانسل چه ضرری کرد به خطر این تصمیم بزرگان.

Maziar_69
12-10-2008, 00:35
دوست عزیز راه نیفتاده.
ولی چون به زودی راه میفته ایرانسل داره برای مشترکاش به ترتیب این تنظیمات رو میفرسته تا زمانی که راه افتاد همه تنظیمات رو داشته باشن و با زدن کد ها شبکه شلوغ پلوغ نشه.

برای من خیلی وقت پیش فرستاد...

tohidkh
12-10-2008, 00:37
نه من مطمئن هستم دیگه.چون یکی بهم گفته که اجازه را یک نفر بزرگ داده.
فقط هزینه اش نمیدونم چطوریا میشه ؟ همون 100 تومنه یا نه.
بدبخت ایرانسل چه ضرری کرد به خطر این تصمیم بزرگان.

راستی یه سوال!
چرا وضعیت سرعت اینترنت ایرانسل اینهمه افتضاحه؟
اونا که پهنای کافی دارن! چرا استفاده نمیکنن ازش؟

BIZIMT
12-10-2008, 00:40
Maziar_69 جان گفتیم تا یک هفته دیگه ، دیگه.

تازه اخبار 8:30 هم گزارش داره که پخش خواهد شد.
در ضمن ارسال تنظیمات دونه دونه نیست که قرار باشه اونطوری عمل کنن تو یک روز همه مشترکان دریافت میکنن.
شما احتمالا کد درخواست رو فرستاده بودین که بازم فرستاد.
انهایی که پیشتر این کار رو کردن اینطوری شدن.

tohidkh جونم : صبر کن با یه ماشین بریم هزینه کمتری بدیم.قضیه تام وجری شدیم. (لبخند با عشق)
من دنبال این قضیه هم هستم. تازه میدونستی gprs همراه اول هم برعهده ایرانسل بوده ؟

shahshahani
12-10-2008, 08:32
راستی یه سوال!
چرا وضعیت سرعت اینترنت ایرانسل اینهمه افتضاحه؟
اونا که پهنای کافی دارن! چرا استفاده نمیکنن ازش؟

سلام
میشه بگین پهنای باندشون چقدره؟

tohidkh
12-10-2008, 09:29
سلام
میشه بگین پهنای باندشون چقدره؟

چیزی حدود 70 مگابیت.
(منبعش موثق هست هااااا. شایعه نیست.)
ولی نمیدونم چرا از این پهنا استفاده نمیکنن.
البته الان خودشون هم پشیمونند که در ایران سرمایه گذاری کردند . . .

pedram_sad
12-10-2008, 10:50
چیزی حدود 70 مگابیت.
(منبعش موثق هست هااااا. شایعه نیست.)
ولی نمیدونم چرا از این پهنا استفاده نمیکنن.
البته الان خودشون هم پشیمونند که در ایران سرمایه گذاری کردند . . .
پشيمون هستن ؟
سودي كه MTN از سرمايه گذاري تو ايران نصيبش شده اونقدري بوده
كه از برنامشون 2 سال جلوتر انداخته اونها رو
:31:

BIZIMT
12-10-2008, 12:19
امروز داشتم مطالعه می کردم که دیدم در اینده پهنا قرار هست افزایش بیابد .(حدود 150 Mb)

tohidkh
12-10-2008, 12:25
امروز داشتم مطالعه می کردم که دیدم در اینده پهنا قرار هست افزایش بیابد .(حدود 150 Mb)
آیا با افزایش دادن پهنا، سرعتشون تغییری میکنه.
الان چرا با سرعت 2.5 الی 3 کار میکنه. در حالی که پهنای موجود، ظرفیت خیلی خیلی بیشتر از اون رو داره ؟؟؟؟؟

BIZIMT
12-10-2008, 12:53
اول اینکه زیاد هم نیست ها (جمع و تفریق) ؟؟؟ بر میگرده به وضع سیستمهاشون و نوع مدیریت برنامه ها.
فرض کنید یکی تو حسابش 999999 میلیون دلار پول داره و وقتی میاد از عابر کارت برداره فقط فوقش 400 هزار تومن بهش در روز میدن. ؟؟ !
اینجوریاست. (تحلیل عام)
در ضمن گفتن که این مقدار پهنا جواب گوی ما نیست (یعنی خیل خیل کمه) باید بیشتر از این باشه .
من نمیدون چند نفر همزمان از gprs استفاده می کنن که وضع اینطوریه ؟؟؟ یک ریاضی بلد میخواد 70mb رو بین 30 میلیون (حالا 3 میلیون کاربر فعال gprs )تقسیم کنه ببینیم راستی راستی چی میشه ؟

amini_bio
12-10-2008, 13:34
سرعتش تا چند ماه پیش که من کار می کردم خیلی هم وب بود.
حدود 10 بود.

الان که سیم کارت های مجانیش هم اینترنتشون پولی شده و قیمت gprs را هم افزایش دادند، و خیلی دیگه مثل من حتی طرفشم نمی رند، مطمئنا سرعت بهتر هم شده.

امير موسر
12-10-2008, 14:10
برای همه این Sms اومده ؟
من دوتاسیم دارم یکی 35 و یکی 36 فقط برا 35 اومد !!!

jamshidjap
12-10-2008, 17:11
الان که سیم کارت های مجانیش هم اینترنتشون پولی شده و قیمت gprs را هم افزایش دادند، و خیلی دیگه مثل من حتی طرفشم نمی رند، مطمئنا سرعت بهتر هم شده.

منم مدتهاست ازش استفاده نميکنم اصلاً نمي ارزه

blackhero
13-10-2008, 11:17
اینقدر از این وعده وعید ها شنیدیم که دیگه حناشون پیش ما رنگی نداره و باور نمیکنیم. تازه همه اینها به کنار! شما فرض کنید mms هم راه بیوفته! خودتون میدونید که mms مبناش gprs هست، وقتیم gprs هفته ای هفت روز یا قطعه یا سرعتش افتضاحه mms هم همینطور خواهد بود.اس ام اس ها هر روز یه مشکلی پیدا میکنه چه برسه به mms!!! ایرانسل و همراه اول و دوم و سوم و چهارم و صدم و هزارم هم هیچ فرقی نمیکنه!

BIZIMT
13-10-2008, 17:26
اینقدر از این وعده وعید ها شنیدیم که دیگه حناشون پیش ما رنگی نداره و باور نمیکنیم. تازه همه اینها به کنار! شما فرض کنید mms هم راه بیوفته! خودتون میدونید که mms مبناش gprs هست، وقتیم gprs هفته ای هفت روز یا قطعه یا سرعتش افتضاحه mms هم همینطور خواهد بود.اس ام اس ها هر روز یه مشکلی پیدا میکنه چه برسه به mms!!! ایرانسل و همراه اول و دوم و سوم و چهارم و صدم و هزارم هم هیچ فرقی نمیکنه!

درسته به محض ارسال mms مبلغ 100 یا حالا نمی دونم بیشتر ، کم میشه اما تضمینی برای ارسال و رسیدن به مقصد نخواهد بود. ممکن در راه gprs قطع بشه و (کن فیکن یعلقون ) یا همچین چیزی ، خواهد شد. مگر اینکه هزینه زمانی از حساب کم بشه که به مقصد رسیده باشه.

