مشاهده نسخه کامل
: درخواست : راهنمایی در مورد سر فصل کلاس های 3DStudio Max
سلام به همه.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من جواب دوستان رو تا حدی که میدونم میدم و سعی میکنم که کامل باشند.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میخوام کلاس خصوصی برگذار کنم فقط در مشهد.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا میخوام از شما عزیزان کمک بگیرم که سرفصل هایی که باید ارائه بدم چیا هستن ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قیمت واسه هر جلسه که هم ما رو خوش بیاد و هم خدا رو چقدره ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چند جلسه باید واسه آموزش بذارم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آیا لازمه در کنار آموزش پلاگینی هم آموزش داده بشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]؟ یا هزینه اون جدا باید گرفته شه ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی ممنون میشم اگه جواب کاملی بهم بدید.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میدونید خودم از این نرم افزار یه چیزایی حالیمه. نمونه کارامو دیدید[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ولی اصلا نمیدونم چطور و از کجا باید آموزشم رو شروع کنم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لطف میکنین اگه راهنمایی کنین.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
متشکرم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
mohsen770
08-10-2008, 00:08
به نظر من اگه از روی سرفصل های یک کتاب مرجع پیش برید خیلی خوبه ، چون نکات خیلی ریز رو هم میتونید از کتاب کمک بگیرید .
اگه کلاسا از صفر باشه هم که باید معنی پلاگین رو به شاگردا یاد بدید...!
فکر میکنی اینطوری بهتر باشه محسن جون ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم بعد یه سواله دیگه مثلا لازمه دوره کلاس رو مشخص کنم مثلا : مبتدی - متوسط - پیشرفته ؟[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دمت گرم که نظر دادی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیدونم بعد یه سواله دیگه مثلا لازمه دوره کلاس رو مشخص کنم مثلا : مبتدی - متوسط - پیشرفته ؟
خوب به نظره من لازمه که حداقل دو بخش بشه
یعنی مقدماتی ( که تا متوسط پیش میره ) و حرفه ای که تمامیه مطالب و پلاگینا و نرم افزار های مکمل رو در بر داره
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی هادی جان ولی هیچ کس سر فصل ها رو نگفت ؟ قیمت ؟ تعداد جلسات ؟
hesam_g59
08-10-2008, 00:25
سوالاي سخت سخت نپرس ديگه عادل جون
قيمت كه بستگي به خودت داره..ولي عرف بازار رو ببين چيه
جلسات هم بستگي به نوع تقسيم كلاسها..همون درجه بنديت داره
mohsen770
08-10-2008, 00:32
این قضیه ی درجه بندی رو من هر جا پرسیدم ، گفتن وجود خارجی نداره ....!!
یعنی از 0 تا 100 ....
اگه هم طرف یه مقدار حالیش بود ، باید صبر کنه تا سطح کلاس به اون برسه .
در مورد قیمت هم ، من پرسیدم ، گفتن 45 تومن ...!
البته اگه من کلاس میذاشتم ، جلسه ای 45 تومن میگرفتم ....
ولی حقیقت تلخه دیگه ...!!
قیمت رو خیلی بالا نگفتی !
سر فصل ها چی ؟
آخه فکر نمیکنم کتاب به غیر از ترجمه هلپ مکس پیدا کنم.
mohsen770
08-10-2008, 01:14
این نتیجه ی سالها تلاش و خون دل و سر گیجه و گریه و تجربه و ..... بید.
ارزشش خیلی بسشتر از اینهاست ....
شما منبعی بهتر از هلپ مکس میشناسید ؟؟
hesam_g59
08-10-2008, 01:44
منبع زياده...البته خيلي آپ تو ديت نيست...مثلا من مرجع كامل مكس 8 رو دارم....ئ همينطور چند تا كتاب مرتبط با همين مرجع رو...
البته اينم گم كه اين مرجع خيلي كامله و قيمتش هم قشنگه...15000 تومن ناقابل
عادل عزيز بخواد هم رايگان در اختيارش ميزارم...(امتياز همشهري بودن اينه)
دسته همتون درد نکنه.
