مشاهده نسخه کامل
: چگونگي ساخت تيتراژ سريال شهريار؟
میشه طریقه ساخت تیتراژ سریال شهریار رو بگید با فوتوشاپ
؟
منظورم اینه که یه عکس رو بدی و یه سری متن که اونم عکس و جایگزین بشن؟
بفرما:
Shahriar.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
ویرایش: یه تعداد عکس بود که قرار بود بذارم تو فایل آموزش؛ که یادم رفته بود. جدا آپلود کردم:
Shahriar Resources.rar ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ])
توضیحات داخل آموزش هم بهنظر خودم کاملاً واضح بود. در مورد انداختن نوشته به درون فایل؛
باید با ابزارهای سلکت اینکار رو انجام بدی (MagicWand، ...) نباید با Move اینکار انجام بشه.
این که فایلش باز نمیشه..یعنی اصلا دانلود نمیشه
Saeed kmss-D
11-10-2008, 18:31
ممنون محمود جان!
این که فایلش باز نمیشه..یعنی اصلا دانلود نمیشه
دوست عزيز،
لينك و فايل آموزشي مشكلي نداره!
به راحتي دانلود و اجرا ميشه!
مجددا امتحان كنيد!
موفق باشيد♥♥♥
invert selection .رو از کجاب اید بیارم؟
تو منوی select....گزینه ی invers وجود داره نه invert و کار برعکس رو انجام نمیده.
یعنی موقعی که من عکس رو میکشم تو فایل جدید همون شعر منظورمه..همه شعر میاد..چرا اینطوریه؟
Saeed kmss-D
13-10-2008, 15:16
nvert selection .رو از کجاب اید بیارم؟
تو منوی select....گزینه ی invers وجود داره نه invert و کار برعکس رو انجام نمیده.
منظور همون Inverse هستش ( Shift+Ctrl+I )
یعنی موقعی که من عکس رو میکشم تو فایل جدید همون شعر منظورمه..همه شعر میاد..چرا اینطوریه؟
اين به اين خاطره كه شما براي انتقال از ابزار move (فلش سايه و علامت جابه جايي ) استفاده ميكني!
در حالي كه انتقال رو بايد يكي از ابزار هاي انتخاب ( فرقي نميكنه ) انتخاب باشه تا فقط ناحيه انتخابي جا به جا بشه ( فلش سفيد با علامت جا به جايي )
موفق باشي♥♥♥
من وقنی نوشته رو میکشم میارم توی عکس...اون قسمت خاکستری روی عکس شهریار رو میگیره
باید چیکار کنم؟
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.