ورود

نسخه کامل مشاهده نسخه کامل : مشكل با Mp4 اوديو مكس Am-886

emp-ehsan
05-10-2008, 22:24
سلام.
من يك Mp4 اوديو مكس Am-886 دارم كه خيلي زياد قفل مي كنه و گاهي وقت ها هم كليد هاش بدون دليل خاصي از كار مي افته.
فكر مي كنيد ايراد از چيه و چطور مي تونم برطرفش كنم؟
البته به ذهن خودم مي رسه كه از فريم ور Mp4 باشه. اگه مشكل از اين باشه چطور بايد رفعش كرد؟

seymour
06-10-2008, 18:38
این مدلی رو که گفتی من تا حالا اسمش رو نشنیدم .. و احتمالا دلیل مشکل شما هم همین باشه : گمنام بودن مدل ، در 99% موارد یعنی کیفیت پایین سخت افزار و نرم افزار .. کیفیت پایین سخت افزار/نرم افزار هم یعنی دکمه ها بی کیفیت هستن ؛ قطعات و مدارات بصورت پیش بینی نشده دچار مشکل میشن و بعد از چند وقت دوباره خوب میشن و بعد دوباره خراب میشن و ..

حتی اگه از firmware باشه (که اصولا اون هم دردی رو دوا نمی کنه) ، خب این firmware رو از کجا گیر بیاریم ؟ ... آیا سایتی داره این محصول ؟ ...

emp-ehsan
06-10-2008, 22:50
از اين نو ام پي 4 تو بازار با مارك ها و اسم هاي مختلف بسيار فراون هست و مشابهاتش گير مياد. حتي من ديدم كه يك مدل بود كه روش مارك سوني زده بود. مي خواستم بدونم كه اگه كسي مدل مشابه داشته باشه از توي سايت سازنده اون برم firmware ش رو دانلود كنم و بريزم.
آيا هيچ راهي وجود نداره؟

seymour
07-10-2008, 19:00
معمولا روال کار مدلهای متفرقه اینه که قطعات داخلی رو از یک یا دو تا کارخانه معتبر تر چیپ سازی تامین می کنن ... قطعات حافظه رو هم به همین ترتیب .. اما بعدش بدنه رو خودشون تامین می کنن تا به اسم خودشون وارد بازار کنن .. علت مشابهت زیاد طرح و تیپ داخلی و خارجی خیلی از مدلهای گمنام همینه ..

تنها راهی که شما پیش رو داری و قبلا هم چندین بار بحثش شده اینه که بازش کنی ؛ ببینی قطعات حافظه و چیپ پردازنده اش چه شماره سریالی دارن ؛ بعدش از طریق اون شماره سریالها دنبال firmware استانداردی که کمپانی اصلی واسه اون چیپ ها زده بگردیم .. احتمال موفقیت این روش 60-40 هستش ..

emp-ehsan
08-10-2008, 17:55
بعدش اين firmware رو چطور بهش منتقل كنم

seymour
09-10-2008, 20:09
مثل یه firmware معمولی .. یعنی دستگاه وصل میشه به PC ... بعد از شناسایی توسط PC ، فایل firmware که معمولا یه فایل اجرایی هستش اجرا میشه ... یا اگه فایل اجرایی نیست باید کپی بشه توش .. (بسته به مدل مربوطه)

حالا ریزه کاری های خودش رو هم داره ، مثلا بعضی از مدلها رو باید برد توی حالت نصب (دست رو روی دکمه play نگه میدارن) .. بعضی ها رو باید خیلی عادی وصل کرد به PC

emp-ehsan
10-10-2008, 00:15
من يك دونه mp4 ديگه دارم كه دقيقا مشابه همونه. ميشه بيشتر توضيح بدي كه بايد چيكار كنم كه بشه از اون به اين منتقل كرد؟
اين فايل رو از كجاي mp4 سالمه پيدا كنم؟

seymour
10-10-2008, 12:31
من يك دونه mp4 ديگه دارم كه دقيقا مشابه همونه. ميشه بيشتر توضيح بدي كه بايد چيكار كنم كه بشه از اون به اين منتقل كرد؟
اين فايل رو از كجاي mp4 سالمه پيدا كنم؟
خب البته نرم افزارهایی برای extract کردن firmware وجود داره ... اما مساله اینه که باز همون بحث مدل چیپ ها مطرحه ... یعنی این نرم افزارها معمولا واسه یه سری خاصی از مدلها جواب میدن .. ببین مثلا این مال سری S1 هستش :

برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

می تونی تستش کنی ضرر نداره ...