مشاهده نسخه کامل
: گرون شده تمامی قطعات بازار (حتما بخونید )
سلام.
به اطلاع همه دوستای عزیز این انجمن میرسونم که از امروز همه ی قطعات کامپیوتر 5 % بخاطر مالیات گرون شده.
از این به بعد برای این که به دوستانی که سیستم میخوان قیمت رو 5 % گرون تر از قیمت حالا بدن .
برای مثال مادربورد p5ql-pro که 120 بوده الان 130 تا 140 هست !!!
Professor Massoud
06-10-2008, 21:49
یعنی چی ؟!! بیچاره شدیم رفت ! باز به حالت اولیه برمیگرده ؟
siavashjal
06-10-2008, 22:04
داداش من قیمت چیزی که رفت بالا دیگه محاله بیاد پایین اونم قطعات کامپیوتر!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
این مالیات که میگید همون 3% کذاییه که دولت رایحه مطبوع براش وضع کرده؟
دقیقا نمیدونم مالیات ماله چیه ولی مطمئنم که 5% هست.
کارت 8600 الان خریدش برای فروشنده ها شده 95 هزار تومان.
افتضاحه
e 7200 شده 130 به بالا
البته تاجرای قطعات الکترونیکی و کامپیوتری مقیم تو دبی به احتمال 50% میخوان به مالزی مهاجرت کنن.
اگه به مالزی برن قیمتا خیلی افت می کنه . چون تو مالزی خیلی ارزونیه.
حتی من شنیدم که استرالیایی ها خرید هاشون رو از مالزی می کنن !!!
ولی یه سری مشکلاتی مثل زبان سر راه تاجر ها هست. البته علاوه بر گرونی تو دبی مشکلاتی هم هست که مهمترینشون نا امن بودن ایرانی هاست.
فقط دعا کنید که برن مالزی . اون موقع قیمت ها به قیمت جهانیش نزدیکتر میشه
من از یکی شنیدم که دولت میخواد با این 5% مالیات جیب خودشو پر کنه. !!!
allahakbar
08-10-2008, 20:44
امروز کل بازار سخت افزار اصفهان به حالت اعتراض بسته بودند. کلیه بازارهای طلا هم بسته بودند. مغازه ها هم اکثراً درهای خودشون رو نیمه باز گذاشته بودند.
خلاصه تمام چیزا به غیر از مواد غذایی شامل 5 درصد میشن.
ولی مسئله اصلی اینه که این تعرفه 3 درصده و وقتی دور بزنه به 12 درصد میرسه
یعنی جنس از دوبی میاد دولت ازت 3 درصد زیادتر میگیره بعد تو جنس رو میفروشی به یه فروشگاه 3 درصد هم از اون میگیری
و این 3 درصدها به طور میانگین بین 4 نفر رد و بدل میشه که میشه 12 درصد!
البته این مسائلیه که بین مردم پیچیده و ممکنه واقعاً درست نباشه
خلاصه بازار بزرگ کامپیوتر اصفهان که اسمش طالقانی هست کاملا بسته بود و کسی رو نمیزاشتن بره داخل
اوضاع بسیِـــــــــــــــــــــ ـــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــار وخیمه
alborz_k
08-10-2008, 22:50
دقیقا نمیدونم مالیات ماله چیه ولی مطمئنم که 5% هست.
کارت 8600 الان خریدش برای فروشنده ها شده 95 هزار تومان.
افتضاحه
e 7200 شده 130 به بالا
البته تاجرای قطعات الکترونیکی و کامپیوتری مقیم تو دبی به احتمال 50% میخوان به مالزی مهاجرت کنن.
اگه به مالزی برن قیمتا خیلی افت می کنه . چون تو مالزی خیلی ارزونیه.
حتی من شنیدم که استرالیایی ها خرید هاشون رو از مالزی می کنن !!!
ولی یه سری مشکلاتی مثل زبان سر راه تاجر ها هست. البته علاوه بر گرونی تو دبی مشکلاتی هم هست که مهمترینشون نا امن بودن ایرانی هاست.
فقط دعا کنید که برن مالزی . اون موقع قیمت ها به قیمت جهانیش نزدیکتر میشه
سلام. قیمت ها تو مالزی ارزون تر نیست و کلأ مالزی بازار مرکزی نیست (چون به کشور های سازنده ی قطعات مثل تایوان نزدیکه و برای اون ها نمی صرفه که قطعات رو برای فروش به مالزی ببرند) و در ضمن هزینه ی ارسال قطعات از مالزی بیشتره و مدت زمان بیشتری هم طول می کشه که قطعات به تهران برسند.
کلأ وضع خیلی خرابه. خدا رحم کنه.
سلام. قیمت ها تو مالزی ارزون تر نیست و کلأ مالزی بازار مرکزی نیست (چون به کشور های سازنده ی قطعات مثل تایوان نزدیکه و برای اون ها نمی صرفه که قطعات رو برای فروش به مالزی ببرند) و در ضمن هزینه ی ارسال قطعات از مالزی بیشتره و مدت زمان بیشتری هم طول می کشه که قطعات به تهران برسند.
کلأ وضع خیلی خرابه. خدا رحم کنه.
من دقیقا برعکس شما شندیم.یه کم بیشتر تحقیق کنید.
starpars
09-10-2008, 19:05
فکر کنم همین بحث مالیات بر ارزش افزوده هستش که اینجوری شده دولت گفته بود این مالیات رو روی کالاهای لوکس و کلا کالاهایی که بیشتر افراد ثروتمند تر میخرن وضع میکنه . یعنی کامپیوتر یه کالای لوکسه !!! به نظر من الان کامپیوتر یه کالای ضروری به شمار میاد , با این کاراشون دارن جلوی پیشرفت مردم رو میگیرن نامردا
alborz_k
09-10-2008, 21:42
من دقیقا برعکس شما شندیم.یه کم بیشتر تحقیق کنید.
در هفته نامه ی عصر ارتباط این مطلب رو نوشته بود ،
Professor Massoud
10-10-2008, 06:24
من تو اخبار 20:30 شنیدم که این مالیات متوقف شده. دولت تا اطلاع ثانوی متوقفش کرده. فعلا نگران نباشید.
shahab_blaster
10-10-2008, 09:36
اين ماليات متوقف نشده و در حال حاظر براي واحد هاي تجاري كه 300 ميليون تومان در سال فروش دارند قرار داده شده و بعد همه گير ميشه
اين ماليات مستقيم از وارد كننده يا توليد كننده گرفته ميشه و اونها از خريداراشون و اين روند ادامه داره تا برسه دست مصرف كننده نهايي
مقدارش هم 3% هست و اين بخاطر فرار هاي مالياتي ته سال گذاشته شده و برداشته هم نميشه :دي
Professor Massoud
10-10-2008, 09:38
منم تو اخبار شنیدم و مطمئن نیستم : دی.
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.