مشاهده نسخه کامل
: مشاوره در استفاده از نرم افزار Dead Pixel Locator
به نام مهربان.سلام.من امروز یک ال سی دی خریدم . 19 وایدفکر پیکسل سوخته داره من رو اذیت می کنه .من تصویر رو کامل سفید کردم اما نقطه سیاه یا رنگی پیدا نکردم و چون تا حالا پیکسل سوخته ندیدم نمی دونم مانیتورم سالمه یا نه .اسم برنامه Dead Pixel Locator رو شنیدم . می خواستم ببینم مشکلی نداره استفاده از این برنامه و خود این برنامه یک موقع باعث پیکسل سوخته نشه ؟ و اگر کسی استفاده کرده طریقه استفاده رو می گه لطفا ...و ایا این برنامه پیکسلی رو پیدا کرد که شما خودتون پیدا نکرده بودید ؟تا چه حد مناسب است گشتن؟با سپاس فراوان...
سلام
قبلا یک توضیح درباره پیکسل های به اصطلاح سوخته داده بودم:
"پیکسل سوخته" یک واژه بازاری به حساب میاد! کلا پیکسها از سه Sub-Pixel درست می شوند که بسته به نوع مانیتور می تونند قرمز، آبی یا سبز باشند ( البته در استاندارد RGB وگرنه استانداردهای دیگه هم وجود داره ) حالا اگه مشکلی برای یک پیکسل پیش بیاد به یکی از سه نوع زیر تقسیم می شوند:
Hot Pixel: یعنی همیشه هر سه Sub-Pixel با تمام روشنایی ممکن کار می کنند و شما پیکسل رو سفید می بینید. اگه Background رو سیاه انتخاب کنید متوجه این پیکسلها می شید.
Dead Pixel: یعنی همیشه هر سه Sub-Pixel دائما خاموش هستند و شما پیکسل رو سیاه می بینید. اگه Background رو سفید انتخاب کنید متوجه این پیکسلها می شید.
Stuck Pixel: یعنی یک و دو تا از Sub-Pixel ها مشکل دائما روشن یا خاموش بودن رو دارند. شما این پیکسلها رو معمولا به رنگ آبی یا قرمز یا سبز می بینید یا رنگهایی بین این سه رنگ.
Stuck Pixel ها معمولا قابل ترمیم و درست شدن هستند. ( با ضربه زدن، ماساژ دادن یا با استفاده از بعضی نرم افزارها که به سرعت رنگ صفحه رو عوض می کنند. )
ولی Hot Pixel ها و Dead Pixel ها معمولا قابل درست شدن نیستند و اگه مانیتور شما چند Hot Pixel یا Dead Pixel داشته باشه گارانتی براتون تعویض می کنه.
سلام آقا آرمان .ببخشید بابت جای نامناسب قبلی تاپیک و ممنون بابت تصحیحش .ممنون بابت اطلاعات مفیدتون .می شه نظرتون رو هم راجع به نرم افزارDead Pixel Locator بگید . بدرد می خوره و تستش ضرر نداره . چون من بکگراند رو سفید و سیاه کردم و کلی هم گشتم اما چیزی پیدا نکردم .====================یه سوال دیگه : نور آیا به ال سی دی ضرر می زنه .اگه ضرر می زنه کدام نور ؟ و آیا نور زیاد ال سی دی مثلا حالت گیم هم مضر است ؟ ::::::::::::::::::::::::::::::::( ویرایش : ببخشید جدیدا نمی دونم چرا من هرچی می نوسیم به هم می چسبه و فاصله ها و خط ها رعایت نمی شود ؟)
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.