مشاهده نسخه کامل
: مشکل با کارت Pinnacle
mohamad_r
06-10-2008, 00:34
سلام خدمت دوستان.
یه کارت اکسترنال پیناکل دارم: PCTV Analog 100e USB
در سی دی خود دستگاه هم برنامه Pinnacle TV Center بود که نصب کردم. وقتی یک دستگاه مثل دی وی دی پلیر، دوربین، ----- وصل می کنم (Composite)، در نرم افزار روی Composite کلیک میکنم، ولی 1 صفحه سبز میاد که گاهی صدا داره، گاهی هم نداره.
وقتی دکمه Record رو میزنم، تصویر میاد (البته کیفیت زیاد جالب نیست). یعنی برای اینکه تصویر داشته باشم، حتما باید Record کنم.
بعد با سه برنامه دیگه تست کردم: nero home, ChristTv, WinRdv در دو تای اول تصویر میاد (بدون نیاز به Record) اما صدا نداره. در نرو تصویر و صدا دارم. اما قطع و وصل میشه (Preview صدا و تصویر عالیه، اما وقتی میخام بزرگ ببینم این مشکل پیش میاد).
لطفا راهنمایی کنید.
ممنون
sharifi1984
10-10-2008, 19:05
mna driver e cartamo gom kardam age bezarid mamnoon misham
pinnacle internal
mohamad_r
11-10-2008, 03:17
دوست عزیز
سی دی کارت، درایور چند تا کارت پناکل رو داره. مشخصات کارت رو بنویس، اگه داشت، حتما برات میفرستم.
sharifi1984
11-10-2008, 10:22
مشخصاتو نمیدونم.این عکساشه:
[ برای مشاهده لینک ، لطفا با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
sharifi1984
11-10-2008, 10:22
mohamad_r
11-10-2008, 16:08
چاکریم رفیق؛ من اگر با دیدن 1 قطعه، اون رو میشناختم، الان مشکل خودم رو حل کرده بودم.
1 سر به این سایت بزن؛ تمام درایورهای PCTV آپدیت شده اینجاست. شاید مشکلت حل بشه:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
sharifi1984
11-10-2008, 21:16
چاکریم رفیق؛ من اگر با دیدن 1 قطعه، اون رو میشناختم، الان مشکل خودم رو حل کرده بودم.
1 سر به این سایت بزن؛ تمام درایورهای PCTV آپدیت شده اینجاست. شاید مشکلت حل بشه:
ممنون محمد جان.سروری شما:10:
sharifi1984
11-10-2008, 21:34
حل شد عزیزم
farshad9
12-10-2008, 07:40
توی تنظیمات برنامه Pinnacle TV Center گزینه هایی مثل Ovelay یا VMR وجود نداره ؟
در مورد برنامه WIN DVR وارد تنظیمات برنامه بشید تب Device رو کلیک کنید در کادر قسمت Source ورودی صدا رو مشخص کنید
Chris TV - وارد تنظیمات برنامه بشید و بقیه رو طبق تصاویر ادامه بدید
در پنجره بعدی تنظیمات زیر رو انجام بدید
در آخر هم تنظیمات رو ذخیره کنید
mohamad_r
12-10-2008, 16:32
لطف کردی جواب دادی.
اون گزینه ها رو نداره.
در Device در Windvr3 ، سورس هیچ گزینه ای نداره که خود برنامه توضیح داده که در این صورت میره سراغ Default .
که باید به Line in صدا رو وصل کنم، درسته؟ یعنی سورس صدای PCTV رو نمیشناسه.
راستی شرکت فروشنده میگفت اینکه برای view فقط 1 صفحه سبز رنگ میده، چون مادربوردت AMD. حالا اگر لازم نباشه برای دیدن حتما روی رکورد یا کپچر کلیک کنم، این مشکل حل میشه. چکار کنم که مادربورد و این کارت با هم رفیق بشن؟
خبر خوب اینکه ChrisTv جواب داد. رفتم همونجا که گفتی. اون تنظیمات Tv tuner رو نداشت؛ اما سورس صدای PCTV رو شناخت و حالا بدون نیاز به کپچر و رکورد در این برنامه هم تصویر خوب و RealTime دارم و هم صدا.
فقط اگر 1 لینک خوب برای کرک یا سریال نامبر این برنامه که تست شده باشه، داشته باشی، دیگه از سرمون هم زیاد میشه!
میرم سرچ در اینجا و اینترنت، اما میدونی که پیدا کردن سوزن در انبار کاهه.
خیلی ممنون از راهنمایی هات که کامل و دقیق بود
farshad9
13-10-2008, 01:08
دقیقا چه ورژنی رو استفاده میکنی ؟
mohamad_r
13-10-2008, 12:21
ورژن 5.20 استاندارد.
دیروز اینجا و اینترنت کلی گشتم. همه ورژن های پایین تر موجود نیست. لینک دانلود و کرک ورژن های پايين تر هست، اما همه پاک شده. خود سایت کریس تی وی هم فقط 3 ورژن داره: 1- 5.20 استاندارد 2 - 5.20 پرافشنال 3- 5.20Lite Professional.
این سومی، رایگان، اما رو ویندوز من نصب شد، بدون صدا !!! هر کاری کردم صداش در نیومد.
این ورژن استاندارد، نصب که میکنم، بلافاصله تصویر و صدا میده و هیچ مشکلی نداره. فقط 21 روز کار میکنه.
دیروز دو تا سه تا سایت پیدا کردم که کرک این ورژن رو داشت، اما از اون سایت هایی بود که برای ثبت نام پول میخواست. جای دیگه کرک یا سریال نامبر نداشت. حالا چی کار کنم؟
ممنون دوست عزیز به خاطر وقتی که گذاشتی.
farshad9
13-10-2008, 12:59
کرک نسخه استاندارد رو نتونستم پیدا کنم ولی از لینکهای پایین میتونید ورژن 5.2 پروفشنال رو به صورت کرک شده داونلود کنید
mohamad_r
14-10-2008, 03:11
ممنون ممنون ممنون
دانلود کردم و کارم راه افتاد.
از لطفت ممنون، از وقتت ممنون.
آرزوی موفقیت دارم و امیدوارم همیشه سبز باشی، ولی تصویر کارت تی وی کامپیوترت هیچ وقت سبز نشه!
به امید پیروزی
vBulletin , Copyright ©2000-2025, Jelsoft Enterprises Ltd.