من مقاله کامل شبکه های موبایل را در کشورهای مالزی و ژاپن مطالعه کردم متاسفانه ما خیلی عقب هستیم.
ولی برای انجام هر کاری باید اول اون را شناسایی و شناخت.
برای همین نحوه ارسال mms و چگونگی این کار را باید برسی کرد چون این سیستمها باگ های بسیار زیادی دارند. لا اقل با پیدا کردن این نقاط می توان حرص خودتون رو از کارکرد شبکه دربیارید.

فعلا منتظریم تا این 1 هفته تموم بشه و ببینیم چی میشه.

mr saad
14-10-2008, 01:40
راه اندازی سرویس MMS ایرانسل تا چندروز دیگر

21 مهر 1387 - به گفته مديرکل دفتر نظارت بر سرويس‌هاي ارتباطي سازمان رگولاتوري، شرکت ايرانسل تمامي تجهيزات خواسته شده در آيين نامه MMS را فراهم کرده و احتمالا به زودي اين سرويس را در اختيار مشترکانش قرار مي‌دهد.

فناوران – حسن رضواني با اشاره به بازديد کارشناسان و مسوولان سازمان تنظيم مقررات از تجهيزات نصب شده توسط ايرانسل گفت: تمامي موارد با آنچه که در آيين نامه MMS آمده بود مطابقت داشت و از ديد رگولاتوري ايرانسل براي ارايه سرويس MMS آمادگي لازم را دارد.

وي افزود: براساس آيين‌نامه مربوطه شرکت ايرانسل بايد از دستگاه‌هاي نظارتي ديگر نيز تاييديه دريافت کند.

وي خاطرنشان کرد: سازمان تنظيم مقررات نامه‌هاي لازم را به سازمان‌هاي مربوطه ارسال کرده است و احتمالا ايرانسل از روزهاي آينده اقدام به ارايه سرويس MMS به مشترکان خود می کند.

وي در پاسخ به اين سوال که آيا در تجهيزات خواسته شده در آيين نامه MMS تجهيزات مانيتورينگ نيز وجود دارد گفت: از آنجا که بسته‌هاي ارسالي در سرويس MMS به صورت مالتي مديا است به هيچ وجه امکان مانيتورينگ آن هم در سطح گسترده‌اي به تعداد مشترکان اپراتور وجود ندارد و مهم‌تر از همه اينکه به هيچ وجه در آيين نامه مذکور ابزار مانيتورينگ تعريف نشده است.

مديرکل دفتر نظارت بر سرويس‌هاي ارتباطي سازمان رگولاتوري گفت: در آيين نامه MMS از اپراتورها خواسته شده مرکزي براي رديابي افرادي که از مباني اخلاقي گذر مي‌کنند راه‌اندازي شود تا در صورت درخواست مشترکان نسبت به رفع مشکل و اجراي قانون براي فرد متخلف اقدام شود.

وي در پاسخ به اين سوال که چه جريمه‌هايي براي متخلفان در آيين نامه MMS ديده شده گفت: براساس آيين نامه شماره‌هاي چند رقمي از سوي اپراتور به مشترکان اعلام مي‌شود تا در صورت دريافت MMS غير اخلاقي آن را به اين شماره ارسال کنند.

وي افزود: پس از ارسال MMS غير اخلاقي به شماره اعلامي شماره تلفن فرد ارسال کننده پيام در ليست سياه قرار مي‌گيرد و در صورت ارتکاب مجدد جرم سرويس MMS مشترک و يا خط تلفن همراه آن سلب امتياز مي‌شود.

رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي نيز در گفت و گو با ايرنا گفت: با ايجاد شرايط و تجهيزات مربوط به ارايه خدمات پيام چند رسانه‌اي توسط اپراتور دوم تلفن، سيستم MMS اپراتور دوم به احتمال بسيار زياد از هفته آينده راه‌اندازي خواهد شد.

محمود خسروي با بيان اينکه راه‌اندازي سيستم MMS از سوي اپراتور دوم مشکلي ندارد، افزود: آيين نامه ارايه خدمات پيام چند رسانه‌اي که در کميسيون تنظيم مقررات سازمان تدوين شده به تاييد همه مراجع ذي‌صلاح رسيده است.

وي در عين حال راه‌اندازي MMS در اپراتور‌هاي تلفن همراه کشور را منوط به ايجاد شرايط و تجهيزات از سوي اپراتورها دانست و گفت: اپراتور دوم شرايط خاص و تجهيزات مربوطه را فراهم کرده و اين شرايط وتجهيزات به تاييد سازمان تنظيم مقررات رسيده است.

رييس سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي درخصوص زمان راه‌اندازي اين سرويس براي مشترکان اپراتور اول نيز گفت: اپراتور اول نيز آمادگي خود را در اين خصوص اعلام کرده و کارشناسان سازمان در حال بررسي و تست تجهيزات آنها هستند و در صورتي که تجهيزات و شرايط آنها مطابق با آيين نامه باشد در مورد اپراتور اول نيز اجرا خواهد شد.

سرويس پيام چند رسانه‌اي (MMS ) ارسال مولتي مديا (عکس، صوت و تصوير) را ممکن مي‌کند و با استفاده از اين سيستم مشترک قادر خواهد بود نه تنها يک متن بلکه اطلاعات از جمله عکس و موسيقي را از گوشي تلفن همراه خود ارسال کند و ساختار جديد و بهتري از سرويس پيامک به شمار مي‌رود.

منبع:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

mehdi_vsgh
14-10-2008, 16:37
راستشو بخواین من تازمانی که نتونم خودم با دست خودم Mms بفرستم باورم نمیشه....

در مورد قیمت قبلا هم بحث شده اون قیمت 100 تومن سقف قیمت یک Mms هستش(ینی اپراتورها حق ندارن بالای 100 تومن بگیرن بابت هر Mms) بنابراین کاملا واضح و مشخصه که اپراتورها بنا به صلاحدید خودشون میتونن قیمت را 100 تومن و یا حتی کمتر و شاید هم رایگان در اختیار مشترکین قرار بدن...

