ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سوال: center و middle کردن یه DIV در CSS به چه صورته!×!؟

DaRiOuShJh
09-10-2008, 13:19
هه!
چه عنوانی شد!×!

دوستان چند بار هم پرسیده بودم و لی به جایی نرسیدم
گفتم دوباره مطرح کنم

نگاه کنید

یه div اصلی داریم که مثلا 100 درصد در 100 درصد هست

تا اینجاش هیچی

بعد میخاویم یه div با ابعاده پیکسلی وسطش قرار بدیم که با resize کماکان وسط باشه

چه از نظره طولی چه عرضی

کدش چی میشه؟:31:

eAmin
09-10-2008, 15:29
سلام قشنگ.

من خودم شاهدم یکیش رو که یاسر خودش بهت گفت!!!

در هر حال...

عمودی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدافقی:

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

DaRiOuShJh
10-10-2008, 12:40
بابا اینا پس چرا کار نمیکنن؟

DaRiOuShJh
10-10-2008, 17:36
آی![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا منو گزاشتید سره کار؟
هر کاریش میکنم وسط نمیاد!×!
کمک!×!

اینم کد نمونه

.recent-posts-content {
font-family: tahoma;
font-size: 11px;
text-decoration: none;
font-weight: normal;
background-color: D9DEB8;
padding: 2px;
margin: 0 auto;
width: 95%;
display: block;
overflow: hidden;
float: inherit;
line-height: normal;
text-align: right;
border-style: solid;
border-width: 0px 1px 1px 1px;
border-color: #666666;
}

neopersia
10-10-2008, 19:26
همین کد برای من وسط میاد!
شاید مشکل از doctype باشه! با XHTML 1.0 Transitional تست کن.

DaRiOuShJh
10-10-2008, 20:03
یاسین جون آخه اون که هست؟

اینم یه سورسه کامل

از طریقه Html

align center دادم بهشون

تو IE وسطه ولی تو بقیه یه چند پیکسل اونور تر از وسط میافته

اینم کده کامل

peyman1987
10-10-2008, 21:03
خب خوشگلم فکر کنم مشکل از margin باشه از این استفاده کن.

milky way
10-10-2008, 21:41
برای سنتر کردن به صورت عمودی لایه فقط از table-cell میشه استفاده کرد که خیلی هم مرسوم نیست هیچ راه دیگه ای وجود نداره , ولی افقی خیلی راحته .

DaRiOuShJh
10-10-2008, 22:02
خب خوشگلم فکر کنم مشکل از margin باشه از این استفاده کن.

ها؟
راست میگی ها!×!
ولی آخه margin رو بعدش اضافه کردم که!×!

برای سنتر کردن به صورت عمودی لایه فقط از table-cell میشه استفاده کرد که خیلی هم مرسوم نیست هیچ راه دیگه ای وجود نداره , ولی افقی خیلی راحته .
درکل align="center" زو که میشه تو همه جا استفاده کرد ولی مسنکه خوده اینکار استاندارد نیست

milky way
10-10-2008, 22:24
ها؟
راست میگی ها!×!
ولی آخه margin رو بعدش اضافه کردم که!×!

درکل align="center" زو که میشه تو همه جا استفاده کرد ولی مسنکه خوده اینکار استاندارد نیست
سنتر کردن عمودی !؟ یعنی مثلا لایه از بالا و پایین وسط صفحه قرار بگیره کلا این کار یکمی در لایه سخته و خیلی هم البته کاربردی نیست کلا کثرا دنبال سنتر کردن افقی هستن . در مورد استفاده از تگ Center هم دقت کن چون تگ منسوخ شده ای هست و همچنین استفاده از لایه در table که اصلا کار جالبی نیست .

DaRiOuShJh
10-10-2008, 22:39
سنتر کردن عمودی !؟ یعنی مثلا لایه از بالا و پایین وسط صفحه قرار بگیره کلا این کار یکمی در لایه سخته و خیلی هم البته کاربردی نیست کلا کثرا دنبال سنتر کردن افقی هستن . در مورد استفاده از تگ Center هم دقت کن چون تگ منسوخ شده ای هست و همچنین استفاده از لایه در table که اصلا کار جالبی نیست .

