ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : انتخاب فروشگاه اینترنتی فارسی (پولی یا رایگان) ؟

Ramoos
09-10-2008, 19:48
سلام
یه فروشگاه اینترنتی می خواهم ترجیحا رایگان ولی اگه پولی با زیر "پنجاه هزار تومان" هم باشه بد نیست و میشه یه کاریش کرد؟! سوال من اینه که چه فروشگاه سازی رو انتخاب کنم که امنیت و موارد زیر رو داشته باشه؟!:41:
این رو هم بگم که من هیچ چیزی در مورد برنامه نویسی ( اعم از انواع مختلفش!) نمی دونم...
نمونه ایی که دوست دارم فروشگاه شبیه به اون باش:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
البته این نمونه بالا رو برای صفحه اول ترجیح میدم و نه برای همه صفحات!
چند جا هم فروشگاه سازهای فارسی پولی دیدم ولی عموما قیمتهاش یر به فلک می زنه! (البته برای من) مثلا این چند تا رو دیدم که اولیش قیمت معقول تری داره:

andyjon
10-10-2008, 00:01
دوست عزیز به نظر من اگه میخوای کارت رو تازه شروع کنی از رایگان استفاده کن ولی بازم میل خودته پولی امکانات بیشتری داره و راحتره

یه جا بود فروشگاه میزر با 25 هزار تومان خیلی امکانات داشت

hamid2day
10-10-2008, 00:09
اگر محصولات کم هست استاتیک استفاده کن و بعد از اینکه ویزیت و هیت سایتت بالا رفت وخوب مشتری جمع کردی برو به یکی از این اسکریپت های فروشگاه آنلاین

مثل این که برای من هست

Ramoos
10-10-2008, 00:19
دوست عزیز به نظر من اگه میخوای کارت رو تازه شروع کنی از رایگان استفاده کن ولی بازم میل خودته پولی امکانات بیشتری داره و راحتره

یه جا بود فروشگاه میزر با 25 هزار تومان خیلی امکانات داشت

من تو Google راجع به فروشگاههای رایگان زیاد گشتم و حتی توی خود همین فروم هم این کار رو کردم؛ ولی هر جایی که دیدم تعداد قابل توجهی از افراد بودن که با این برنامه ها مشکل داشتن! :13:
من با توجه به کارم و اطلاعاتم و ... زمان و حوصله این که بخوام هی تو اینترنت بگردم و با درخواست از این و اون عیب یابی کارام رو بکنم ندارم. از طرفی تمایل چندانی برای سفارش ساختن سایت به شخص رو ندارم، اونم به این دلیل که من که از برنامه نویسی و این چیزا سر در نمیارم! یه وقت باگی چیزی توش در میاد، تازه این در صورتیه که طرف شخص قابل اطمینانی باشه!!! به همین دلیل و وچندی دلایل دیگس! که ترجیح میدم از یه برنامه شرکتی با پشتیبانی استفاده کنم، که البته اونم قیمتش ... :41:

Ramoos
10-10-2008, 00:23
اگر محصولات کم هست استاتیک استفاده کن و بعد از اینکه ویزیت و هیت سایتت بالا رفت وخوب مشتری جمع کردی برو به یکی از این اسکریپت های فروشگاه آنلاین

مثل این که برای من هست

محصولاتش کم نیست، پس این موضوع کنسله! از طرفی مدام باید آپدیت بشه و ...

andyjon
10-10-2008, 14:00
الان من یه سیستم خوب برات میزارم حال کنی باید یه هاست داشته باشی که اونم راحته برو توی مای گیگ یا گیگفا :

gigfa.com

این سیستمه رو باید توی هاستت نصب کنی

اگه خواستی بگو تا برات آموزشش رو بزارم

یه نمونه از فروشگاه :

اگه خوشت اومد بهم بگو

البته بازم پیشنهادم اینه که پولی بگیری چون اینا خیلی مشکل داره نظر خودته

Ramoos
10-10-2008, 18:14
با تشکر از شما Andyjon ، رفتم و توی mygig.ir ثبت نام کردم. بدک نیست قبل از کار اصلی یه تمرین کوچیکی با این سیستم ها داشته باشم تا در آینده در مدیریت کارهام دچار مشکل نشم. این آموزشی رو که میگید اگه بذارید برای دانلود ممنون میشم.

sam.sum
11-10-2008, 01:22
این لینک رو ببین راجع به فروشگاه های رایگان فارسی هستش