مشاهده نسخه کامل
: p990 فرانسه هست ولی بقیه چین مثل p1
masoud_ac
10-10-2008, 01:28
p990 فرانسه هست ولی بقیه چین مثل p1
کدوم از لحاظ کیفیت کاری بهتره؟
p990 درسته قدیمی شد اما به نظر من از همشون بهتر جواب داده
p1 با اینکه به اندازه p990 تو بازار نیست بیشتر از p990 واسه تعمیر میاد پیشمون
نظر شما چیه؟
M E H R A N
10-10-2008, 07:12
ببین مسعود جان من الان 1 سال تمامه که گوشی پی1 دارم و از سوئد هم خریدم اما پشتش نوشته چی؟ ساخت
چین
در طول این یک سال هیچ وقت مشکل سخت افزاری پیدا نکرده. الانم مثل روز اولش کار میکنه. یادمه در طول این
1 سال فقط یک بار گوشی ریست شد اونم بخاطر عکس گرفتن های پی در پی حدود 40 تا. از اون موقع به بعد حتی
1 بار نه هنگ کرده نه مشکل سخت افزاری پیدا کرده.
کلا آدم باید بدونه با یک گوشی چطوری کار کنه. چطور گوشی رو نگه داره و ازش مواظبت کنه. گوشی که از سنگ
ساخته نشده همه اش از مدار های اکترونیکی ظریف و قطعات ظریف ساخته شده. خب با این حال آدم باید بدونه
که یک وسیله الکترونیکی به نور آفتاب حساسه, در رطوبت زیاد نباید نگهداری بشه و حتی در دماهایی که بر روی
بعضی وسائل اکترونیکی نوشته شده نباید برده بشه. حالا چه زیر صفر باشه و چه بالای صفر.
شما وقتی یک باطری قلمی معمولی رو میخری معمولا روش علامت آفتاب و رطوبت رو زده چه برسه به یک گوشی.
من سوئد زندگی میکنم و دمای هوای اینجا در زمستان گاهی به 25 درجه زیر صفر میرسه. زمستان پارسال اصلا
مشکلی با گوشیم پیدا نکردم.
مسئله ساخت چین بودنش هم باهاتون موافقم و هم در یک نکته مخالفتم. اگر وسیله الکترنیکی کاملا تحت نظارت
کشور چین ساخته بشه باهات موافقم و تایید میکنم که اگر منم باشم تا آلترناتیو های دیگری داشته باشم
اون جنس رو نمیخرم. اما قضیه گوشی های سونی اریکسون و یا حتی وسیله های دیگر سونی مانند تلویزیون و
ضبط و ... فرق میکنه. اینها درسته که در چین تولید میشند اما در چین ساخته نمیشند. ساخته شدن این
وسیله ها مانند تلویزیون سونی و یا گوشی های سونی اریکسون در ژاپن و تحت نظارت
مهندسان ژاپنی انجام میشه و یا مانند گوشی هاش هم در ژاپن و هم در سوئد بصورت مشترک ساخته میشند.
جالبه بدونید که ساختمان اصلی Uiq در حوالی شهر استکهلم قرار داره و هیچ ربطی هم به چین نداره. حالا بعد
از اینکه طراحان و مهندسان سونی یک گوشی رو ساختند به مرحله تولید انبوه میرسه. در این مرحله برای تولید
به چین میرند و بخاطر ارزانتر بودن کارگر چینی و مالیات کمتر تولید رو در اونجا باز هم تحت نظارت سونی اریکسون
انجام میدن. بعد از تولید هر وسیله توسط سونی و یا سونی اریکسون اون وسیله بارها تحت آزمایشات مختلف
قرار میگیره تا مبادا جایی اشتباهی شده باشه. در دماهای مختلف هوا اون وسیله را امتحان میکنند تا مبادا
در بندر عباس و یا سوئد اخلال دمای هوا پیدا کنه و دچار اشکالاتی بشه.
یادمه در یوتوب فیلمی رو در مورد همین آزمایشات سونی دیدم. در این فیلم لپ تاپ های سونی رو با وزنه های 20
کیلویی که بر روش می افتاد امتحان میکردند. و یا لپ تاپ رو از ارتفاع 3 متری از جهات مختلف پایین مینداختند تا
ببینند که کجاش ضربه پذیرتره و بعد اون قسمت رو محکم تر بکنند. اگر فیلم رو پیدا کردم حتما لینکش رو اینجا
قرار میدم.
