مشاهده نسخه کامل
: مشکل با بستن یا فایل با htaccess
سلام دوستان.
اگر در جای مناسبی مطرح نکردم عذر می خواهم.
مشکل:
من یا فایل را با htaccess برای همه deny کردم. حالا مشکل اینجاست که خود سیستم مدیریت محتوا نیز نمی تواند آن را یخواند. (یکی از فایلهای قالب است)
ممنون می شوم بگویید چگونه آن را حل کنم. :11:
DaRiOuShJh
12-01-2009, 16:39
آخرین پست این تاپیک مربوط به 94 روز قبل است و جزو تاپیک های قدیمی انجمن محسوب میشود!
در کل این کارتون فک کنم اشتباه باشه
چه فولدری هست و برای چه cms ای؟
cms ها باید به بعضی فولدرها دسترسیه 777 داشته بیاشند در غیر این صورت به مشکل میخورن
در کل این کارتون فک کنم اشتباه باشه
چه فولدری هست و برای چه cms ای؟
cms ها باید به بعضی فولدرها دسترسیه 777 داشته بیاشند در غیر این صورت به مشکل میخورن
دیتالایف
فولدر قالب هست.
کلا سری فایل را می خواهم ببندم:
یکسری فایل با فرمت tpl که مشکلی نداره.
و اما css که با بستن لود نمیشه
DaRiOuShJh
12-01-2009, 18:19
من والا سر در نیاوردم
css و tpl رو برای چی میخوای ببندی؟
کسی اینا رو لود کنه هم به جایی نمیرسه که
4 تا خط کد توشونه همین
MATRIX reloaded
17-01-2009, 00:53
چون فایل هایی چون css بصورت استاتیک لود می شن یعنی مرورگر لودشون می کنه اگه deny بدی فایل ها باز نخواهند شد ولی include می شند که اعمال تغییرات در cms هم یخورده سخته
داریوش جان برای جلوگیری از دزدی قالب می خوام.
آخه tpl ها هم در واقع html هستند و با deny کردن توسط سرور لود می شند. (شاید رفتم ته سیستم ببینم چجوری tpl ها تو php می چرخند که لود می شند.)
neopersia
22-02-2009, 15:54
فایلهایی که php اونا رو میخونه مشکلی پیدا نمیکنن اگه deny بشن. مشکل با فایلهایی هست که مستقیماً توسط مرورگر درخواست میشن. فکر کنم ساده ترین راه حلش اینه که اون فایلا رو بزارید توی یه پوشه که deny نشده باشه بعد آدرسشون رو توی قالب تغییر بدید.
شاید یه راه دیگه هم باشه. مثلاً با همون htacess فقط دسترسی به فایلهایی که پسوند tpl دارند رو ببندید
DaRiOuShJh
22-02-2009, 17:04
حق با یاسر عزیزه
در کل این جور موارد جز درد سر چیزی ندارن
چه حالا چه بعدا
DaRiOuShJh
22-02-2009, 17:18
حق با یاسر عزیزه
در کل این جور موارد جز درد سر چیزی ندارن
چه حالا چه بعدا
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.