ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : سئوال در مورد سي پي يو 9850 Amd

amigo
09-10-2008, 05:45
سلام دوستان يه سئوال دارم اگه بتونين بهم جواب بدين ممنون ميشم
من يه سي پي يو amd phenon 9850 به همراه مين ma78gm-s2h خريدم به همراه 2 رم يك گيگ 1066 , و پاور گرين 430
اما مشكلم اينه كه با اين كه دماي سي پي يو كاملا طبيعيه و دماي چيپست مين هم نرماله ولي خازن هاي جامدي كه روي مينم به كار رفته خيلي بيشتر از حد طبيعي داغ ميشن به طوري كه نميشه دماش رو روي انگشتتون تحمل كنين من سي پي يو رو با مين m2n -e هم امتحان كردم بازم همين مشكل رو داشت و دما ي خازن هاش خيلي بالا ميرفت
با يه مادر بورد ma78 ديگه هم امتحان كردم بازم دماي مين و سي پي يو طبيعي بود ولي دماي خازن هاي جامد خيلي زياد بود. يه چيز ديگم اينه كه بعد يه مدت كه سيستم روشنه سرعتش پايين مياد .

اگه ميشه يه كمكي كنين چون احساس ميكنم ممكنه يكي از سخت افزارام مشكل داشته باشه

hardware2000
09-10-2008, 07:10
مینو بدون سییو تست کن و هیچی روش سوار نکن ببین بازم خازنا داغ میشه.

shahab_blaster
09-10-2008, 09:46
سلام دوستان يه سئوال دارم اگه بتونين بهم جواب بدين ممنون ميشم
من يه سي پي يو amd phenon 9850 به همراه مين ma78gm-s2h خريدم به همراه 2 رم يك گيگ 1066 , و پاور گرين 430
اما مشكلم اينه كه با اين كه دماي سي پي يو كاملا طبيعيه و دماي چيپست مين هم نرماله ولي خازن هاي جامدي كه روي مينم به كار رفته خيلي بيشتر از حد طبيعي داغ ميشن به طوري كه نميشه دماش رو روي انگشتتون تحمل كنين من سي پي يو رو با مين m2n -e هم امتحان كردم بازم همين مشكل رو داشت و دما ي خازن هاش خيلي بالا ميرفت
با يه مادر بورد ma78 ديگه هم امتحان كردم بازم دماي مين و سي پي يو طبيعي بود ولي دماي خازن هاي جامد خيلي زياد بود. يه چيز ديگم اينه كه بعد يه مدت كه سيستم روشنه سرعتش پايين مياد .

اگه ميشه يه كمكي كنين چون احساس ميكنم ممكنه يكي از سخت افزارام مشكل داشته باشه
دوست خوبم اين پردازنده نياز به 125 وات قدرت داره تا كاركنه و مادربورد شما احتمالا تا 100 وات قدرت رو براي پردازنده محيا ميكنه شما بايد مادربوردي بگيريد كه بتونه وات بالاتري رو به پردازنده بده كه الان تا 140 وات مادربورد در بازار موجود هست
علت داغ شدن هم فشار بيش از حد توان هست

amigo
12-10-2008, 01:46
دوست خوبم اين پردازنده نياز به 125 وات قدرت داره تا كاركنه و مادربورد شما احتمالا تا 100 وات قدرت رو براي پردازنده محيا ميكنه شما بايد مادربوردي بگيريد كه بتونه وات بالاتري رو به پردازنده بده كه الان تا 140 وات مادربورد در بازار موجود هست
علت داغ شدن هم فشار بيش از حد توان هست
دوست عزيز ممنون كه توجه كردي
خب راستش مادربوردي كه خريدم اساسا با سي پي يوهاي فنون سازگاره و توسط خود شركت گيگا با پردازنده هاي چهار هسته اي تست تريدي مارك تست شده ولي به احتمال زياد اين مين با اينكه مين خيلي خوبيه ولي اين سي پي يو رو ساپورت نميكنه

مشخصات مينبورد:
1. Supports AMD Phenom / Athlon series processors
2. Solid capacitors design in CPU VRM
3. Dual Channel DDR2 1066 for remarkable system performance
4. Integrated ATI Radeon HD3200-based graphics (DX10)
5. Ultimate graphics performance with PCI-E 2.0 x16 interface with ATI Hybrid CrossFireX support
6. Integrated SATA 3Gb/s with RAID function
7. Features high speed Gigabit Ethernet and IEEE1394
8. High quality 106dB SNR ALC889A HD audio
9. Integrated HDMI/ DVI interface with HDCP

shahab_blaster
12-10-2008, 17:12
دوست عزيز ممنون كه توجه كردي
خب راستش مادربوردي كه خريدم اساسا با سي پي يوهاي فنون سازگاره و توسط خود شركت گيگا با پردازنده هاي چهار هسته اي تست تريدي مارك تست شده ولي به احتمال زياد اين مين با اينكه مين خيلي خوبيه ولي اين سي پي يو رو ساپورت نميكنه

مشخصات مينبورد:
1. Supports AMD Phenom / Athlon series processors
2. Solid capacitors design in CPU VRM
3. Dual Channel DDR2 1066 for remarkable system performance
4. Integrated ATI Radeon HD3200-based graphics (DX10)
5. Ultimate graphics performance with PCI-E 2.0 x16 interface with ATI Hybrid CrossFireX support
6. Integrated SATA 3Gb/s with RAID function
7. Features high speed Gigabit Ethernet and IEEE1394
8. High quality 106dB SNR ALC889A HD audio
9. Integrated HDMI/ DVI interface with HDCP
ميدونم سازگار هست ولي توان لازم رو براي برق رسوندن به پردازنده نداره

amigo
13-10-2008, 02:55
ممنون من همون روز که گفتی تو سایت گیگا نگاه کردم جالب اینه که تو سایت فلاش آپدیت مادربورد رو گذاشته برای 9950 ولی تو لیست ساپورت سی پی یو برای این مین نوشته که ساپورت نمیشه .
این مین رو بیخیالش شدم میخوام یه مین دیگه بخرم این مینبوردها چطورن
Ga-ma78g-ds3h
یا
Ga-ma78gpm-ds2h
من که نگاه کردم این مدل سی پی یو رو اون جور که نوشتن ساپورت میکنن البته من با ایسوز زیاد آشنایی ندارم اگه ممکنه یه چنتا مدل ایسوز هم برام بزارین که حدود قیمتش تا دویست تومن باشه و رو این سی پی یو Amd 9850 بدون مشکل کار کنه

amigo
13-10-2008, 02:58
ميدونم سازگار هست ولي توان لازم رو براي برق رسوندن به پردازنده نداره
کمکت عالی بود اصل مطلب رو گفتی فقط میخواستم مشخصات رو بزارم