درسته عمودی:46:
برای صفحه های کوچیک خیلی کار آمده
مثلا همین intro ی سایته خودم
ولی چون نتونستم وسط بندازمش بهش margin بالا دادم

هر کدوم کاربردهای خودشون رو دارن

center رو بابا کی گفته منسوخ شده؟ عزیزه دله:31: اگه از center نخوایم استفاده کنیم (البته تو اینجا قبلا گزاشتم و یادم رفت پاکش کنم! بود و نبودش یکیه!×!) یاید برای هر div یه style تعریف کنیم که حس و حال میخواد
این دمه دست تره:46:

در مورد استفاده از لایه در جدول هم داستانی بس خفن!!! داره برای خودش

خفنیشم اونجاس که اگه table آستفاده نمیکردم باید پیکسلی و دقیق برای هر کدوم میزاشتم که اصلا حس و حالش نیست!!!

برای div های بالای سایت همینکار رو کردم که جونم در اومد تا تو همه مرورگرها fix بشن
این کار فعلا بهتره

چون مطالبه زیادی هم در بر نمیگیرن پس مشکلی تو render پیش نمیاد

ولی در کل از من به شما نصیحت:

هیچ وقت دنباله طراحی از صفره یه قالب و مخصوصا از نوعه گرافیکیش برای CMS ای که تا به حال باحاش کار نکردید نرید که بد دردسره!

milky way
10-10-2008, 22:45
درسته عمودی:46:
برای صفحه های کوچیک خیلی کار آمده
مثلا همین intro ی سایته خودم
ولی چون نتونستم وسط بندازمش بهش margin بالا دادم

هر کدوم کاربردهای خودشون رو دارن

center رو بابا کی گفته منسوخ شده؟ عزیزه دله:31: اگه از center نخوایم استفاده کنیم (البته تو اینجا قبلا گزاشتم و یادم رفت پاکش کنم! بود و نبودش یکیه!×!) یاید برای هر div یه style تعریف کنیم که حس و حال میخواد
این دمه دست تره:46:

در مورد استفاده از لایه در جدول هم داستانی بس خفن!!! داره برای خودش

خفنیشم اونجاس که اگه table آستفاده نمیکردم باید پیکسلی و دقیق برای هر کدوم میزاشتم که اصلا حس و حالش نیست!!!

برای div های بالای سایت همینکار رو کردم که جونم در اومد تا تو همه مرورگرها fix بشن
این کار فعلا بهتره

چون مطالبه زیادی هم در بر نمیگیرن پس مشکلی تو render پیش نمیاد

ولی در کل از من به شما نصیحت:

هیچ وقت دنباله طراحی از صفره یه قالب و مخصوصا از نوعه گرافیکیش برای CMS ای که تا به حال باحاش کار نکردید نرید که بد دردسره!
دوست عزیز اینکه چی منسوخ ده رو من نمیگم W3C وضع میکنه و در آینده احتمال داره دیگه هیچ Browser ازش پشتیبانی نکنه .

DaRiOuShJh
10-10-2008, 23:16
دوسته عزیز منظورت رو گرفتم
شوخی کردم

ولی در هر صورت این کد ها فک نکنم منسوخ بشن چون جزوه html هستن و اگه منسوخ بشن چی به سره سایت های قدیمی میاد؟

peyman1987
11-10-2008, 19:55
دوسته عزیز منظورت رو گرفتم
شوخی کردم

ولی در هر صورت این کد ها فک نکنم منسوخ بشن چون جزوه html هستن و اگه منسوخ بشن چی به سره سایت های قدیمی میاد؟

کد که از بین نمیره هست. استفاده ازش منسوخ میشه. مثلا الان دیگه کسی از تگ فونت استفاده نمیکنه ولی هنوز ساپورت میشه و هست. وقتی جایی رسید که دیگه هیچکس از این تگ استفاده نکرد و اصلا از یادها رفت اون موقع W3C میگه خوب حالا که استفاده نمیشه بزار از لیست استاندازدهام بیارمش بیرون.

Align='center' هم همچین وضعیتی داره. یواش یواش داره از دید میافته. قبلا بخاطر اینکه توی باید text-align رو center میکردی و توی فایرفاکس maargin: 0px auto میدادی تا وسط بیافتن میومدن از این استفاده میکردن ولی جدیدن مثل اینکه IE داره یه مقدار آدم میشه و یه چیزایی رو میفهمه برای همین هم دیگه کسی فکر نمیکنم بره سراغ اینا. ولی من خودم هنوز تگ center استفاده میکنم چون فعلا داره ساپورت میشه و دردسری هم برام نداره ولی وقتی ببینم راه بهتری هم هست از اون استفاده میکنم.