پس چی شد؟؟:دی
100تومن حداکثر قیمت یک Mms خواهد بود

Mr.ahad
17-10-2008, 21:51
همنا- ارایه سرویس Mms دیگر به طنزی مبدل شده است که صحبت کرده درباره آن و شنیدن وعده و وعیدهای بی پایه و اساس تنها اعصاب مشترکانی را خرد می کند که زمانی منتظر ورود سرویس های جدید به کشور بودند.
به گزارش آژانس خبری تلفن همراه (همنا)، Mms پس از ورودش به کشور از سوی ایرانسل برگ جدیدی در تاریخ تلفن همراه ایران بود که می توانست رونق بخش سرویس های ساده و پایه تلفن همراه در ایران باشد.
اما عرضه این سرویس در مدت زمان کوتاهی متوقف شد و مشترکان بار دیگر تنها به اجبار ملزم به استفاده از سرویس های فعلی شدند بی اینکه نهادی برای رسیدگی به درخواست های آنها برای برخورداری از سرویس های جدید وجود داشته باشد.
تاکنون وعده های زیادی مبنی بر عرضه این سرویس در دیروزها و امروزها و فرداها داده شده اما پس از گذشت 17 ماه هنوز خبری از آن نیست و انتشار هر خبری از سوی مقامات مسوول تنها سخنان مسوول قبلی را نقض می کند و رویای مشترکان برای برخورداری از این سرویس را به سراب مبدل می کند.
براساس این گزارش، درست در کمتر از 24 ساعت گذشته خبرهای ضد و نقیضی درباره عرضه این سرویس شنیده شده است که خواندن آنها باز هم به یادمان می آورد که به این زودی ها به داشتن این سرویس دلخوش نکنیم.
بر همین اساس "محمد خسروی" رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی پس از توقف 17 ماهه ارایه سرویس Mms اپراتور دوم تلفن همراه، از انجام تست های لازم در زمینه ارایه این سرویس از سوی ایرانسل خبر داده و گفته است: این اپراتور می تواند تا چند روز آینده سرویس مذكور را در اختیار مشتركانش قرار دهد.
وی اظهار داشته است: ایرانسل مشكلی در زمینه ارایه این سرویس ندارد و اپراتور اول تلفن همراه نیز در این زمینه اعلام آمادگی كرده اما هنوز سازمان تست‌ های لازم را برای این اپراتور انجام نداده كه بعد از انجام این كار این سرویس برای مشتركان اپراتور اول نیز آغاز خواهد شد.
وی گفته است که آیین نامه ارایه خدمات پیام چندرسانه ای در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات سازمان تدوین شده و به تایید همه مراجع ذیصلاح رسیده و اپرتور دوم تلفن همراه باید در مورد نحوه ارایه این سرویس به مشتركان خود تصمیم گیری كرده و اطلاع رسانی كند.
این درحالی است که درست چند ساعت پس از انتشار این مصاحبه، ایرانسل که تاکنون زیان های زیادی را از محل توقف و عدم ارایه این سرویس متحمل شده است، نسبت به سخنان رگولاتور عکس العمل نشان داده و خود را از از اتهام عدم ارایه این سرویس مبری کرده است.
در همین ارتباط، "آرش کریم بیگی" مدیر روابط عمومی ایرانسل گفته است که سازمان تنظیم مقررات از زمان توقف 17 ماهه سرویس Mms، هنوز مجوزی برای ‌راه اندازی مجدد این سرویس به ایرانسل صادر نكرده است.
وی در مورد ‌راه اندازی دوباره سرویس Mms ایرانسل افزوده است: تاكنون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی مجوزی برای راه اندازی مجدد این سرویس به اپراتور دوم تلفن همراه كشور ارائه نكرده است.
در این میان از سوی دیگر از وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات به اطلاع رسانی درباره این سرویس پرداخته و ارایه آن را منوط به دریافت مجوز از سوی نهادهای مربوطه دانسته است.
"محمد سلیمانی" گفته است: برای ارایه فراگیر پیام های چندرسانه ای (mms) باید با سایر دستگاه های اجرایی هماهنگی های لازم صورت گرفته و مجوزهای لازم دریافت شود و طی 20 روز گذشته نیز استفاده آزمایشی از سرویس Mms آغاز شده است.
وی اظهارداشته است: از نظر فنی امکان ارایه سرویس از هم اکنون وجود دارد اما از نظر اجرایی قول داده اند که ارایه عمومی آن از نیمه نخست آبان ماه سال جاری آغاز شود.
بر این اساس است که باتوجه به تناقض های مطرح شده در مصاحبه های اخیر، هنوز هم نمی توان به برخورداری از Mms طی روزهای آینده دلخوش کرد و شاید لازم باشد هنوز چند ماه دیگر منتظر بمانیم

blackhero
18-10-2008, 01:28
دوستان یه شمار های بود که مدل گوشی رو اس ام اس میکردی بهش، تنظیمات gprs و mms میومد، چند بود شمارش؟! از طریق کد هر کاری میکنم نمیشه، میگه موقتا دچاره مشکله، دستی هم نمیخوام تنظیم کنم، میشه شماره اس ام اس رو بدید؟!ممنون میشم.

tohidkh
18-10-2008, 03:30
دوستان یه شمار های بود که مدل گوشی رو اس ام اس میکردی بهش، تنظیمات gprs و mms میومد، چند بود شمارش؟! از طریق کد هر کاری میکنم نمیشه، میگه موقتا دچاره مشکله، دستی هم نمیخوام تنظیم کنم، میشه شماره اس ام اس رو بدید؟!ممنون میشم.

سلام.

mr saad
21-10-2008, 02:08
به گفته‌ی مدیر عامل شركت ایرانسل از هفته‌ی جاری سرویس MMS برای مشتركان اپراتور دوم تلفن همراه ارایه می‌شود.

علیرضا قلمبر دزفولی اظهار كرد: "ثبت‌نام برای مشتركانی كه روابط و قوانین استفاده از این سرویس را قبول كرده‌اند از فردا آغاز می‌شود."

وی با بیان این كه تمامی مشتركان ایرانسل برای استفاده از سرویس MMS باید ضوابط و قوانین مربوطه را قبول كنند اظهار كرد: در صورت نپذیرفتن این ضوابط این سرویس برای مشتركان فعال نخواهد شد.

او ادامه داد: "تمامی مشتركان ایرانسل كه می‌خواهند از سرویس MMS استفاده كنند باید بالاتر از 18 سال سن داشته باشند اما والدین افراد زیر 18 سال میتوانند این درخواست را اعلام كنند كه در این صورت این‌گونه مشتركان نیز با اجازه والدین خود و پذیرش قوانین می‌توانند از سرویس مربوطه استفاده كنند."

منبع خبر: ایسنا
منبع:

amini_bio
21-10-2008, 08:02
ثبت نام دیگه چه صیغه ایه؟؟
یعنی باید چیکار کنیم؟
اینترنتیه یا باید راه بیفتیم بریم پول بدیم در مغازه تا لطف کنند ثبت ناممون کنند؟؟!!

tohidkh
21-10-2008, 08:32
ثبت نام دیگه چه صیغه ایه؟؟
یعنی باید چیکار کنیم؟
اینترنتیه یا باید راه بیفتیم بریم پول بدیم در مغازه تا لطف کنند ثبت ناممون کنند؟؟!!

یه ثبت نام کاملا ساده اینترنتی.
دقیقا مثه اینکه میخواهید تو پی سی عضو بشید. :27:

osmaan
21-10-2008, 10:35
ثبت نام بخاطر اینه که شما تعهد می کنید که از قوانینی که اونجا ذکر شده سرپیچی نکنید
وگرنه...

BIZIMT
21-10-2008, 12:51
به دلیل پاره ای از مشکلات به طور خلاصه : لطفا لینک مذبور رو عنایت فرمایید تا برای Register شدن اقدام نماییم.حوصله وبگردی در سایت ایران سل رو ندارم.
--------
پهنای ایرانسل : 120mb

amini_bio
21-10-2008, 13:32
من که چیزی پیدا نکردم.

