ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : الگوریتم یاد نمی گیرم

mehran_286
06-10-2008, 15:24
سلام خدمت دوستان برنامه نویس
من امسال سال 3 رشته برنامه نویسی کامپیوتر هستم
ما امسال تازه داریم الگوریتم و فلوچارت و vb میخونیم اما معلم هر چی از الگوریتم توضیح میده من نمی فهمم ایا مقاله ترفند پیشنهاد یا راهی دارید که بتونم الگوریتم را به کامل یاد بگیرم
چون اگر یاد نگیرم vbرو هم نمیتونم یاد بگیرم
شماها که با این نرم افزار کار کردید بگید کمک کنید

mehran_286
06-10-2008, 17:34
کمک کنید خواهشا

sajadmg
06-10-2008, 17:59
سلام
چون سوالتون خیلی کلی مجبورم کلی جواب بدم اگه دقیقا بگی مشکلت کجاست بیشتر بهت کمک میشه
بهترین راه حل اینه که تمرین کنید. تقریبا هر کسی یه راهی را دنبال میکنه و خیلی اوقات حتی برای حرفه ای ها پیش میاد که نمی تونند یه الگوریتم ساده رو حدس بزنن.
اول باید یاد بگیری که یه الگوریتم را تجزیه تحلیل کنی و کم کم که آموخته هات زیاد تر شد میتونی برای کار خاص خودت الگوریتم ارائه بدی. اما این با خوندن مطالب انجام نمیشه اگرچه مطالعه ضروریه ولی مهمتر فکر کردن وتلاش کردنه.

mehran_286
06-10-2008, 19:43
اتشکر فراوان از شما
اما یادگیری الگوریتم ها حتما دارای یه فرمول خاصه که اگه کسی اونو یاد بگیره میتونه سایر الگوریتم ها رو حل کنه
یه سوال اگر الگوریتم یاد نگیریم vbهم نمیتونیم یاد بگیریم؟

mahdi.a81
06-10-2008, 20:39
با سلام
حل يه الگوريتم نياز به فكرجامع در مورد اون سوال داره
بايد يه اطلاعات اوليه داشته باشي
مثلا اگه قراره يه معادله 2 مجهولي رو حل كني بايد بدوني كه چطوري حل ميشه
اگه ميخواي يه ورودي بگيري اون يه راه ديگه داره
اول سعي كن الگوريتم ها رو خوب بفهمي
چون الگوريتم يه چيز حفظي نيست
بعد با زياد شدن تجربه ات ميتوني راهها رو كشف كني
يه توصيه دارم اونم اينكه رياضيت رو قوي كن
بعد ها اگه برسي به ليسانس و فوق (ان شا الله) نياز داري
تو الگوريتم نويسي هم خيلي مهمه

mehran_286
07-10-2008, 18:15
اخه سخته
خیلی سخته
در ضمن ما امسال درس ریاضی نداریم
لعنت به ریاضی

sajadmg
07-10-2008, 20:52
اتشکر فراوان از شما
اما یادگیری الگوریتم ها حتما دارای یه فرمول خاصه که اگه کسی اونو یاد بگیره میتونه سایر الگوریتم ها رو حل کنه
یه سوال اگر الگوریتم یاد نگیریم vbهم نمیتونیم یاد بگیریم؟

نه یه فرمول خاص نیست یه هنر خاصه که همه میتونن با تلاش بهش دست پیدا کنند ولی کمتر کسی میتونه این هنر را توضیح بده یعنی هرکسی یه تعبیری داره و برای رسیدن به جواب یه راه گنگی تو مغز طی میشه که قابل بیان نیست این بهتر توضیحه. اما باید تمرین کنی چیز سختی نیست

با سلام
.....اول سعي كن الگوريتم ها رو خوب بفهمي
چون الگوريتم يه چيز حفظي نيست...

کاملا تایید میشه

اخه سخته
خیلی سخته
در ضمن ما امسال درس ریاضی نداریم
لعنت به ریاضی

خوب خودت ریاضی بخون تازه اگه بگی لعنت به ریاضی یعنی لعنت به کامپیوتر

موفق باشی

mehran_286
08-10-2008, 12:47
شما راه حلی جز درس خواندن سراغ ندارید
مثلا مقاله ای مجله ای یا .....

Majid.Stu66
08-10-2008, 14:06
دوست عزیز سلام
نابرده رنج گنج میسر نمی شود مزد آن گرفت جان برادر که کار کرد ( اگه درست گفته باشم)
ما یه استاد داشتیم که می گفت شما مغزهاتون به تنبلی عادت کرده اگه از مغزهاتون کار بکشید همه چی حل می شه .
راه کار کشیدن از مغز هم به نظر من تمرینه ، وقتی می خوای یه الگوریتم رو حل کنی چیزی که به ذهنت می رسه رو، رو ورق بیار اینقدر این کار بکن تا به جواب برسی.( من برای حل یه الگوریتم ساده ، یک هفته وقت صرف کردم ولی خوب آخرش شیرین بود چون به جواب رسیدم و اولین الگوریتمی بود که خودم به تنهایی حل کردم )

در ضمن تو برنامه نویسی به نظر من لازم نیست درس ریاضیمون خیلی خوب باشه . چیزهای پایه ای رو بلد باشیم کافیه

mehran_286
08-10-2008, 21:49
چه چیز هایی پایه ای هستند ؟

moein_nasa
09-10-2008, 03:08
دوست عزیز سلام.
ببخشیدا ولی دوستان خیلس خوب در این مورد شما رو کمک کردند. فکر کنم ایراد از جای دیگس.
شما نمیخوای به مغزت فشار بیاری. البته قصد بی ادبی ندارم.

شما برای حل یک الگوریتم باید یک فرآیند رو تی کنی.

1- فکر کنی که اصلا چی میخوای بنویسی. مثلا یک جمع و ضرب ساده تو برنامت بنویسی حالا هرچی.
2- پیاده سازی کدهای مد نظر بر روی کاغذ یا محیط کد نویسی.
3- کمو کثری یا کمو زیاد کردن کدها بنا به خواسته یا نیاز برنامه.
4- بررسی کردن کدها با اجرای برنامه که اگه مشکلی داشت حلش کنی.
گاهی احتیاج پیدا میکنید که این روند رو یک بار دیگه از اول طی کنی برای تنظیمات دیگر و ...
5- خروجی برنامه.

امیدوارم کامل باشه و کمکی به شما شده باشه.
موفق باشید...

mehran_286
11-10-2008, 17:05
دوستان با کمی فکر و تفکر تونستم الگوریتم ها رو یاد بگیرم با تشکر از راهنمایی همه
فهمیدم اشکال از کجا بود
معلم ما هر سوال جدید که میداد دیگه برای ما تکرار نمیکرد (یعنی دیگر تمرینی از شبیه اون سوال نداشتیم)
ولی حالا با تمرین یاد گرفتم
تشکر از همه ی دوستان