درباره سایتهای قدیمی هم چاره ای نیست. کسی که عقب بمونه و پیشرفت نکنه محکوم به نابودیه. سایت هم باید چند وقت یه بار طبق تکنولوژی و استانداردهای روز آپدیت بشه وگرنه از بین رفتنش بهتر از موندنشه.

DaRiOuShJh
11-10-2008, 22:25
کد که از بین نمیره هست. استفاده ازش منسوخ میشه. مثلا الان دیگه کسی از تگ فونت استفاده نمیکنه ولی هنوز ساپورت میشه و هست. وقتی جایی رسید که دیگه هیچکس از این تگ استفاده نکرد و اصلا از یادها رفت اون موقع W3C میگه خوب حالا که استفاده نمیشه بزار از لیست استاندازدهام بیارمش بیرون.

Align='center' هم همچین وضعیتی داره. یواش یواش داره از دید میافته. قبلا بخاطر اینکه توی باید text-align رو center میکردی و توی فایرفاکس maargin: 0px auto میدادی تا وسط بیافتن میومدن از این استفاده میکردن ولی جدیدن مثل اینکه IE داره یه مقدار آدم میشه و یه چیزایی رو میفهمه برای همین هم دیگه کسی فکر نمیکنم بره سراغ اینا. ولی من خودم هنوز تگ center استفاده میکنم چون فعلا داره ساپورت میشه و دردسری هم برام نداره ولی وقتی ببینم راه بهتری هم هست از اون استفاده میکنم.

درباره سایتهای قدیمی هم چاره ای نیست. کسی که عقب بمونه و پیشرفت نکنه محکوم به نابودیه. سایت هم باید چند وقت یه بار طبق تکنولوژی و استانداردهای روز آپدیت بشه وگرنه از بین رفتنش بهتر از موندنشه.

مرسی
والا منکه کلا با اون کده استایله شما آبم توی یه جوب نرفت
ولی در کل خیلی سایت های استاتیک هستن که سالهاس آپدیت نشدن ولی مطالبه خوبی دارن ( برای زمان HTML 2 و ...)
فک نکنم در کل کدی حذف بشه!

Bad Religion\Live at thePalladium (Proper DVD 2006) - Punk\010-bad_religion-los_angeles_is_burning_(live)_-_.mp3

Ultimator
11-10-2008, 22:39
DaRiOuShJh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز لطفا در قرار دادن نقل قول دقت کنید !!

DaRiOuShJh
12-10-2008, 00:22
DaRiOuShJh ([ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) عزیز لطفا در قرار دادن نقل قول دقت کنید !!

:31:شرمنده!
بنده کاملا بی گناهم!
این برای خودش موقعه ویرایش نمیدونم چی شد که اون پست که مربئط به یه تاپیکه دیگه بود رو کپی کرد

DaRiOuShJh
13-10-2008, 19:35
بچه ها امروز مقادیری وقت کردم و این کد رو در قالب چپاندم!
ولی متاسفانه بازم align= "center" به مشکل خوردم
چون باید بهش float: left بدم که زیره div های دیگه قرار بگیره

حال میگویید چه کنم همی؟

margin left بدم بهش تا بیاد وسط؟

peyman1987
17-10-2008, 14:36
خوب برای پایین افتادن یه DIV نیازی نیست float بهش بدی. اگه کدت و چارچوبت همونجوری باشه که من تصور میکنم یه چیزی تو مایه های clear جواب میده و نیازی به float نیست.

DaRiOuShJh
17-10-2008, 14:57
با clear تا به حال کار نکردم×!
توی همون قسمته layout هست؟

peyman1987
17-10-2008, 16:45
یعنی چی تو قسمت layout؟؟؟؟!!!
مثلا تو دو تا div داری:

حالا اگه بهشون clear بدی:

میافتن زیر هم. clear مشخص میکنه که این المنت چیزی بغلش باشه یا نه. اگه بدی clear:left یعنی سمت چپ این المنت چیزی نباشه. اگه باشه این خودشو میبره خط بعد. right هم همین حالت برای سمت راسته و both میگه که دو طرف این المنت چیزی نباشه.