Majid393
21-10-2008, 21:03
این Mms راه افتاده ؟؟؟
چجوری باید ثبت نام کرد ؟؟؟؟
هزینش چجوریاس ؟؟؟؟:دی

tohidkh
21-10-2008, 21:19
به دلیل پاره ای از مشکلات به طور خلاصه : لطفا لینک مذبور رو عنایت فرمایید تا برای Register شدن اقدام نماییم.حوصله وبگردی در سایت ایران سل رو ندارم.
--------
پهنای ایرانسل : 120mb
بفرمایید:

BIZIMT
21-10-2008, 22:07
بفرمایید:

خوب کجاش mms ثبت نام کنیم ؟
چطوریاست ؟

آغاز نام‌نويسي MMS ايرانسل از امروز :
به گزارش ايسنا عليرضا قلمبر دزفولي در يك نشست خبري با اشاره به ارايه‌ سرويس MMS به مشتركان اظهار كرد: اين مجوز از طرف سازمان تنظيم مقررات و ارتباطات راديويي به ما داده شد و از هفته جاري اين سرويس براي مشتركان ايرانسل ارايه مي‌شود؛ مشتركان با قبول ضوابط و قوانين مربوطه مي‌توانند از اين سرويس استفاده كنند و ثبت‌نام از روز سه‌شنبه آغاز مي‌شود. او ادامه داد: تمامي مشتركان ايرانسل كه مي‌خواهند از سرويس MMS استفاده كنند بايد بالاتر از 18 سال سن داشته باشند اما والدين افراد زير 18 سال مي‌توانند اين درخواست را اعلام كنند كه در اين صورت اين‌گونه مشتركان نيز مي‌توانند با اجازه والدين خود و پذيرش قوانين از سرويس مربوطه استفاده كنند.

mehdi_vsgh
21-10-2008, 22:23
نمیدونم کدومتون شبکه 1 رو الان دیدین

تبلیغ Mms رو نشون داد....

پس دیگه باید گفت

ام ام اس خوش اومدی.........

BIZIMT
21-10-2008, 22:26
اتفاقا من هم الان یک رو دیدم ولی آگهی اون بچه ها بودن که مارت شارژ گرفتن.

نمیدونم کدومتون شبکه 1 رو الان دیدین
تبلیغ Mms رو نشون داد....
پس دیگه باید گفت
ام ام اس خوش اومدی.........

اگر هم اینطور باشه پس کو چرا نمیشه پس چطوریه این ثبت نام آخه ؟

Maziar_69
21-10-2008, 22:33
تو همون تبلیغ گفت که باید برین یه نمایندگی مجاز فروش و تعهد نامه پر کنین...

tohidkh
21-10-2008, 22:48
خوب کجاش mms ثبت نام کنیم ؟
چطوریاست ؟
ببینید دوست خوبم، وب سایت ایرانسل در حال حاضر، سه سرویس کلی برای مشترکان ارائه میده:
1- ارسال MMS از طریق اینترنت
2- ارسال SMS از طریق اینترنت
3- دریافت محصولات ویترین ایرانسل در گوشی، با انتخاب از اینترنت. (یعنی محصول رو ارسال میکنه به گوشی تون. فقط اتنخابش رو از طریق وب انجام میدید)

برای استفاده از هر کدوم از این محصولات، فقط کافیه که یک بار ثبت نام کنید.
یعنی به هنوان یوزر در وب سایت ایرانسل شناخته بشید.
بعد از اون، هر سرویسی رو که میخواهید میتونید انتخاب کنید.

M Like Mother
22-10-2008, 01:12
ببینید دوست خوبم، وب سایت ایرانسل در حال حاضر، سه سرویس کلی برای مشترکان ارائه میده:
1- ارسال MMS از طریق اینترنت
2- ارسال SMS از طریق اینترنت
3- دریافت محصولات ویترین ایرانسل در گوشی، با انتخاب از اینترنت. (یعنی محصول رو ارسال میکنه به گوشی تون. فقط اتنخابش رو از طریق وب انجام میدید)

برای استفاده از هر کدوم از این محصولات، فقط کافیه که یک بار ثبت نام کنید.
یعنی به هنوان یوزر در وب سایت ایرانسل شناخته بشید.
بعد از اون، هر سرویسی رو که میخواهید میتونید انتخاب کنید.

نه بابا ... منظور این دوستمون همون mms از طریق گوشی به گوشیه ...

از فردا ، پس فردا فرم تعهد رو میدن نمایندگی ... باید پر کنی بعد mms فعال میشه .. ( این قضیه اش با ویترین فرق می کنه )

البته قراره این فرمهای رو بصورت اینترنتی هم ارائه بدن ولی فعلا معلوم نیست ... شاید یکی دو روز دیگه اینترنتیش هم معلوم بشه

تا چند روز دیگه همه ایرانسلی ها می تونن بهم mms بدن .... یعنی فایلهای تصویری ، صوتی ، و متن های خیلی بزرگ ... آخرین mms م رو یک سال و نیم پیش دادم که بعد بعضی ها ! گیر دادن و قطعش کردن ... حالا دوباره داره فعال میشه ... نوش جون همتون ...

tohidkh
22-10-2008, 03:22
نه بابا ... منظور این دوستمون همون mms از طریق گوشی به گوشیه ...

از فردا ، پس فردا فرم تعهد رو میدن نمایندگی ... باید پر کنی بعد mms فعال میشه .. ( این قضیه اش با ویترین فرق می کنه )

البته قراره این فرمهای رو بصورت اینترنتی هم ارائه بدن ولی فعلا معلوم نیست ... شاید یکی دو روز دیگه اینترنتیش هم معلوم بشه

تا چند روز دیگه همه ایرانسلی ها می تونن بهم mms بدن .... یعنی فایلهای تصویری ، صوتی ، و متن های خیلی بزرگ ... آخرین mms م رو یک سال و نیم پیش دادم که بعد بعضی ها ! گیر دادن و قطعش کردن ... حالا دوباره داره فعال میشه ... نوش جون همتون ...

فرم تعهد؟
اون دیگه چه صیغه ایه؟ :13:

amir_sa
22-10-2008, 11:53
فعلا كه من هرچي درخواست ارسال تنظيمات رو ميدم ، ميزنه شبكه با اشكال مواجه است

BIZIMT
22-10-2008, 12:14
فرم تعهد؟
اون دیگه چه صیغه ایه؟ :13:

خوب ما داریم رو این موضوع صحبت می کنیم که این تعهد کجاست و باید به کجا مراجعه نماییم.
حالا اگر تو نمایندگی ها باشه من که حال و حوصله رفتن به این جور جاها رو ندارم.
هر موقع از اینترنت بود من هم امضاش میکنم.
وال.. مسخره بازی تا این حد ؟ تعهد چیه اگر دیدی خلاف کردن هر کاری می خواین بکنین دیگه . هنوز اجازه میگیرن که خلافی دیدن فلان میشه و ... .

به امید آزادی تکنولوژی.

tohidkh
22-10-2008, 12:18
فعلا كه من هرچي درخواست ارسال تنظيمات رو ميدم ، ميزنه شبكه با اشكال مواجه است