کل صحبت من اینه که یک شرکت بزرگی مثل سونی که فقط اسم شرکتش بر روی یک وسیله ارزش مادی اون
رو بالا میبره هرگز نمیاد جنس بد تولید کنه و اعتبار خودش رو مانند جنسهای بازار مشترک و یا چینی خراب کنه.
این اعتبار رو به آسانی بدست نیاورده و زحمت کشیده الانم به این سادگی ها نیست که هر جنس شرکت
سونی که در چین ساخته میشه بد باشه. البته اگر روزی خودم هم ببینم که سونی دیگه اون سونی نیست و
جنس بد تولید میکنه دیگه سمتش نمیرم اما تا به امروز من هر جنسی که واقعا ساخت سونی باشه خریدم ازش
پشیمون نشدم. شاید اون جنس که سالها پیش خریدم امرزو دیگه نتونه با جنسهای جدید از لحاظ تکنولوژی
رقابت بکنه اما از لحاظ سخت افزاری باز هم کار خودش رو میکنه.
الانم من نمیدونم اون گوشی هایی که پیش شما آوردند چه اشکالی داشتند. آیا مطمئنید که طرف بخوبی ازش
مواظبت کرده؟ یا اینکه همینطوری خود به خود خراب شده؟
فرض کنیم که اصلا طرف ناشی بوده و نتونسته ازش بخوبی مواظبت کنه اما میدونید جواب سونی اریکسون
به این افراد چیه؟ میگه گوشی رو که خود به خود خراب شده پس بیار تا یا برات درستش کنم یا یکی مثل همین
رو بهت بدم. این یعنی گارانتی. حداقل گارانتی رو که سونی و یا سونی اریکسون به گوشی هاش میده 2
ساله.
حالا اگر در ایران, افغانستان و یا عراق افرادی پیدا میشند که یا گوشی قاچاقی وارد میکنند و یا گارانتی میدن اما
گارانتی که حتی شرکت سونی اریسکون اون رو به رسمیت نمیشناسه مشکل سونی اریکسون نیست بلکه
مشکل جامعه است که به جایی کشیده شده که بخاطر 5 تومن سود بیشتر حاضرند هر کاری بکنند. به نظر من
به جای گلایه کردن از خراب شدن گوشی های سونی اریکسون یا هر شرکت دیگه ای باید اول از خودمون
گلایه بکنیم که چرا یک گارانتی درست و حسابی نداریم تا وقتی گوشی خراب شد ببیریم اونجا و بدون اینکه
ترسی داشته باشیم راستشو بگیم و یک گوشی نو تحویل بگیریم. چرا اولین جا بعد از مشکل پیدا کردن گوشی
تعمیرگاه موبایل و موبایل فروشی هاست و بجاش اداره بیمه و یا شرکت های گارانتی نیست؟
در آخر این رو هم اضافه کنم که وقتی ما از یک وسیله الکترونیکی و یا مکانیکی حرف میزنیم خرابی هم وجود داره
و چون شرکت های سازنده اینو مثل روز روشن مانند من و شما میدونند براش گارانتی سخت افزاری و بیمه نرم
افزاری و بیمه حادثه قرار دادند. گارانتی رو تا یک حدی شرکت اصلی سازنده میده اما بیمه حوادث و یا نرم افزاری
رو خود خریدار موظفه که در صورت نیاز داشتن تهیه کنه.
ویرایش...
این هم فیلمی که در موردش حرف زدم. این فیلم فقط یک نمونه از آزمایشات سونی هست. اگر فیلم های
دیگه ای هم پیدا کردم در صورت نیاز حتما لینکشو قرار میدم.
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکسانی هم که یا به یوتوب دسترسی ندارند و یا نمیتونند فیلم رو آنلاین ببینند میتونند این فیلم 3 دقیقه ای
رو از لینک زیر دانلود کنند.
دانلود با فرمت flv
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیددانلود با فرمت MPEG-4
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
vahid_civil
10-10-2008, 16:31
این احتمال هم در نظر بگیرید که گوشی که در سوئد تحویل شما میدن با اونچه که در ایران به ما میدن یکم متفاوته.
این احتمال هم در نظر بگیرید که گوشی که در سوئد تحویل شما میدن با اونچه که در ایران به ما میدن یکم متفاوته.
تا حدی تایید میشه
تفاوتش فقط در لوازم جانبی گوشی است
وقتیکه حرف i رو میذارند یعنی برای سفارش جهانی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.