DaRiOuShJh
17-10-2008, 19:09
مرسی
بچه شلوغ نکن

تو Microsoft Expression Web 2 این آپشن ها تو قسمته layout ]ستن برا اون گفتم

peyman1987
18-10-2008, 12:55
مرسی
بچه شلوغ نکن

تو Microsoft Expression Web 2 این آپشن ها تو قسمته layout ]ستن برا اون گفتم

اه اه اه

بابا از تو که قهرمان مسابقات طراحی سنگین وزنی توقع نداشتم. :41: دکتر این مایکروسافتو بزار کنار. تا کی میخوای با کمک برنامه کد بزنی و قهرمان شی؟؟؟ :13: نمیدونم کجای expression web این هست ولی فقط میدونم یه خصوصیت css هست اینی که گفتم.

DaRiOuShJh
18-10-2008, 14:22
اه اه اه

بابا از تو که قهرمان مسابقات طراحی سنگین وزنی توقع نداشتم. :41: دکتر این مایکروسافتو بزار کنار. تا کی میخوای با کمک برنامه کد بزنی و قهرمان شی؟؟؟ :13: نمیدونم کجای expression web این هست ولی فقط میدونم یه خصوصیت css هست اینی که گفتم.

دهه!
آقا رو:31:
بچه بیشین سره جات!×![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون برای 7-8 سال پیش و بیشتر بود که زمانه HTML 4.0 این برنامه ی notepad رو باز میکردیم و ده بنویس!
اون موقع اینقد استایل و ... و کدهای رنگا وارنگ جاوا اسکریپت و php و asp و ... نبود که!

در کل یه طراحه حرفه ای (مثله بنده!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فکره فرداش رو از الان میکنه!×!

کدنویسی که به قوته خودش باقیه ولی در محیطه برنامه هایی نظیره dream weaver و expression و این چیزا که به روز باشن و با validate کدها آشنا مینویسه که بعدا ها کمه کدها یه من شد تازه نفهمه که مقادیری کد validate نیست و یا معلوم نیست کدوم div ذلیل مرده کجا بسته نشده یا کجا مثلا یه دونه ; جا نمونده!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یاد بگیر پسر!×!

درسته یه خصوصه ی css ]ست ولی مثلا menu ی css و یا همون STYLE تو این برنامه خیلی راحت میزاره هم کدها رو سریعتر وارد کنی، هم بدونه مشکل، و هم اینکه تغییرات رو همون موقع ببینی!×! بده؟

خوب دیگه کسی نمیاد این چیزا رو ول کنه و مثله انسانه غار نشین با notepad خالی کار کنه مگر در موارده خاص!

توجیح شدی یا به زور متوصل شم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

{ :46: }

Ultimator
18-10-2008, 17:17
دیگه فکر نکنم 4 خط HTML و CSS انقدر ارزشی داشته باشه که همشو خودمون بنویسیم ! ابزارهای کمکی ( که اکسپرشن از بهترینهاشونه ) کارهای تکراری رو کم میکنه و کمک میکنه چیزهایی که بلدیم رو بهتر اجرا کنیم .. اما کار داریوش هم درست نیست که روش رو از رو برنامه یاد بگیره باید همون طور که پیمان جان گفت خصوصیت های css رو یاد بگیری نه اینکه ببینی از کجای اکسپرشن قابل دسترسه :20:

DaRiOuShJh
18-10-2008, 19:44
دیگه فکر نکنم 4 خط HTML و CSS انقدر ارزشی داشته باشه که همشو خودمون بنویسیم ! ابزارهای کمکی ( که اکسپرشن از بهترینهاشونه ) کارهای تکراری رو کم میکنه و کمک میکنه چیزهایی که بلدیم رو بهتر اجرا کنیم .. اما کار داریوش هم درست نیست که روش رو از رو برنامه یاد بگیره باید همون طور که پیمان جان گفت خصوصیت های css رو یاد بگیری نه اینکه ببینی از کجای اکسپرشن قابل دسترسه :20:

بابا نیما من کجا از رو برنامه یاد گرفتم!!!
خوب اینکه تابولیه یه آپشن کده css هست و چه طور و کجا باید به کار بره یدونه برنامه:31:

من اونطوری میخواستم بدونه که فلان جا هم از تو این برنامه میشه بهش دسترسی داشت:27:

peyman1987
18-10-2008, 20:10
دهه!
آقا رو:31:
بچه بیشین سره جات!×![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اون برای 7-8 سال پیش و بیشتر بود که زمانه HTML 4.0 این برنامه ی notepad رو باز میکردیم و ده بنویس!
اون موقع اینقد استایل و ... و کدهای رنگا وارنگ جاوا اسکریپت و php و asp و ... نبود که!