دوستانی که سیمکارت ایرانسل دارن و نتونستن تنظیمات GPRS و MMS را انجام بدن، به حرفهای پشتیبانی ایرانسل توجهی نکنند، شما فقط کافیه که یک SMS به شماره 2225 بفرستید که توش مشخصات گوشیتون به اینصورت نوشته باشید (به عنوان مثال، K800) به این ترتیب:
S sony ericson k800i
(به فاصله ها دقت کنید. و بعد از وارد کردن مدل گوشی،در سونی اریکسون ها " i " رو هم بزنید. )
به عبارتی دیگر:
1. به قسمت پیغام های متنی رفته و این عبارت را تایپ کنید؛
اول یک S بنویسید بعد یک فاصله و سپس نام برند گوشی مثلا nokia یا samsung یا sonyericson و … مجدد یک فاصله و در آخر مدل گوشی مثلا 6600 یا n73 یا k800i و …
2.این SMS را به شماره 2225 بفرستید، (ممکن است کمی در فرستادن مشکل داشته باشید و پیغام شما را نفرستد ولی شما سعی خود را بکنید) (2225 ، همون مرکز ارسال دیتای GPRS هست. پس از بابت شماره، نگران نباشید.)
3.سپس برای شما یک پیغام و یک SMS می آید، پیغام را در گوشی توسط منو save کنید و sms را خوانده و طبق دستور داده شده در sms عمل کنید.
این روش حتی در گوشیهایی که مینویسه تنظیماتش موجود نیست، عمل میکنه.
یک مطلب هم بگم که در برخی از مناطق شهر های مختلف، GPRS کار نمیکنه. برای اینکه بدونید در اون منطقه ای که شما واقع هستید، GPRS کار خواهد کرد، باید علامت G در صفحه نمایش گوشی شما دیده شود.
موفق باشید. [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

amini_bio
22-10-2008, 13:54
آقا ممنون ولی ما هر کاری کردیم پیغام ارسال نشد.

amir_sa
22-10-2008, 20:12
من ارسال كردم و مشكلي تو send نداشتم ولي تا الان نه دليور شد نه جوابش اومد

tohidkh
22-10-2008, 20:14
آقا ممنون ولی ما هر کاری کردیم پیغام ارسال نشد.

من ارسال كردم و مشكلي تو send نداشتم ولي تا الان نه دليور شد نه جوابش اومد

دوستان؛ من یک بار دیگه هم الان امتحان کردم.
برای من که جواب داد. و تنظیمات اومد.
راستی! از امروز صبح، کدهای #5*3*140* و #6*3*140* فعال شده است.
موفق باشید :11:

BIZIMT
22-10-2008, 20:35
tohidkh جان اینا رو من قبایل توگوشیم دستی ست کردم.
شما کاری کن ، راهی بیاب که این ارسال بشه . عجب سیستمی غیر قابل نفوذ داره این .
mms ارسال بشه مشکلمون حله.

tohidkh
22-10-2008, 20:38
tohidkh جان اینا رو من قبایل توگوشیم دستی ست کردم.
شما کاری کن ، راهی بیاب که این ارسال بشه . عجب سیستمی غیر قابل نفوذ داره این .
mms ارسال بشه مشکلمون حله.

تا قبل از دیروز، وقتی MMS ارسال میکردی این پیغام رو میداد که سیستم مسدود است.
الان فقط پیغام میده که پیام ارسال نشد.
یواش یواش دارند باز میکنن.
من فردا از دفتر نمایندگی میپرسم کل قضیه رو . . .

Maziar_69
23-10-2008, 00:45
این رو هم در نظر داشته باشید برای کسی که میفرستید هم باید تنظیمات رو داشته باشه.

و اینکه تو منطقه ای باشه که اینترنت داشته باشه.
یعنی اگه سند شد و دلیور نداد شاید اون طرف تنظیمات رو نداشته.

danial_crazy
23-10-2008, 01:50
امشب که ایرانسل تو تلویزیون تبلیغ کرد برای فعال شدن mms باید برین فرم رو پر کنین

osmaan
23-10-2008, 09:11
بله باید برین نمایندگی ها و فرم مخصوص رو پر کنید به همراه یه کپی از کارت شناسایی

فاطـمه
23-10-2008, 09:55
بچه ها سلام
من تنظیمات Mms گوشیم درست نیست
باید چکار کنم؟!
کدها رو هم که میزنم می گه تنظیمات در سیستم موجود نیست؟!

tohidkh
23-10-2008, 10:01
بچه ها سلام
من تنظیمات Mms گوشیم درست نیست
باید چکار کنم؟!
کدها رو هم که میزنم می گه تنظیمات در سیستم موجود نیست؟!لطفا مدل گوشی.
راستی! اینو امتحان کردید؟

:11:

فاطـمه
23-10-2008, 11:29
لطفا مدل گوشی.
راستی! اینو امتحان کردید؟

:11:
سلام
نه امتحان نکرده بودم ، الان امتحان کردم ولی هنوز که اسم اس دلیور نشده
مدل گوشیم : K750i

tohidkh
24-10-2008, 13:46
سلام
دوستان، همه چیز رو در مورد راه اندازی مجدد سرویس MMS آوردم اینجا. بخونید:

خدمات پیام چندرسانه ای

ارسال پيام، موسيقي و عكس
بصورت يكجا با سرويس پيشرفته پيام چند رسانه اي (MMS) ايرانسل...
ایرانسل خدمات پیام چند رسانه ای و یا Multimedia Messaging Service) MMS)، را مجدداً راه اندازی نموده است. این سرویس که برای نخستین بار در کشور توسط ایرانسل معرفی شده است، به مشترکین ایرانسل امکان می دهد تا فایل های صوتی و تصویری را به همراه متن های طولانی به صورت یکجا به سایر مشترکین ایرانسل بفرستند یا به ایمیل آنها ارسال نمایند.

تفاوت پيام كوتاه(SMS) و پيام چند رسانه اي(MMS)
سرویس پیام کوتاه (SMS)، تنها دارای قابلیت ارسال یک متن نهایتاً 160 کاراکتری است؛ درحالیکه پیام چند رسانه ای(MMS) به شما امکان می دهد تا حجم 300 کیلو بایت، متن، عکس و کلیپ ویدیویی را تنها در یک پیام ارسال کنید.

سه شرط لازم برای استفاده از پیام چند رسانه ای (MMS)

1. قابلیت گوشی برای دریافت پیام چند رسانه ای (MMS):
جهت استفاده از این خدمات، گوشی شما باید دارای قابلیت MMS باشد. برای مشاهده فهرست گوشی هایی که قابلیت دریافت MMS را دارند، اينجا را كليك كنيد.

2. ذخیره تنظیمات MMS در گوشی:
ایرانسل پیش از این، اطلاعات لازم برای تنظیم گوشی را از طریق پیام کوتاه برای مشترکین ارسال نموده است. در صورتیکه پیام کوتاه حاوی تنظیمات را دریافت و یا ذخیره نکرده اید، به یکی از روشهای زیر عمل کنید تا تنظیمات برایتان ارسال شود.

• سیستم تلفن گویا: شماره گیری 130 از خط ایرانسل و سپس وارد کردن 3 و بعد 5 .
• سیستم کدهای دستوری: شماره گیری کد #5*3*130* از خط ایرانسل.
* پس از دریافت پیام کوتاه حاوی تنظیمات، آن را باز و سپس ذخیره کنید تا تنظیمات وارد گوشی همراهتان شود.

3. ارسال درخواست برای فعال سازی پیام چند رسانه ای (MMS):
برای ارسال درخواست فعال سازی خدمات پیام چند رسانه ای، می توانید از هر یک از4 روش موجود که مایل باشید، استفاده کنید:

توجه: چه افرادی که هم اکنون می خواهند سیم کارت ایرانسل خریداری کنند و چه مشترکین قبلی ایرانسل، باید مطابق مراحل زير اقدام نمایند.

