مشاهده نسخه کامل
: درخواست كرك براي برنامه هاي مدت دار
دوستان عزیز لطفا مرا راهنمایی فرمایید
برنامه هایی که محدودیت زمان دارند و غالبا ۱۵ روز میباشد چگونه استفاده کنیم چون در پایان زمان تعیین شده دیگر قابل استفاده نیست چه روی سیستم نصب شده باشد چه نشده باشد کرک هم مشکل را حل نمیکنه چون برنامه دانلود شده پس از پایان زمان اینستال نمی شود
با تشکر
در مورد چه برنامه ای صحبت میکنی؟
دقیقتر توضیح بده
سيننا جان
بسياري از برنامه ها پس از دانلود زماني 15 روزه ميدهد وهر روز كه ميگذرد يك روز آن كم ميشود 15 14 13 12 11 10 ...... مثلا برنامهاي را من دانلود كردم بنام password Door كه اين حالت را دارد اگر اينستال روي سيستم شده باشد پس از پايان زمان واگر هم اينستال نشده باشد فايل دانلود پساز زمان تعيين زمان غير فعال ميشود واجازه اينستال شدن نمي دهد از حود 30 برنامه اي كه من دانلود كر ده ام حدود 15 تاي اون اين حالت را دارد .
به داد برسيد برنامه هام از دست رفت.
Behroooz
03-01-2006, 10:57
shareware cheater 3 is your answer
email bedeh barat beferestam
بهروز جان اين ايميل لطفا
emailmasoud@yahoo.com
sed mammad
03-01-2006, 16:12
سلام
برنامه password Door رو اگه ميخواي از حالت تريال دربياري كافيه سريال زيرو وارد كني......
رو سيستم خودم نصبه.....
name: embrace
serial: S0SGO-LT5V9-01EOL-XPWRW-DFLK5K
البته براي Password Door v8.2.11 .....
ولي اگه منظورت نرم افزاريه كه برنامه هاي مختلف رو كرك كنه برنامه اي كه دوستمون اسم بردن بد نيست....
موفق باشي...
چندين برنامه با نامهاي متفاوت وجود دارند كه با نگهداشتن ساعت (در واقع قفل كردن روزشمار برنامه ي مورد نظر) امكان استفاده ي بلند مدت از اون رو به شما مي دهند(البته ممكنست هر كدام از اين برنامه ها داراي محدوديت هايي در اين زمينه باشند). قبلا در مركز دانلود(p30world.com ) هم يكي از بهترينها معرفي شده بود . بعضي از دوستان هم يك چند تايي معرفي كرده اند. اسم همه ي آنها : MicroBest Cracklock 3.8.4 , game jackal , date cracker . شما براي دريافت اونها به آدرسهاي زير مي توانيد مراجعه كنيد .
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
(در آدرسهاي زير , لينك دانلود برنگ آبي , پس از حدود يك دقيقه در پايين صفحه آشكار خواهد شد)
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
;)
فريد عزيز
ميدوني چي ي
بينهايت از راهنمايي شما سپا سگذارم .
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.