بذارید بقیه هم نظر بدن ببینم چی میگن.
حسام جون یه کم بیشتر در مورده اون کتابه توضیح میدی ؟
از کجا خریدی ؟
سرفصل هاش چین ؟
ممنونم میشم.
کاربر_P30W
08-10-2008, 20:49
من تابستئن می خوام برم کلاس 3DsMax بابل؛اون از مبتدی شروع میکنه تا حرفه ای؛قیمتش هم 365 هزار تومان هست؛رفتم فریدونکنار؛اون میتدی تا متوسطه رو 180 تومان یاد میده و خودش میگه برو پیش اون بابلیه ؛ چون او کسی که بابل درس میده؛بهتر کار میکنه.... در هر حال قیمت کلاست رو کمتر از 179 هزار 500 تومن کمتر مظار که سرت کلاه میره...
سلام
خوبی عادل جان
من چند وقت پیش رفتم یه کلاس مکس ثبت نام کنم ( مبتدی _ متوسط ) گفتن اگه تعداد به حد نساب ( 12 نفر ) برسه نفری 45000 تومن میگیرن اگه کمتر هم باشین هزینه میره بالاتر .
حالا بستگی داره شما بخواین به چند نفر آموزش بدین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟ و اینکه کلاس رو در چند جلسه برگزار کنین .؟؟؟؟؟؟
rozhan_8915
08-10-2008, 21:35
قیمت رو من بگم؟:31:
به نظر من مبتدی و متوسط رو هم 70 تومن بگیر
پیشرفته هم 40 تومن
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
میشه بگی این شکلکا رو از کجا میاری؟
از همه ممنونم. ایشاا... از فردا میرم دنبال چاپ آگهی تو روزنامه.
این شکلک ها برنامه ای داره به نام شهر شکلک تو گوگل سرچ کنی پیدا میکنی.
*PARASTOO*
09-10-2008, 00:24
سلام عادل جان پس میخوای آموزشگاه بزنی؟؟؟کار خوبی کردی..یکی از آشناهامون توی آموزشگاه کوثر مایا درس میده 30 جلسه رو 430 تومان میگیره.
به نظرم پلاگین درس ندی بهتره کار خودت رو سنگین میکنی..
اگر هم میخواستی یاد بدی باید هزینش رو جدا بگیری.
بعد اگه میخوای از نحوه درس دادن بدونی حتما بگو تا ازش بپرسم.:46:
موفق باشی دوست گلم:10:
به نظر من جلسه ای 45 خیلی زیاده ! یعنی طرف باید مایه دار باشه شدیدا که بخواد بیاد کلاس !
به نظر من 10 جلسه بزار 70 تومن ...
کاربر_P30W
09-10-2008, 13:08
به نظر من جلسه ای 45 خیلی زیاده ! یعنی طرف باید مایه دار باشه شدیدا که بخواد بیاد کلاس !
به نظر من 10 جلسه بزار 70 تومن ...
چون این کلاس ها کم یاب هستند؛حتماً باید با قیمت بالا باشن مثل اون کلاس مایا ای که پرستو جون گفت؛430 هزار تومن... خب مَرده حق داره دیگه... چون من خودم اولین بارمه که کلاس "مایا" رو شنیدم.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
**AREZOO**
10-10-2008, 13:21
آموزش 3dmax؟؟؟:21:...باریکلا!!:27:
خوب کی مزاهم بشیم , شهریه چقدر هستش؟
آدرس هم بیزحمت بنویس.:11:
Borhan72
10-10-2008, 13:37
می تونی از سر فصل های هلپ خود مكس استفاده كنی...
سلام آقا عادل.
خیلی کار عالی هست. راستش من پارسال شنیده بودم که که قیمت هر جلسه کلاس 30 هزار تومن هست! باز هم می گم که من مطمین نیستم و فقط شنــــــیدم.
شاد باشی.............
کاربر_P30W
10-10-2008, 15:54
30 تومن؟ خب شایعه نیست. شاید بیشتر از 11 جلسه بود؛نه؟ آخه همون طور که گفتم؛من باید 348 تومن بدم واسه شهریه کلاس مکس بابل.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.