روش اول: مراجعه به يكي از فروشندگان مجاز ايرانسل
شما می توانید با شناسنامه یا کارت ملی خود و یک برگ کپی از آن به یکی از فروشندگان مجاز ایرانسل مراجعه کنید، فرم مربوطه را دریافت نموده و طی مراحل زیر، درخواست خود را ارائه کنید:

1. یک فرم ثبت نام ایرانسل از فروشنده بگیرید. توجه داشته باشید که این فرم رایگان است.
2. فرم را به طور کامل پر کنید. شرایط و ضوابط مربوط به استفاده از سرویس پیام چند رسانه ای را در پشت فرم بخوانید و روی فرم را در محل خواسته شده امضاء کنید. توجه داشته باشید که امضای فرم، به منزله اعلام موافقت شما برای فعال سازی سرویس پیام چند رسانه ای برای خط شماست.
3. فرم را به همراه کپی شناسنامه یا کارت ملی خود که شماره ایرانسل خود را روی آن نوشته اید، به فروشنده مجاز ایرانسل تحویل دهید.

دو نکته مهم:
• دریافت و ارسال فرم فعال سازی سرویس پیام چند رسانه ای برای تمامی مشترکین (اعم از قبلی و جدید) رایگان است.
• درصورتیکه فرم ثبت نام امضاء شده به ایرانسل ارسال نشود، درخواست شما در سیستم ثبت نخواهد شد؛ لذا خواهشمند است نسبت به ارسال مدارک خود به ایرانسل اطمینان حاصل فرمایید.

روش دوم: مراجعه به اداره پست
شما می توانید با یک برگ کپی از شناسنامه یا کارت ملی خود به یکی از دفاتر پست سراسر کشور مراجعه کنید، فرم مربوطه را دریافت نموده و طی مراحل زیر، درخواست خود را ارائه کنید:

1. یک فرم ثبت نام ایرانسل از مسئول مربوطه بگیرید. توجه داشته باشید که این فرم رایگان است.
2. فرم را به طور کامل پر کنید. شرایط و ضوابط مربوط به استفاده از سرویس پیام چند رسانه ای را در پشت فرم بخوانید و روی فرم را در محل خواسته شده امضاء کنید. توجه داشته باشید که امضای فرم، به منزله اعلام موافقت شما برای فعال سازی سرویس پیام چند رسانه ای برای خط شماست.
3. فرم امضاء شده را به همراه یک برگ کپی از شناسنامه و یا کارت ملی خود که شماره ایرانسل خود را روی آن درج کرده اید، داخل یک پاکت قرار داده، روی پاکت بنویسید "ایرانسل" و آنرا در صندوق پست بیاندازید.

روش سوم: بريدن فرم چاپ شده در روزنامه هاي كثيرالانتشار
فرم مربوط به درخواست فعال سازی پیام چند رسانه ای ایرانسل، در روزنامه های کثیرالانتشار سراسر کشور به چاپ می رسد. کافیست این فرم را ببرید، سپس مطابق مراحل 2 و 3 یکی از روشهای قبل (مراجعه به فروشنده مجاز ایرانسل یا دفاتر پستی) عمل کنید. شرایط و ضوابط مربوط به استفاده از سرویس پیام چند رسانه ای در روزنامه¬هاي كثيرالانتشار همراه فرم ثبت نام و فعال سازي سرويس پيام چند رسانه اي به چاپ مي رسد.

روش چهارم: دريافت فرم از طريق سايت ايرانسل
جهت دريافت فرم فعال سازي سرويس پيام چند رسانه اي به همراه ضوابط و مقررات سرويس پيام جند رسانه اي و تعهدات پذيرفته شده توسط متقاضي از لینک یر استفاده نمایید:

در این روش، کافیست پس از دانلود فرم، آن را پر کرده و مطابق مراحل 2 و 3 یکی از روشهای قبل (مراجعه به فروشنده مجاز ایرانسل یا دفاتر پستی) عمل کنید.

پس از فعال شدن خدمات پیام چند رسانه ای، شما می توانید به شماره سایر مشترکین ایرانسل پیام چند رسانه ای (MMS) ارسال نمایید. درصورتیکه گوشی دریافت کننده فاقد قابلیت MMS باشد، یک نشانی اینترنتی به همراه یک رمز ورود از طریق پیام کوتاه برای وی ارسال می شود. به این ترتیب، دریافت کننده می تواند از طریق مراجعه به اینترنت، پیام ارسال شده را مشاهده نماید. همچنین، مشترکین ایرانسل می توانند MMS را مستقیماً به ایمیل فرد مورد نظر ارسال نمایند.

توجه داشته باشید که ارسال پیام چند رسانه ای (MMS) برای مشترکین سایر شبکه های تلفن همراه در ایران تا زمانیکه این شبکه ها به سیستم MMS مجهز گردند، امکان پذیر نخواهد بود.

ارسال "پیام بلند" (Long Message) از طریق MMS
با استفاده از قابلیت "پیام بلند" در MMS، دیگر محدود به 160 کاراکتر نیستید و می توانید متن های طولانی را به سادگی در یک پیام ارسال نمایید. تعرفه ارسال پیام بلند، معادل تعرفه تعیین شده برای MMS، یعنی 480 ریال برای ارسال هر پیام است.

هزینه ارسال هر MMS چقدر است؟
تعرفه ارسال پیام چند رسانه ای (MMS) بسیار مقرون به صرفه درنظر گرفته شده و بر اساس تعداد پیامهای ارسال شده، محاسبه می شود.
به عبارت دیگر، مهم نیست که حجم پیام ارسالی و یا نوع فایل ارسال شده چه میزان باشد؛ یعنی هر پیام، شامل عکس، صوت و یا متن تا سقف 300 کیلوبایت، یک پیام چند رسانه ای محاسبه شده و تعرفه تشویقی آن معادل 480 ریال خواهد بود. توجه فرمایید که این نرخ ویژه جشنواره عید تا یلدای ایرانسل است و تا اطلاع ثانوی برای تمامی مشترکین در تمامی طرحهای تعرفه ایرانسل یکسان خواهد بود.

• درصورت تغییر مالکیت سیم کارت، مالک جدید می بایست مجدداً برای فعال سازی سرویس پیام چند رسانه ای (MMS) درخواست دهد.

به ياد داشته باشيد

• سرویس MMS تنها درصورتی برای خط شما فعال می شود که:
1. فرم را بصورت کامل تکمیل و امضاء کنید.
2. فرم و مدارک لازم را ازطریق فروشندگان مجاز یا پست به ایرانسل ارسال کنید.

• ارسال فرم و مدارک لازم برای فعال سازیMMS، رایگان است!

• ثبت نام و فعال سازی MMS رایگان است!

منبع Irancell.ir

ReZa DN
24-10-2008, 13:58
هزینش مناسب به نظر میاد

Viren
24-10-2008, 15:25
گرفتاری زیاد داره

بری فرم پر کنی
گیرنده تنظیمات رو دشته باشه
و...

Mehdi.7600
10-11-2008, 04:40
کسی در مورد حفظ حریم شخصی در مورد Mms ها چیزی میدونه؟ یه جورایی آدم میترسه اطلاعات خصوصیش رو Mms کنه!

BIZIMT
10-11-2008, 10:14
آدم میترسه اطلاعات خصوصیش رو Mms کنه!
این قانون قرن جدید و تکنولوژی هست . هر کاری که شما در این دنیا با تکنولژی انجام دهید حداقل در یک پایگاه ذخیره میشه و اگر روزی مشکلی برای ان پایگا ه پیش بیاد همه اطلاعات شما در دسترس دیگران خواهد بود.
این جمله رو فقط برای mms نگفتم بلکه همه فرم و ... ای که در همه جا حتی مدرسه پر می کنید هم شامل میشه.
ولی خوب در همه جای دنیا از این روش استفاده می کنند.ارسال تصاویر خانوادگی با mms.

