ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : شرکت کننده:hadi665- مسابقه شماره 6

hadi665
06-10-2008, 22:49
سلام

خوبید ؟
میگم به نظرتون من خوبم؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] آخه امروز خیلی فعال شدما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خلاصه دیدم بیکاری داره فشار میاره و اینا ، گفتم بد نیست دو مین نفری باشم که تاپیک مسابه رو میزنه
پس شما کجایید؟ چرا شروع نمیکنید؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

هرکی شرکت نکنه خفش میکنما [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا میون حرفام این مدله رو تو همین چند دقیقه ( 30 min ) رفتم توی فلشو آناتومیشو ساختم بعدم دارم سعی میکنم سه بعدیش کنم البته الآن یکمی خنده داره انشالله بخیر بگذره

بخندید ، عیبی نداره ، نوبت ما هم میشه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من نمیدونم این چرا اینطوریه قبله کار داشتم یک ساعت نگاهش میکردم ببینم اصلا قضیش از چه قراره [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

پس من دیگه سفارش نمیکنما ، 10 روز بیشتر مهلت نیست ، یکمی مدلینگ بزنید به اون کمرتون [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

blackfox
06-10-2008, 23:04
خوب است ، خوب است . انشااله تعالی برنده می شوید

CG Art
07-10-2008, 00:06
به به مبارک باشه .[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تبریک میگم هادی جون.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ایشا ا... مسابقات بعدی هم اول بشی.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بابا یه کن یواش تر من چیکار کنم نمیتونم اینطوری بسازم ؟!!!!!!!!![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مـــــــــــــــامان [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

sarina_sh
07-10-2008, 06:25
یکمی مدلینگ بزنید به اون کمرتون

هادی خیلی خوب شده ... نوک دماغش یکم تیز بشه دیگه هیچ مشکلی نداره ... البته دماغ نیست بیستماغه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

khalilonline
07-10-2008, 08:20
عالیه
ادامه بده

3dlove
07-10-2008, 09:38
عالی شده هادی جان

ALI3DMAXAMATOR
07-10-2008, 09:44
خيلي خوب شده هادي جان..............ادامه بده

J U N I P E R
07-10-2008, 11:18
هادي خيلي خوب شده!
موفق باشيد...

/.,mnb
07-10-2008, 11:48
به به. بســـتیار عالی آقا هادی.
منتظر ادامشم.........

3dforyou
07-10-2008, 12:13
سلام
خیلی عالی شده
دمت گرم کارت درسته حیف که دارم یه کاراکتر دیگه میسازم و گرنه من هم شرکت میکردم
:40::10:

Borhan72
07-10-2008, 15:22
بابا هادی جا به چی بخنديم...
دمت گرم...
خيلی باحال داری پيش ميری...
من اصلآ فكر نكنم بتونم اينو بسازم...(حتی در اين حد):)
موفق باشی

SSS_HHH_OOO
07-10-2008, 21:48
به به.. میبینم که رفیق شرکت کرده...دیگه تو شرکت کردی من حوصله ندارم شرکت کنم..سطح کار رو آوردی پایین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به کلاس ما نمیخوره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسابقات انجمن هم خز شد رفت..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از اینا که بگذریم مدلت خیلی خیلی خیلی افتضاح شده...به درد لای جرز میخوره...اصلا من میگم سه بعدی رو ول کن برو سراغ یه کار دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو خودکشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی جدا اگه نظر بدم بازم میگم آشغال شده..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا از شوخی بگذریم خیلی ضایع ساختی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اشکال هم که اینقدر داره که بهتر کل کارو عوض کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی این یکی دیگه جدیه..خیلی خوب ساختی...کار سختی به نظر میرسه....آخه سایه ها تو دو تا نما یکم فرق دارن....فعلا که اصل کار رو ساختی...

hadi665
07-10-2008, 22:17
از همه دوستان خوبم متشکرم
یکمی بیسشو بسازم میرم زیبراش [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

به به.. میبینم که رفیق شرکت کرده...دیگه تو شرکت کردی من حوصله ندارم شرکت کنم..سطح کار رو آوردی پایین[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]به کلاس ما نمیخوره[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مسابقات انجمن هم خز شد رفت..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