در کل یه طراحه حرفه ای (مثله بنده!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]) فکره فرداش رو از الان میکنه!×!

کدنویسی که به قوته خودش باقیه ولی در محیطه برنامه هایی نظیره dream weaver و expression و این چیزا که به روز باشن و با validate کدها آشنا مینویسه که بعدا ها کمه کدها یه من شد تازه نفهمه که مقادیری کد validate نیست و یا معلوم نیست کدوم div ذلیل مرده کجا بسته نشده یا کجا مثلا یه دونه ; جا نمونده!

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]یاد بگیر پسر!×!

درسته یه خصوصه ی css ]ست ولی مثلا menu ی css و یا همون STYLE تو این برنامه خیلی راحت میزاره هم کدها رو سریعتر وارد کنی، هم بدونه مشکل، و هم اینکه تغییرات رو همون موقع ببینی!×! بده؟

خوب دیگه کسی نمیاد این چیزا رو ول کنه و مثله انسانه غار نشین با notepad خالی کار کنه مگر در موارده خاص!

توجیح شدی یا به زور متوصل شم؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

{ :46: }

تو که همینجوریش به زور متوصل شدی جوون!!!:13: بزا منم از خودم دفاع کنم خوب.:41:

دکتر من کی گفتم باید تو نوت پد برنامه بنویسی؟ میگم نباید عادت کنی به اینکه برنامه کاراتو انجام بده. هیچ کدی به اندازه کدی که خودت نوشته باشی Valid نمیشه. اینو از من بپرس. امکان نداره یه نرم افزار کدی بزنه که بهتر از کد یه developer دربیاد. اینم باز از من بپرس صداتم در نیاد :5:. دکتر همینجوری کد زدی که نمیتونی دیباگش کنی دیگه. ادیتورهای به مراتب حرفه ای تری هم هستن که میتونی باهاشون راحت کد بنویسی ولی برای این ناشناس موندن که نمیان بجات کد بزنن. ادیتورهایی مثل Aptana و Eclipse هستن که بهترین کد نویسی رو میتونی باهاشون انجام بدی بدون اینکه آسیبی به برنامه نویسیت وارد کنن. این نظر منه. من معتقدم برنامه نویسی که خودش کد نزنه مثل مهندسیه که خودش آستیناشو بالا نمیزنه دست به کار شه و مثلا رو یه قالب کار کنه. بعد از یه مدت خودبخود محو میشه.

peyman1987
18-10-2008, 20:12

نیما جان درست میگی ولی یه مقدار احساس میکنم این نظرت یه مقدار از برنامه نویس ASP بودنت نشات میگیره. نمیدونم برای برنامه نویسای ASP ارزش HTML و CSS چقدره ولی دونستن نکات ریز برای برنامه نویس PHP و کلا اوپن سورس به نظر من از نون شیم واجب تره. :10:

Ultimator
19-10-2008, 01:37
نیما جان درست میگی ولی یه مقدار احساس میکنم این نظرت یه مقدار از برنامه نویس ASP بودنت نشات میگیره. نمیدونم برای برنامه نویسای ASP ارزش HTML و CSS چقدره ولی دونستن نکات ریز برای برنامه نویس PHP و کلا اوپن سورس به نظر من از نون شیم واجب تره. :10:
دونستنش که بعله برلی همه لازمه ربطی هم یه نوع زبونش نداره زیاد خیلی .. 

اما گاهی بعضیها اجرای همون چیزها رو با یه GUI بیشتر از کدنویسی  میپسندند ! 

-----

بحث کجا بود کجا هست ! 

داریوش مشکلت حل شد ؟! سنتر شد دی آی وی مذکور ؟! 

پس -->/

DaRiOuShJh
19-10-2008, 02:05
نه بابا!
اینقد اذیت کرد فعلا خسته شدم دام انجمن رو درست میکنم

peyman1987
19-10-2008, 20:24
نه بابا!
اینقد اذیت کرد فعلا خسته شدم دام انجمن رو درست میکنم

ترکوندی ما و خودتو

کدتو بزار مگه اون موقع درست نشده بود؟؟؟؟

DaRiOuShJh
19-10-2008, 20:41
هه هه هه
پیمان حالا فعلا حس و حالش نیست
باشه برای موقعی کهبود
کدش که یکی دو تا نیست
یه منه