مشاهده نسخه کامل
: 3ِD Max رو میشه با کتاب یا خودآموز یاد گرفت؟
Arash_XL7710i_207
09-10-2008, 08:14
اگه میشه لطف کنید بگید بهترین و کاملترین کتاب کدومه؟
rozhan_8915
09-10-2008, 09:36
مکس رو شما بستگی به خودت داره! بدون کتاب هم میشه یاد گرفت.
دوسته عزیز میشه مکسو با کتابم یاد گرفت اما من بهتون سی دی تصویری رو پیشنهاد میکنم تا توی ساخت مدلینگ ها ببینید که چطور طرف داره مدلو میسازه و اینطوری بهتر یاد میگیرید
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
reza-mx-3d
09-10-2008, 11:45
به نظر من help خود مکس از هر کتابی بهتره . چون من اکثر کتابهایی رو که خوندم همشون از تمرینات خود مکس استفاده کردن. منتها باید ترجمش کنی.
*PARASTOO*
09-10-2008, 11:47
دوسته عزیز میشه مکسو با کتابم یاد گرفت اما من بهتون سی دی تصویری رو پیشنهاد میکنم تا توی ساخت مدلینگ ها ببینید که چطور طرف داره مدلو میسازه و اینطوری بهتر یاد میگیرید
منم همین حرف رو تایید میکنم . 3d رو نمیشه از روی کتاب یاد گرفت.
بهترین روش برای یادگیری 3DStudio Max اول Help و بعد Tutorial های سایت های خارجی و این سایت.
SSS_HHH_OOO
09-10-2008, 20:31
بهترین کتاب هلپ مکسه.... از مبتدی تا متوسط رو بهت یاد میده..برای ورود به دنیای حرفه ای هم باید فقط آموزشهای زبان اصلی رو بخونی....
Borhan72
10-10-2008, 13:35
من نه كتاب گرفتم نه كلاس رفتم و نه سی دی تصويری گرفتم...
من كه ميبينی يه كم ياد گرفتم از لطف تمامی دوستان عزيز و كاربران اين سايته...
هرچی (حتی يه چيز كوچيك) رو تا ياد ميگرفتم حدود 10-20 بار ميساختم تا راحت و روون بشم...
شما هم بهتره كه تمرين كنی و سوالاتت رو از اساتيد سايت بپرسی...
1) Cd آموزشی.
2) هلپ مکس.
3) آموزش های بخش تمرینات و مباحث آموزشی.
4) توتریال های آموزش اصلی.
موفق باشی........
hamzeaziz
10-10-2008, 14:33
سلام من فکر میکنم 3d Max بیشتر به ابتکار و خلاقیت نیاز دازه تا کتاب و سی دی آموزشی چونکه کتاب و سی دی آموزشی فقط یه راه کوتاهی بهت نشون میده و بقیه بعهدیه خودته
به قول دوستم hamzeaziz این نرم افزار بیشتر به خلاقیت نیاز داره البته یاد گرفتن نرم افزار بدون آموزش غیر ممکنه
بهترین منبع help خود مکس هست
Arash_XL7710i_207
11-10-2008, 07:27
از تمامی دوستان خوبم ممنونم پس با این حال هلپ خود نرم افزار مورد تایید همتون هست.
متشکرم.
به نظر من با کتاب یا سی دی فقط خودتو سر گرم میکنی یعنی اون طور که باید حرفه ای نمیشی
نظر من اینه که باید کلاس رفت میدونی اگه میخوای حرفهای بشی راهش اینه البطه وب گردی اونم فقط سایت های خارجی رو پیشنهاد میکنم.دلیل اینم که تو این سایتم چون به نظر من اولین جایی هست که انیمیشنی هارو دور خودش جمع کرده البطه تو ایران
من الان چهار سال به خاطر مشگلاتی نمیتونم کلاس برم تو این چهار سال دارم وب گردی میکنم اموزش تصویری میبینم
ولی باز اونی که باید باشم نیستم.
armin_3dsmax
12-10-2008, 18:30
نه خیر 3d max شوخی نیست آقای آرش من خودم با 20 و 30 تا کتاب و دوره های سنگین 3d max و سی دی های زیاد رو خوندم تا یاد گرفتم و کارگردان شدم پیشنهاد می کنم بری و تلاش کنی نه بازی کنی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.