از اینا که بگذریم مدلت خیلی خیلی خیلی افتضاح شده...به درد لای جرز میخوره...اصلا من میگم سه بعدی رو ول کن برو سراغ یه کار دیگه[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] برو خودکشی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی جدا اگه نظر بدم بازم میگم آشغال شده..[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حالا از شوخی بگذریم خیلی ضایع ساختی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اشکال هم که اینقدر داره که بهتر کل کارو عوض کنی[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

ولی این یکی دیگه جدیه..خیلی خوب ساختی...کار سختی به نظر میرسه....آخه سایه ها تو دو تا نما یکم فرق دارن....فعلا که اصل کار رو ساختی...

این چی میگه [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بچه برو خونتون بیکاری مگه میای اسپم میدی اونم تو تاپیک همکار [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hadi665
09-10-2008, 00:36
این تا اینجای کار که یکمی با زیبراشم باهاش ور رفتم
اما چنگی به دل نمیزنه
رسما دارم نا امید میشم [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

*PARASTOO*
09-10-2008, 00:54
خیلی عالی مدل کردی هادی جان , فقط گوشش خیلی صاق شده..

b3dnet
09-10-2008, 02:12
ایول هادی جان
خیلی عالی شده

3dlove
09-10-2008, 07:32
چه کردی استـــــــــــــــــــاد
ما که تو لب و لوچش موندیم :41:
........... خیلی جالب شده

rozhan_8915
09-10-2008, 09:42
خیلی خوب شده مخصوصا" چشمش عالی شده

Warden
09-10-2008, 09:45
ایول هادی جون دمت گـــــــــــــــــــرم ولی کاش این مسابقه زودتر بود چون من نمی تونم شرکت کنم.............Cry

من کاراکتر دئوست دارم عاشقشم دیووونشم....................آخه چرا اینقدر دیر........................

alibitaraf
09-10-2008, 10:14
به به هادی جون!!!!
می بینم که شروع کردی به کارو....
خوب پیش رفتی ......فکر کنم انقدر طرح ضایع بوده کسی شرکت نکرده.!!!!!

کار سختی به نظر میرسه....آخه سایه ها تو دو تا نما یکم فرق دارن....

می دونی مشکلش اینه که نور پردازی توی طرح برای هر دو سر ز یه طرفه!!!!

ببخشید واقعا شرمنده!!!

hadi665
09-10-2008, 13:01
ممنون از همگی !

علی جان اتفاقا خیلی هم خوب کشیده شده
فقط توی گوشش دو طرف به هم نمیخورن بعقیه جا ها عالیه
ممنون

شبیه شده ؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hrgh2
09-10-2008, 13:43
چه میکنه این بازیکن
همه رو دریبل کرده و تک به تک شده
------------------------------------------------
ایول خیلی خوب ساختیش هادی

hadi665
09-10-2008, 14:35
ممنون حمید جان
من دروازه خالی رو عادت دارم خراب کنم :31:

یکمی الکی روی تکسچرش کار کردم
چطور شده اصلا شباهتی هست؟ [ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

/.,mnb
09-10-2008, 14:39
بسیار عالیه آقا هادی.........

3dlove
09-10-2008, 15:26
عالی پیش میری هادی جان
داخل گوشها یه کم صاف شده ///////////

hrgh2
09-10-2008, 15:36
خیلی عالی شده هادی
فقط رنگ لبش مشکل داره

alibitaraf
09-10-2008, 15:42
خیلی خوب شده.....

منم دارم روش کار میکنم ولی وقتی کامل شد میام...

راستی میتونی برای تکسچر از خود عکس استفاده کنی...

منم همین کارو کردم....

b3dnet
09-10-2008, 15:48
خیلی عالی شده
فقط لبهاشو باید بیشتر کار کنی...

Borhan72
09-10-2008, 16:37
هادی جان خيلی لاغره...

CG Art
09-10-2008, 16:52
باریکلا خیلی عالیه فقط منو یاده کله قند میندازه ![ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه کم یهن ترش کن.[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

SSS_HHH_OOO
09-10-2008, 21:05
خیلی هادی قشنگ شده.....سیبیل براش نمیسازی؟

Farzad.wow
12-10-2008, 09:37
هادي جون حرف نداره ./