Mehdi.7600
10-11-2008, 19:04
این قانون قرن جدید و تکنولوژی هست . هر کاری که شما در این دنیا با تکنولژی انجام دهید حداقل در یک پایگاه ذخیره میشه و اگر روزی مشکلی برای ان پایگا ه پیش بیاد همه اطلاعات شما در دسترس دیگران خواهد بود.
این جمله رو فقط برای mms نگفتم بلکه همه فرم و ... ای که در همه جا حتی مدرسه پر می کنید هم شامل میشه.
ولی خوب در همه جای دنیا از این روش استفاده می کنند.ارسال تصاویر خانوادگی با mms.

مرسی ولی آخه میدونی چیه؟ مملکت نون مفت خور کم نداره! آدم میترسه برخلاف همه دنیا که بقول شما شاید این اتفاق بعد 100 سال بیوفته , یه مشت مفت خور حقوق فضولی تو اطلاعات خصوصی مردم رو بخورن

اونم به اسم دفاع از اخلاق و خدا و پیغمبر و دین و حکومت و ...:41:

amini_bio
16-11-2008, 08:04
آقا من sms تایید راه اندازی mms برام اومد.
تنظیمات را هم گرفتم و سیو کردم.
ولی هر کاری می کنم سند نمیشه چرا؟؟؟؟

tohidkh
16-11-2008, 10:00
آقا من sms تایید راه اندازی mms برام اومد.
تنظیمات را هم گرفتم و سیو کردم.
ولی هر کاری می کنم سند نمیشه چرا؟؟؟؟
دوست خوبم تا زمانی که فرم تعهد نامه رو در نمایندگی ایرانسل پر نکنید، عملا براتون سرویس راه اندازی نشده....

amini_bio
16-11-2008, 10:47
خب فرم را پر کردم که sms راه اندازی برام اومد دیگه.
الان بالاخره تونستم سند کنم.
نمی دونم چش بود سند نمیشد.

درضمن برای اونایی که mms شون فعال نشده هم میرسه.
در صورتی که تو سایتش نوشته بود که اونایی که فعال نکردند، یه لینک با پسورد به صورت sms براشون میاد که اینترنتی برند و mms ی که براشون ارسال شده را ببینند.

البته هنوز برا همراه اول سند نکردم که ببینم به دست اونا هم میرسه یا نه.

یه چیز جالب اینکه تا report برات نیاد از اعتبارت کم نمیشه.
یعنی من به چند نفر دادم که به دستشون هم رسیده ولی چون ریپورتش برا من نیومده، از حسابم هنوز چیزی کم نشده.

Mehdi.7600
17-11-2008, 11:24
آیین‌نامه‌ ارایه‌ خدمات پیام چندرسانه‌یی (MMS) منتشر شد

آیین‌نامه‌ی ارایه‌ی خدمات پیام چندرسانه‌یی (MMS) تلفن همراه كه در اجرای بند "د" ماده پنج قانون وظایف و اختیارات وزارت ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات، به‌منظور ضابطه‌مند کردن ارایه‌ی خدمات پیام چند رسانه‌یی تصویب شده بود، منتشر شد.

به گزارش ایسنا پس از آن كه در جریان راه‌اندازی سرویس و خدمات پیام چندرسانه‌یی (MMS) ایرانسل، كارشناسان بر لزوم اطلاع‌رسانی از سوی نهادهای مربوطه درباره‌ی آیین‌نامه‌ی مرتبط برای خانواده‌ها در كشور تاكید داشته و شفاف‌سازی در این زمینه بیش از پیش احساس می‌شد، جزییات آیین‌نامه MMS تلفن همراه تصویب شده از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی منتشر شد.

در بخش تعاریف این آیین‌نامه آمده است:

خدمات چندرسانه‌یی (MMS) ارسال و دریافت پیامی است که می‌تواند صدا، تصویر، متن و داده و یا ترکیبی از آن‌ها باشد.

منظور از سازمان، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی و مشترک، هر شخص که طبق ضوابط و مقررات حق استفاده از خدمات چند رســـانه‌یی را دارد.

فراهم کننده شبکه، اپراتور شبکه که بر اساس پروانه‌های صادره مجاز به ارایه‌ی خدمات چند رسانه‌یی (MMS) به مشترکان است و فراهم کننده پیام، اشخاص حقوقی که برابر مجوزهای صادره می‌توانند پیام‌های چند رسانه‌یی را به صورت انبوه فراهم و ارسال كنند.

واسط شبکه هم هر نوع نرم‌افزار یا سخت‌افزار که براساس یک قرارداد وظیفه تعاملات لازم و مبادله اطلاعات بین تجهیزات شبکه مخابراتی را به‌عهده دارد و کد برگردان پیام هم کدی است که مشترک برای برگرداندن پیام‌های غیرمتعارف به فراهم کننده شبکه از آن استفاده می‌کند.

در بخش حقوق و تکالیف مشترکان تاكید شده است:

مشترک موظف است در زمان درخواست استفاده از خدمات چندرسانه‌یی مشخصات دقیق فردی و نشانی کامل خود را ارایه و هرگونه تغییرات بویژه نشانی خود را حداکثر ظرف مدت 10 روز به فراهم کننده شبکه اطلاع دهد.

در صورت فروش یا سرقت تلفن همراه (سیم‌کارت) مشترک باید نسبت به انجام مراحل قانونی (بر اساس مقررات مربوط) اقدام کند. درغیر این صورت عواقب ناشی از هرگونه سوء استفاده از این تلفن همراه و خدمات مرتبط به عهده مشترک است.

تبلیغات انبوه تجاری، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی توسط مشترک مجاز نیست. تبصره 1: فراهم کنندگان پیام می‌توانند بر اساس مقررات جاری کشور و عقد قرارداد با فراهم کننده شبکه نسبت به انجام تبلیغات اقدام کنند.

تبصره 2: در صورتی که مشترک تمایل به دریافت تبلیغات نداشته باشد باید مراتب را به فراهم کننده شبکه اطلاع دهد.

مشترک می‌تواند برای برگرداندن پیام‌های غیرمتعارف حداکثر ظرف مدت 48 ساعت پس از دریافت با استفاده از کد برگردان پیام اقدام کند.

طبق این آیین‌نامه ارسال پیام‌های چند رسانه‌یی به شرح زیر ممنوع است:

ارسال هرگونه پیام حاوی اطلاعات طبقه‌بندی شده. ارسال هرگونه پیام حاوی اطلاعاتی که موجب خدشه‌دار شدن امنیت ملی شود.

ارسال هرگونه پیام حاوی اطلاعات حریم خصوصی اشخاص حقیقی و حقوقی دیگر بدون رضایت آن‌ها؛ ارسال و یا انتشار ویروس، نرم‌افزارهای مخرب، بازی‌های حاوی ویروس، کرم و هرزنامه از طریق شبکه.

ارسال هرگونه پیام مستهجن و خلاف شئون اسلامی- ایرانی، ارسال هرگونه پیام تهدیدآمیز، ارسال هرگونه پیامی که موجب تخریب و یا هتک حرمت اشخاص حقیقی و حقوقی شود.

ارسال هرگونه پیام حاوی اطلاعاتی که موجب خدشه دار شدن امنیت روانی، اقتصادی و اجتماعی افراد حقیقی و حقوقی شود كه تشخیص موارد مذکور به عهده مراجع ذیصلاح قانونی است.

در بخش حقوق و تکالیف فراهم کنندگان شبکه عنوان شده است:

فراهم کننده شبکه موظف است نسبت به ارایه خدمات موضوع آیین نامه به کلیه مشترکین متقاضی بدون تبعیض اقدام کند.

فراهم کننده شبکه موظف است نسبت به اطلاع‌رسانی مناسب در مورد نحوه درخواست، استفاده از خدمت، جرایم، تخلفات و عواقب ناشی از آن به متقاضیان اقدام کافی بعمل آورد.

فراهم کننده شبکه موظف است نسبت به اخذ تعهدات متناسب با این آیین نامه از متقاضی، قبل از فعال سازی خدمت اقدام کند؛ کلیه فرم‌های تعهد باید قبلا به تائید سازمان برسد.

فراهم کننده شبکه موظف است مطابق با سیاست‌های ابلاغی از سوی شورای عالی انقلاب فرهنگی بسترهای لازم را برای استفاده از خدمات MMS توسط مراکز فرهنگی مجاز فراهم کند.

فراهم کننده شبکه موظف است تجهیزات لازم برای پالایش (-----) انواع پیام‌های موجود در فهرست (لیست) سیاه را ایجاد کند. فراهم کننده شبکه همچنین موظف است کلیه پیام‌های رد و بدل شده به همراه اطلاعات مرتبط را حداقل تا 90 روز ذخیره کند.:18:

فراهم کننده شبکه موظف به اتخاذ تمهیدات لازم درخصوص ثبت اطلاعاتی از پیام است که بنحوی امکان شناسایی فرستنده پیام را برای مراجع ذی‌صلاح فراهم کند. ارسال هرگونه پیام فاقد اطلاعات مذکور به مقصد ممنوع است.

فراهم کننده شبکه موظف است تدابیر لازم برای جلوگیری از پخش ویروس، نرم‌افزارهای مخرب، بازی‌های حاوی ویروس، کرم و هرزنامه از طریق شبکه را اتخاذ کند.

فراهم کننده شبکه موظف است در صورت ارسال یکی از پیام‌های موجود در فهرست سیاه، ضمن پالایش آن، نسبت به ارسال پیام "شما اقدام به ارسال پیام غیر مجاز کرده‌اید" برای مشترک ارسال کننده اقدام کند.

فراهم کننده شبکه موظف است ارایه خدمت ذیربط را به مشترکانی که در فهرست سیاه قرار می گیرند، متوقف کند. در صورت تخلف فراهم کننده شبکه و فعال‌سازی خدمت برای مشترکینی که در فهرست سیاه قرار دارند، فراهم کننده شبکه در قبال پیامدهای این تخلف پاسخگوی مراجع قانونی خواهد بود.

فراهم کننده شبکه باید امکانات لازم برای جلوگیری از ارسال انبوه توسط مشترکین را تامین کند؛ تعریف پیام انبوه و محدودیت تعداد، توسط سازمان به فراهم کننده شبکه اعلام خواهد شد.

بر اساس این آیین‌نامه فراهم کننده شبکه باید اقدامات ذیل را به‌عمل آورد:

تخصیص یک کد اختصاصی برای برگرداندن پیام‌های غیرمتعارف توسط گیرنده پیام؛ استفاده از کد برگرداندن پیام بدون هزینه خواهد بود.

ایجاد امکانات سخت‌افزاری و نرم‌افزاری برای دریافت ثبت پیام‌های برگردانده شده در ظرف زمانی مجاز (48 ساعت) و نگه‌داری آنها به مدت 90 روز.:19:

ثبت مشخصات مشترک برگرداننده پیام، مشترک انتشار دهنده پیام، محتوا و تاریخ و زمان دقیق ارسال پیام، اطلاع از مشخصات واقعی فرستنده پیام از حقوق گیرندگان پیام بوده و فراهم کننده شبکه موظف است تدابیر کافی برای جلوگیری از فریب گیرندگان پیام‌ها را توسط ارسال کنندگان اتخاذ کند و درصورت سهل انگاری، کلیه عواقب ناشی از تحویل پیام‌های فاقد مشخصات صحیح فرستنده برعهده فراهم کننده شبکه خواهد بود.

اما شرایط راه‌اندازی خدمت در آیین‌نامه به این شرح اعلام شده است:

درصورت اعلام آمادگی فراهم کننده شبکه برای ارایه خدمت ارسال و دریافت پیام چندرسانه‌یی، سازمان نسبت به بررسی امکانات فراهم کننده شبکه اقدام و درصورت تایید امکان انجام تعهدات این آیین نامه، راه‌اندازی خدمت مجاز خواهد بود.

در بخش مقررات عمومی تاكید شده است:

ارایه خدمات موضوع این آیین‌نامه هم برای ارسال هم برای دریافت پیام منوط به اخذ موافقت قبلی مشترک خواهد بود.

کلیه مسوولیت‌های حقوقی استفاده از خدمت پیام چند رسانه‌یی بعهده مشترک بوده و وی در مقابل مراجع ذیصلاح قانونی پاسخگو خواهد بود.

فعال سازی خدمت برای افراد زیر 18 سال سن مشروط به موافقت و تعهد ولی قانونی آن‌ها است، ایجاد هرگونه مزاحمت از طریق ارسال پیام چند رسانه‌یی موجب اعمال مجازات مقرر در قوانین و مقررات ذیربط خواهد بود.

مشترک مکلف به رعایت کلیه مقررات مربوط به استفاده از پیام چند رسانه‌یی مندرج در این آیین‌نامه و سایر مقررات جاری کشور بوده و تخلف از آن‌ها موجب پیگرد قانونی است.

فراهم کننده شبکه براساس آیین نامه رسیدگی به مزاحمت‌های تلفنی با متخلفین در استفاده از پیام های چند رسانه‌یی برخورد كرده و برحسب مورد متخلف را به مرجع ذیصلاح قانونی معرفی خواهد کرد.

تعیین موارد شمول فهرست سیاه مشترکان و پیام‌ها برعهده مراجع ذی‌صلاح قانونی است، مواردی که در این آیین‌نامه پیش‌بینی نشده است بر اساس نظر کمیسیون اقدام خواهد شد.

هرگونه مقررات و ضوابط که برحسب ضرورت در آینده توسط سازمان به فراهم کنندگان شبکه ابلاغ می‌شود لازم الاجراء است.

بنا بر اعلام این آیین‌نامه درچهار ماده و شش تبصره در تاریخ 25 شهریورماه به تصویب کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات رسیده و از تاریخ ابلاغ لازم الاجرا است.

منبع :

amini_bio
17-11-2008, 12:02
اوههههههههههههه
خب بگند mms نفرستید دیگه.
ما که هر چی می خوایم بفرستیم جزء یکی از این موارد هست که!!

Mehdi.7600
17-11-2008, 12:15
آره خیلی مسخرست! یادشون رفته اینو هم اضافه کنن:

فرستادن عکس , آهنگ و ویدئو در پیام چند رسانه ای ممنوع است !

فرستادن متن نا مربوط در متن پیام چند رسانه ای هم ممنوع است.

Mms خالی رایگان است!:ی